Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fazla kurcalama artik canim, o kiz varya yerini asla dolduramaz, sende kafana takma kendinide suclama, niye farketmedim diyede kendini üzme
Birak sana söylemeyi bikere erkek olsaydi aldatmazdi...
biliyorum canım, benim gibi saf iyi niyetli kızı b.k bulur ama nedense işte çark edip geri dönecek mi diye merak ediyorum. sizin fikriniz ne arkadaşlar?
geri dönse yine kabul mi edecen?
belki o kizdan sonra degerini anlar, sana yine gelebilir, aff isteyebilir cünkü nede olsa 6 sene beraber olmussunuz.
aynı bende ki ruh hali barışmak istesin yok diyeyim..
benimde 4 yıllık ilişkim bayram arefesi bitti.aile sorunlarına ilgisizliklerine düşüncesizliklerine herşeyi benden beklemelerine rağmen bırakmadım ayrılmadım bunca zaman canıma tak ettiği ayrılmak istiyorum bitsin dediğim zamanlarda it köpek oldu ayaklarıma kapandı bırakmadım niye köpek gibi seviyordum diye.. :sinifsinif:
en son kendisi dedi bitmesi ikimiz içinde en iyisi farklıyız zaten kavgalarımız oluyordu farklı mezheplerdeyiz aileler sorun söyledide söyledi e be eşşek yavrusu ben sana bunları ta 4 sene evvelden söyledim o zaman da aynıydı herşey..
o zaman herşey gözüne kolay görünmüş evlilik te evlilik diye tutturan adam son 3 yılda dut yemiş bülbüle dönmüştü..
allah tupunun belasını versin..4 yılıma mal oldu..ben onun için neler düşünüp neler hayal ederken o beni si...nin hesabına almıyormuş meğer..
unutmak çok zor benimde kpss ye çalışmam lazım arkadaşım allah hepimizin yardımcısı olsun.. :gitme:
ortak yanlarımız var işte canım.. birbirimizi anlamamız kolay..
kpss 1
biz bırakmak isteyip bırakmadık onlar tarafından terkedildik gibi bişey..
bana medeni insan gibi konuşabiliriz..bilmem ne diyor ya ..
cinsel anlamda birlikte olmadım ama birlikte uyudum ellerini tutup sokaklarda gezdim tatile gittim öptüm sarıldım..
bunları ilk onunla yapmıştım ve sevmiyordum ilk zamanlar o beni seviyor diye başladım bu ilişkiye evleneceğimize inandığım için bu kadar yakın olmasına izin verdim..
şimdi pişman oluyorum çok fazla keşke tekmeyi bassaydım acımasaydım diye özünde iyi bir insandı beddua etmek istemiyorum ama pişman olsun beni mumla arasın o ailesinin şoförlüğünü yapmak için benle görüşmezdi görüşmeyi geç bi mesaj yazmazdı doğru düzgün..son zamanlarında..
saatlerimi harcardım onu mutlu etmek için güzel şeyler elırdım o beni ucuz kıytırık son dakikada alındığı belli olan hediyelerle geçiştirirdi..maddiyet için demiyorum ama demekki beni önemsemiyordu önemsese böyle davranmazdı..
hakkım helal olsun ama bana bu yaşattıklarıda burnundan gelsin istiyorum benim ona yaşattıklarımda benim burnumdan gelsin..
çok öfkeleniyorum çok..
en baştada kendi salaklığıma hakettiğinden fazlasını çok çok fazlasını verdim..
sağol canım, ben de akıl erdiremiyorum. nasıl aldatır diye? ve ben öğrendiğimde 1-2 hafta olmuş. bana bunu söyleyecek kadar bile erkek olamadı. bu kadar zaman sonra en azından düzgün bi açıklamayı haketmiştim. o derece mi karaktersizdi? ben neden farkedemedim?
Canım yaa 6 yıl uzun bir süre.İnsan sindiremez kolay kolay.Sana şimdi üzülme boşver değmez desemde içinde fırtınalar kopacak.Ama zaman herşeyin ilacı.
Bence o pişman olacak anlayacak hata yaptığını ama çok geç
Allaha havale et.En iyisi bu
tüm yorumları okudum gözlerim dolu. cok üzülüyorum böyle birşey duyunca cokk.. eskiye dönüyorum güçlü değilim malesef dışarıdan göründüğüm kadar sadece ailem bilir yasadıklarını acillik oluslarımı.. sinir haplarını.. ama sen güçlü birine benziyorsun en az yarayla atlatacagını düşünüyorum inanki dönüyor karsısındakinde aradıgını bulamayınca. ne aradıgı da önemli gerçi senin davranısların hareketlerin hitap şeklin ses tonun ne bileyim belki mimiklerin.. bulamadıgında (bu ne yüzsüzlüktür ki) dönüyor. kendine nasıl yediriyor bilemem ama tilki misali işte.. Allah okadar büyük ki bi şekilde cıkarıyor karsına aciz bi biçimde zavallı bi biçimde.. seni çok iyi anlıyorum bencillikse bencillik cocukluksa cocukluk inşallah birgün pişman olur döner ve sen elinin tersiyle itersin.. ( kpssde basarılar diliyorum :) )
canım seninle benzer duyguları paylaştığımıza eminim. uzun flört yıllarından sonra evlenipte aldatıldım ben hemde hamileliğimi öğrendiğim dönemde. ateş düştüğü yeri yakıyo canım hayat devam ediyo güçlü olup en kısa zamanda toparlanıp hayatıda kaldığı yerden toparlayıp devam etmekten başka bi çare yok. allaha havale et sana bunları yaşatanları..
canım teşekkür ederim. gerçekten pişman olması tek isteğim. sindiremiyorum evet. kendi salaklığımı sindiremiyorum:) :1no2: