bilmiyorum nasıl kaybolacak içimdeki bu boşluk

fazla kurcalama artik canim, o kiz varya yerini asla dolduramaz, sende kafana takma kendinide suclama, niye farketmedim diyede kendini üzme
Birak sana söylemeyi bikere erkek olsaydi aldatmazdi...

fazla kurcalama artik canim, o kiz varya yerini asla dolduramaz, sende kafana takma kendinide suclama, niye farketmedim diyede kendini üzme
Birak sana söylemeyi bikere erkek olsaydi aldatmazdi...

biliyorum canım, benim gibi saf iyi niyetli kızı b.k bulur ama nedense işte çark edip geri dönecek mi diye merak ediyorum. sizin fikriniz ne arkadaşlar?

biliyorum canım, benim gibi saf iyi niyetli kızı b.k bulur ama nedense işte çark edip geri dönecek mi diye merak ediyorum. sizin fikriniz ne arkadaşlar?

geri dönse yine kabul mi edecen?
belki o kizdan sonra degerini anlar, sana yine gelebilir, aff isteyebilir cünkü nede olsa 6 sene beraber olmussunuz.

geri dönse yine kabul mi edecen?
belki o kizdan sonra degerini anlar, sana yine gelebilir, aff isteyebilir cünkü nede olsa 6 sene beraber olmussunuz.

şimdiye kadar çok affettim. ama başka birisi son nokta... dönüşü yok. sadece istiyorum geri dönmesini değerimi anlamasını. biliyorum olgun bi davranış değil ama işte :( offf ya hiç beklemiodum. bi kere 3 ay görüşmemiştik geri döndü yalvar yakar beni sevdiğini düşünüyorum hala. ben de kızı öğrenince hiç çemkirmedim. bilmiyorum işte, şuan fikirlerinize igtiyacım var...

aynı bende ki ruh hali barışmak istesin yok diyeyim..

benimde 4 yıllık ilişkim bayram arefesi bitti.aile sorunlarına ilgisizliklerine düşüncesizliklerine herşeyi benden beklemelerine rağmen bırakmadım ayrılmadım bunca zaman canıma tak ettiği ayrılmak istiyorum bitsin dediğim zamanlarda it köpek oldu ayaklarıma kapandı bırakmadım niye köpek gibi seviyordum diye.. :sinifsinif:

en son kendisi dedi bitmesi ikimiz içinde en iyisi farklıyız zaten kavgalarımız oluyordu farklı mezheplerdeyiz aileler sorun söyledide söyledi e be eşşek yavrusu ben sana bunları ta 4 sene evvelden söyledim o zaman da aynıydı herşey..

o zaman herşey gözüne kolay görünmüş evlilik te evlilik diye tutturan adam son 3 yılda dut yemiş bülbüle dönmüştü..

allah tupunun belasını versin..4 yılıma mal oldu..ben onun için neler düşünüp neler hayal ederken o beni si...nin hesabına almıyormuş meğer..

unutmak çok zor benimde kpss ye çalışmam lazım arkadaşım allah hepimizin yardımcısı olsun.. :gitme:

aynı bende ki ruh hali barışmak istesin yok diyeyim..

benimde 4 yıllık ilişkim bayram arefesi bitti.aile sorunlarına ilgisizliklerine düşüncesizliklerine herşeyi benden beklemelerine rağmen bırakmadım ayrılmadım bunca zaman canıma tak ettiği ayrılmak istiyorum bitsin dediğim zamanlarda it köpek oldu ayaklarıma kapandı bırakmadım niye köpek gibi seviyordum diye.. :sinifsinif:

en son kendisi dedi bitmesi ikimiz içinde en iyisi farklıyız zaten kavgalarımız oluyordu farklı mezheplerdeyiz aileler sorun söyledide söyledi e be eşşek yavrusu ben sana bunları ta 4 sene evvelden söyledim o zaman da aynıydı herşey..

o zaman herşey gözüne kolay görünmüş evlilik te evlilik diye tutturan adam son 3 yılda dut yemiş bülbüle dönmüştü..

allah tupunun belasını versin..4 yılıma mal oldu..ben onun için neler düşünüp neler hayal ederken o beni si...nin hesabına almıyormuş meğer..

