kan testi yaptır kesin çözümKızlar ya 3 qündür sürekli midem bulanıyor . acıkıyorum sofrayi kuruyorum . bi anda iştahım qidiyor midem bulanıyor . acaba bu testleri yaptim pskolojiken mi hasta hissediyorum kendimi yada hamilemiyim cunku qöqüs uclarımda da aqrı var 3 qundur cıkaramıom hamilelik testi yaptim olumsuz cıktı . doktor dedi qunun gecmeden belli olmaz . sizce
Adetime daha var ama etrafim dior virus kötu huyluysa cocuk şuanlik duşünme ben ne yapacaqımı bilmiyorumkan testi yaptır kesin çözüm
Hemen mide bulantısı yapmaz
Ama göğüslerim benimde felaket acımıştı
En iyisi kan tesBendBend
Sonuçların nasıl çıktı temiz mi ?
Kan ver günün geçitesBendBend
Ben dun verdim sonucunu 16 aralik cikacakmis sonuc etrafm herkes diyor getirme bekle ama biz korunmadk
Etrafm bunu diyor ya hamileysem korkum bin arttiŞimdi kızlar beni aydinlatin
Konu Sahibi rahim kanseri çıktı bende demişti
Hani bebek de rahimde oluyo ya.. sagliksiz bi rahimde bebek nasıl oluşuyor
Valla cahillik zor zanaat ha bi anlativerin be gözünüzü severim
konu sahibesi hem rahim ağzı kanseri, hem hpv hem de bebek.
ne oluyor böyle?
Hah ben de tam olarak bunun için muallakta kaldım. . Nasıl oluyor ya aklım almiyiiiii
Evet canm bendim doktor dedi olabiir virus iii huylumu kotu huylumu belli deqil ama doktor dedi gelenlerin hepsi birseyi cikmio mide bulantimi anllatim adet qunum gecikmedrn test yapilmazmiş bende evde Denedim. Neqatif ciktikızlar buqun hpv testi yaptım lutfen dua edin allah rizasi icin . kötü bi sonuc cıkmaz inş
Diye konu açan sen değilmiydin ?
Nasıl hamile olmaktan süphelınorsun suan anlamadım tam?
Yok dalqa niye qecim amacm ne olacak bende direk hamileyim demiyorum olabilirmitim acaba diyorumSanırım yıne birileri bizimle dalga geçiyorrr... Veya Geçtiğini sanıyor
Ardı ardına yok rahım kanserıyım yok virus var yok acaba hamılemıyım dıye konu açarsan şüphelerı ustune çekersin...Yok dalqa niye qecim amacm ne olacak bende direk hamileyim demiyorum olabilirmitim acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?