Ardı ardına yok rahım kanserıyım yok virus var yok acaba hamılemıyım dıye konu açarsan şüphelerı ustune çekersin...
Enteresan konular dönüyor burda yahu
Yok dalqa niye qecim amacm ne olacak bende direk hamileyim demiyorum olabilirmitim acaba diyorum
Ewet yasim kucuk. hamileliqi tatmadim midem bulanio aşırı tabi bunuda dedim pskolojiken de olabilir.. Okuduysanızkonu sahibi biraz evhamlı sanırım. yaşı da küçük bayağı.
Peki birsey soracam cocuk doqarsa bu kabser riski cocuqada qecer. Miarkadaşlar rahimağzı kanseri olanlar gebe kalabilir.
gebelikte mesela kontrol için smear alınıp da kanser çıkıp gebeliği sonlandırılan vakalar biliyorum.
hatta rahimağzı alındıktan sonra da gebe kalınabilir.
konu fake mi bilemem tabi :)
arkadaşlar rahimağzı kanseri olanlar gebe kalabilir.
gebelikte mesela kontrol için smear alınıp da kanser çıkıp gebeliği sonlandırılan vakalar biliyorum.
hatta rahimağzı alındıktan sonra da gebe kalınabilir.
konu fake mi bilemem tabi :)
Peki birsey soracam cocuk doqarsa bu kabser riski cocuqada qecer. Mi
ya aslında kadın isterse sonlandırmaz tabi ama tedavi alacağı için zaten kt ilaçları çok olumsuz etkiler bebeği, düşük filan olur.Gebelik sonlandirilir yazmış
Yani hücre kanserliyse o bebek alınır demek istemiş
ya aslında kadın isterse sonlandırmaz tabi ama tedavi alacağı için zaten kt ilaçları çok olumsuz etkiler bebeği, düşük filan olur.
Özetlim : Semear testi yapildi kanser riski konuldu sonra hpv verdim tam kesinlik kazanmasi icin verdim belkide cıkmayabilir doktor hemen hemen herkeste hicbirsey cıkmıyormuş doktor dedi şimdide midem bulanıyor hamile kalma ihtimalim varmi yoksa pskolojiken mi midem bullanıyor onu soruyorumAma arkadasin durumu farklı önce rahim ağzı kanseri sonra HPV teshisi konuluyor şimdi gebelik için test yapiyor
Özetlim : Semear testi yapildi kanser riski konuldu sonra hpv verdim tam kesinlik kazanmasi icin verdim belkide cıkmayabilir doktor hemen hemen herkeste hicbirsey cıkmıyormuş doktor dedi şimdide midem bulanıyor hamile kalma ihtimalim varmi yoksa pskolojiken mi midem bullanıyor onu soruyorum
Yuzde 20 si bilinmeyen virus konulduPeki smear testinde dereceler vardır 1 2 3 hangisi seninki
Yuzde 20 si bilinmeyen virus konuldu
O da benimle qeldi . ama o da kendisi şaşkın diyor nasl oluyo nasl bulaşr ikimizde şaşkınız% 80 i cinsel yolla bulaşır zaten esinle bu konuyu konustun mu
Komik mi ? Hayır yani böyle bi durum da gözünü o yana bu yana pörtletmişsin de?Şimdi kızlar beni aydinlatin
Konu Sahibi rahim kanseri çıktı bende demişti
Hani bebek de rahimde oluyo ya.. sagliksiz bi rahimde bebek nasıl oluşuyor
Valla cahillik zor zanaat ha bi anlativerin be gözünüzü severim
O da benimle qeldi . ama o da kendisi şaşkın diyor nasl oluyo nasl bulaşr ikimizde şaşkınız
Komik mi ? Hayır yani böyle bi durum da gözünü o yana bu yana pörtletmişsin de?
Kendinden bahsediyosan konu sahibi demişsin ne alaka ?Komik değil de sen iyi okuyup anlayamamissin ben kendimden bahsettim beni aydinlatmalari için. Şimdi sen niye atarlandin
Allah yardimcın olsun. Bir kaç mesaj okudum fake konu mu dedim ama gerçek galiba. Hamilelik olur olmaz o değil de inşallah hasta değilsindir.[/QUOE]
Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?