unutmak çok zor benimde kpss ye çalışmam lazım arkadaşım allah hepimizin yardımcısı olsun.. :gitme:

canım bak ben şöyle düşünmeye çalışıyorum. eğer kpssyi kazanırsam hayatımı daha rahat yoluna koyabilirim ve bu iğrençlikleri unutabilirim. ben buarada zaten atanacak puanı almıştım iptal edilen sınavda:( neyse işte. ne yapıp edip sınava çalışmalıyız. kazanamazsak başka iş buluruz ama kazanırsak gerçekten iyi gelecek bu bize... ileride şu salak yüzünden mi çalışmadım demek yerine çalışalım. ben de daha başlayamadım ama başlamam lazım. böle kendimi odaya hapsederek, pc başında pinekleyerek hiç bişyere varamicam. yazdıklarına da çok üzüldüm canım. Allah sabır versin bize inş. benimki daha 1 ay öncesinde bahsediyodu evlilikten, evimizden. ben soğuktum biraz ondan etkilendi belki de ama bilmiyorum içimde bi ses pişman olacağını söylüyor. belki de yanılıyorum. takıntı mı yaptım bunu ya? geri dönecek mi? oysaki başka birini tercih etti ve o benim sevgilim değil artık, pişman olsa da hiç bi zaman sevgilim olmayacak. ama nedense işte bunu merak ediyorum... :delphin:

ortak yanlarımız var işte canım.. birbirimizi anlamamız kolay..

kpss 1

biz bırakmak isteyip bırakmadık onlar tarafından terkedildik gibi bişey..

bana medeni insan gibi konuşabiliriz..bilmem ne diyor ya ..

cinsel anlamda birlikte olmadım ama birlikte uyudum ellerini tutup sokaklarda gezdim tatile gittim öptüm sarıldım..

bunları ilk onunla yapmıştım ve sevmiyordum ilk zamanlar o beni seviyor diye başladım bu ilişkiye evleneceğimize inandığım için bu kadar yakın olmasına izin verdim..

şimdi pişman oluyorum çok fazla keşke tekmeyi bassaydım acımasaydım diye özünde iyi bir insandı beddua etmek istemiyorum ama pişman olsun beni mumla arasın o ailesinin şoförlüğünü yapmak için benle görüşmezdi görüşmeyi geç bi mesaj yazmazdı doğru düzgün..son zamanlarında..

saatlerimi harcardım onu mutlu etmek için güzel şeyler elırdım o beni ucuz kıytırık son dakikada alındığı belli olan hediyelerle geçiştirirdi..maddiyet için demiyorum ama demekki beni önemsemiyordu önemsese böyle davranmazdı..
hakkım helal olsun ama bana bu yaşattıklarıda burnundan gelsin istiyorum benim ona yaşattıklarımda benim burnumdan gelsin..

çok öfkeleniyorum çok..

en baştada kendi salaklığıma hakettiğinden fazlasını çok çok fazlasını verdim..

ortak yanlarımız var işte canım.. birbirimizi anlamamız kolay..

kpss 1

biz bırakmak isteyip bırakmadık onlar tarafından terkedildik gibi bişey..

bana medeni insan gibi konuşabiliriz..bilmem ne diyor ya ..

cinsel anlamda birlikte olmadım ama birlikte uyudum ellerini tutup sokaklarda gezdim tatile gittim öptüm sarıldım..

bunları ilk onunla yapmıştım ve sevmiyordum ilk zamanlar o beni seviyor diye başladım bu ilişkiye evleneceğimize inandığım için bu kadar yakın olmasına izin verdim..

şimdi pişman oluyorum çok fazla keşke tekmeyi bassaydım acımasaydım diye özünde iyi bir insandı beddua etmek istemiyorum ama pişman olsun beni mumla arasın o ailesinin şoförlüğünü yapmak için benle görüşmezdi görüşmeyi geç bi mesaj yazmazdı doğru düzgün..son zamanlarında..

saatlerimi harcardım onu mutlu etmek için güzel şeyler elırdım o beni ucuz kıytırık son dakikada alındığı belli olan hediyelerle geçiştirirdi..maddiyet için demiyorum ama demekki beni önemsemiyordu önemsese böyle davranmazdı..
hakkım helal olsun ama bana bu yaşattıklarıda burnundan gelsin istiyorum benim ona yaşattıklarımda benim burnumdan gelsin..

çok öfkeleniyorum çok..

en baştada kendi salaklığıma hakettiğinden fazlasını çok çok fazlasını verdim..

