bilmiyorum.....

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
96
İzmir
ne düşünüyorum ne istiyorum bilmiyorum, bir yoldayım ve bu yol sonsuz mu yoksa bir sonu mu var bilmiyorum, gidiyorum umarsızca ayağım takılıyor her seferinde engellere, aşıyorum atlıyorum geçiyorum, her engel derin izler bırakıyor içimde, her seferinde güçleneceğime daha da yıpranıyorum, bırakıp gitmek istiyorum herşeyi herkesi, sonra dönüyorum başladığım yere, herşey yine aynı yine aynı tekdüze, değişen bişey yok ömrümde, baktığım her yüz duyduğum her söz, yaralıyor acıtıyor benliğimi, kaçmak istiyorum herşeyden bu yük ağır geliyor artık bedenime, yorgunum güçsüzüm mutsuzum, kalbim ağrıyor içim acıyor ruhum sızlıyor, her gülüşüm yalan sahte, tat almıyorum hayattan, ne oluyor bana bilmiyorum ne istiyorum bilmiyorum, çıkamıyorum işin içinden, kendimi kaybetmekten korkuyorum, yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum, allahım bana güç ver, bana güç ver destek ol...

hayat her zaman istediğimiz gibi olmuyor
kendimi şuna inandırdım her mutsuz,sıkıntılı,zor günlerinde ardından muhakkak Allah güzel günleride
veriyor
herşey biz insanlar için
takmayın kafanıza takmamaya çalışın
geçiceğine inandırın kendinizi
üzmeyin siz değerlisiniz çunku
umarım bu sıkıntılı zamanı en kısa surede atlatırsınız

evet canım bence de
hatta şansın varsa bir günlüğüne yada hafta sonu bir yere git kafanı dinlersin biraz

Şu hayatta ne eksiksiz ki arkadaşım...

Sorunsuz hayat hayat değildir zaten,illa bir sorun olacak ki yaşadığın hayatı acısıyla tatlısıyla hissedebilesin.

Biraz ruhunu dinlendir.Birsüre bütün dertlerini düşünmeyi ertele.

Şuan doğru zaman değil buna inan öncelikle.

Öncelikle sağlam bir psikolojiye sahip olman gerekir sıkıntılarının üstesinden gelebilmen için.Kendine zaman ver.Unutma ki zaman herşeyin ilacı...

sağolun kıslarr ben öylesine cevap yazmazsınız diye düşünerek yazmıştım ama saolun cevap verdiğin için ara ara çiziktiriyorum bi kenara bişeyler burayada yazayımd edim öölesine :))

Back
X