:D ya hediye meselesine çok güldüm. çünkü benimki de yıllardır bana adam gibi bi hediye almamıştır. dediğin gibi maddiyat değil de, benim kuzen var mesela o g.tü b.klu küçük kıza bile sevgilisi ne hediyeler alıyo :D ben de neden ben ayrılmadım diye üzülüyorum. ama bi yandan da kaderimde bu varmış diyorum. elimden bişey gelmez. ben olması gereken bişey varsa mutlaka olacağını düşünüyorum. şer görünen herşeyde bir hayır vardır ama biz bilemeyiz bunu:) Ben de Allah sorsun diye dua ediyorum. bi insandan ayrılmak için o insanı boynuzlamaya, diğerini garantiye alana kadar öncekine söylemeyene yazıklar olsun. kan kussun...yatağında kıvransın uyku girmesin gözüne.... töbe töbe....bak sinirlendim....bunları okuyanlar da ders alsın lütfen ya... karakteri sizden kat kat düşük olan insana değer vermeyin. objektif olarak düşünmeye çalışın arkadaşlar

sağol canım, ben de akıl erdiremiyorum. nasıl aldatır diye? ve ben öğrendiğimde 1-2 hafta olmuş. bana bunu söyleyecek kadar bile erkek olamadı. bu kadar zaman sonra en azından düzgün bi açıklamayı haketmiştim. o derece mi karaktersizdi? ben neden farkedemedim?

boşuna aşkın gözü kördür demiyolar
farkedememenin sebebi körü körüne bağlanmış olmandı sanırım
herkesin vede benimde yaptığım en büyük hata körü körüne bağlanmak
o bunun karektersizliği bence
şimdi hakkında en hayırlısı unutmak bence:lepi:

unutmak..

iki dudağın arasından çıkması kadar kolay olsa yada bizimde birer doleroenimiz olsa ve binip geçmişe gidip olanları düzeltsek ne iyi olurdu değilmi...
boshayallersmile (bu arada doleroen tam yazılışı bu mu bilmiyorum ama geleceğe dönüş filmlerinde marty ve doktorun içine binip zamanda yolculuk yaptıkları arabanın adı)

allahım pişman olsun itlerden pişman olsun benim kıymetimi anlasın ilk zamanki gibi peşime düşüp kul köle olsun ne olrsun yarabbim sonra ben karşısına geçip reddeyim ömür boyu bana çektirdiklerinin pişmanlığıyla yaşasın beni kaybetmenin acısını yaşasın ıssız adamdaki alper gibi anlasın

Canım yaa 6 yıl uzun bir süre.İnsan sindiremez kolay kolay.Sana şimdi üzülme boşver değmez desemde içinde fırtınalar kopacak.Ama zaman herşeyin ilacı.
Bence o pişman olacak anlayacak hata yaptığını ama çok geç
Allaha havale et.En iyisi bu

Canım yaa 6 yıl uzun bir süre.İnsan sindiremez kolay kolay.Sana şimdi üzülme boşver değmez desemde içinde fırtınalar kopacak.Ama zaman herşeyin ilacı.
Bence o pişman olacak anlayacak hata yaptığını ama çok geç
Allaha havale et.En iyisi bu

canım teşekkür ederim. gerçekten pişman olması tek isteğim. sindiremiyorum evet. kendi salaklığımı sindiremiyorum:) :1no2:

tüm yorumları okudum gözlerim dolu. cok üzülüyorum böyle birşey duyunca cokk.. eskiye dönüyorum güçlü değilim malesef dışarıdan göründüğüm kadar sadece ailem bilir yasadıklarını acillik oluslarımı.. sinir haplarını.. ama sen güçlü birine benziyorsun en az yarayla atlatacagını düşünüyorum inanki dönüyor karsısındakinde aradıgını bulamayınca. ne aradıgı da önemli gerçi senin davranısların hareketlerin hitap şeklin ses tonun ne bileyim belki mimiklerin.. bulamadıgında (bu ne yüzsüzlüktür ki) dönüyor. kendine nasıl yediriyor bilemem ama tilki misali işte.. Allah okadar büyük ki bi şekilde cıkarıyor karsına aciz bi biçimde zavallı bi biçimde.. seni çok iyi anlıyorum bencillikse bencillik cocukluksa cocukluk inşallah birgün pişman olur döner ve sen elinin tersiyle itersin.. ( kpssde basarılar diliyorum :) )

canım seninle benzer duyguları paylaştığımıza eminim. uzun flört yıllarından sonra evlenipte aldatıldım ben hemde hamileliğimi öğrendiğim dönemde. ateş düştüğü yeri yakıyo canım hayat devam ediyo güçlü olup en kısa zamanda toparlanıp hayatıda kaldığı yerden toparlayıp devam etmekten başka bi çare yok. allaha havale et sana bunları yaşatanları..

tüm yorumları okudum gözlerim dolu. cok üzülüyorum böyle birşey duyunca cokk.. eskiye dönüyorum güçlü değilim malesef dışarıdan göründüğüm kadar sadece ailem bilir yasadıklarını acillik oluslarımı.. sinir haplarını.. ama sen güçlü birine benziyorsun en az yarayla atlatacagını düşünüyorum inanki dönüyor karsısındakinde aradıgını bulamayınca. ne aradıgı da önemli gerçi senin davranısların hareketlerin hitap şeklin ses tonun ne bileyim belki mimiklerin.. bulamadıgında (bu ne yüzsüzlüktür ki) dönüyor. kendine nasıl yediriyor bilemem ama tilki misali işte.. Allah okadar büyük ki bi şekilde cıkarıyor karsına aciz bi biçimde zavallı bi biçimde.. seni çok iyi anlıyorum bencillikse bencillik cocukluksa cocukluk inşallah birgün pişman olur döner ve sen elinin tersiyle itersin.. ( kpssde basarılar diliyorum :) )

canım ya çok üzüldüm senin adına da:( ne kadar içten yazmışsın çok sağol:) moralimi yerine getiriyorsunuz. çooookkkk sağolun hepiniz:):) umarım senin de dediğin gibi o tekmeyi atma şerefine nail olurum bigün:):):):):):)

canım seninle benzer duyguları paylaştığımıza eminim. uzun flört yıllarından sonra evlenipte aldatıldım ben hemde hamileliğimi öğrendiğim dönemde. ateş düştüğü yeri yakıyo canım hayat devam ediyo güçlü olup en kısa zamanda toparlanıp hayatıda kaldığı yerden toparlayıp devam etmekten başka bi çare yok. allaha havale et sana bunları yaşatanları..

of ya canım benim. hem de hamileyken demek:( yazıklar olsun bunları bize yaşatanlara... allah burunlarından getirsin. aynı şeyleri yaşasınlar inş....

:Saruboceq:

o tekmeyi atmak senin içini soğutacak mı? boşver. boşver gitsin... hem boşluk iyidir. niye olumsuz düşünüyorsun boşluk sonuçta. kafanı dinleyeceksin yeni baştan yapma şansın var herşeyi. aynı tuvalin üzerine çakılı kalmak daha mı iyi? yeni resimler yaparsın. dinlediğin şarkılar daha çok zevk verir :) kadın olmak senin en büyük üstünlüğün zaten. bırak gitsin. skor yarşına girme şu ucubeyle. sen zaten öndesin.

canım teşekkür ederim. gerçekten pişman olması tek isteğim. sindiremiyorum evet. kendi salaklığımı sindiremiyorum:) :1no2:

Senin yaptığın bi salaklık yok.Bence o salak senin gibi birini kaybettiği için.
Dediğim gibi birazcık zaman
.

Çok saçma gelicek belki ama hayata tekrar tutunmak için yapabileceğin şey .....Yeniden o hayatında hiç yokmuş gibi davranman. Yenilikler yapman hayatında...
Yeni beyfendilerle tanışabilirsin...Mesela şu anda başka bir rumuzla yada isimle arkadaşlık sitelerinde arkadaş edinebilirsin. yada sosyal platformlar :D. sen başka birine hayatına girmesini istersen mutlaka bu çağrıyı algılayan sana uygun biri seni bulucak.
şimdiye kadar hiç yapmadığım birşey oldu aslında yabancı biriyle netten sohbet etmek .. birde özellikle sırf arkadaşlık için yada evlilik için. Bende bir arkdaşlık sitesinden biriyle tanışmıştım hiç değilse farklı birleriyle diyolog kurmak insana iyi geliyor..çok arzu etti yüzyüze tanışalım istedi. tamam buluşalım dedim.
hiç gelmeyeceğini düşündüğüm bambaşka biri şehir dışından geldi..
oda özellikle görüşmek istedi. iki kişi arasında kaldım ama şehir dışından geleni tercih ettim :).
bir anda bir başkasıyla görüşmeye başladım. neye niyet neye kısmet oldu ohaoldumsmile..

Sonuçta sen hayatına biri gelsin istersen bu enerji işe yarıyor...

Burda onun ve senin yaptığın şeyleri düşünmen acını hafifletmez daha da artırır. Onu hatırlatacak ne varsa hepsinii çıkar hayatından.. Hayatında yeni bir sayfa aç.. Boşver sen daha güzel bir yaşantıya layıksın...

Yeni şeyler yap kendi başına evde otururken bile makyaj şaç yap. ilk önce kendine bak. makyaj-saç bakım sonra saç değişince hayatında birçok değiştiğini göreceksin guclubacismile
enerjini kaybetme kendine sahip çık.

Back
X