bilmiyorum

Yok dalqa niye qecim amacm ne olacak bende direk hamileyim demiyorum olabilirmitim acaba diyorum

member: 681498"]Ardı ardına yok rahım kanserıyım yok virus var yok acaba hamılemıyım dıye konu açarsan şüphelerı ustune çekersin...[/QUOT]yok canm tabi ister istemez şuphe ceker ama raporumu bulup cekecem. ben hamileliqi hala tatmadim suphelenmem normal ki tam okuduysan kesin konusmadim doktor bana olabilir dedi

arkadaşlar rahimağzı kanseri olanlar gebe kalabilir.
gebelikte mesela kontrol için smear alınıp da kanser çıkıp gebeliği sonlandırılan vakalar biliyorum.
hatta rahimağzı alındıktan sonra da gebe kalınabilir.
konu fake mi bilemem tabi :)

Peki birsey soracam cocuk doqarsa bu kabser riski cocuqada qecer. Mi

Peki birsey soracam cocuk doqarsa bu kabser riski cocuqada qecer. Mi

Gebelik sonlandirilir yazmış
Yani hücre kanserliyse o bebek alınır demek istemiş

ya aslında kadın isterse sonlandırmaz tabi ama tedavi alacağı için zaten kt ilaçları çok olumsuz etkiler bebeği, düşük filan olur.

Ama arkadasin durumu farklı önce rahim ağzı kanseri sonra HPV teshisi konuluyor şimdi gebelik için test yapiyor

Ama arkadasin durumu farklı önce rahim ağzı kanseri sonra HPV teshisi konuluyor şimdi gebelik için test yapiyor
Özetlim : Semear testi yapildi kanser riski konuldu sonra hpv verdim tam kesinlik kazanmasi icin verdim belkide cıkmayabilir doktor hemen hemen herkeste hicbirsey cıkmıyormuş doktor dedi şimdide midem bulanıyor hamile kalma ihtimalim varmi yoksa pskolojiken mi midem bullanıyor onu soruyorum

Peki smear testinde dereceler vardır 1 2 3 hangisi seninki

Allah yardimcın olsun. Bir kaç mesaj okudum fake konu mu dedim ama gerçek galiba. Hamilelik olur olmaz o değil de inşallah hasta değilsindir.

Şimdi kızlar beni aydinlatin
Konu Sahibi rahim kanseri çıktı bende demişti
Hani bebek de rahimde oluyo ya.. sagliksiz bi rahimde bebek nasıl oluşuyor
Valla cahillik zor zanaat ha bi anlativerin be gözünüzü severim
Komik mi ? Hayır yani böyle bi durum da gözünü o yana bu yana pörtletmişsin de?

iyi anla öyle cevapla m
O da benimle qeldi . ama o da kendisi şaşkın diyor nasl oluyo nasl bulaşr ikimizde şaşkınız

Inşallah bişey çıkmaz yani oyleysede Allah yardimcin olsun

Üstteki yorum size değil

Komik mi ? Hayır yani böyle bi durum da gözünü o yana bu yana pörtletmişsin de?

Komik değil de sen iyi okuyup anlayamamissin ben kendimden bahsettim beni aydinlatmalari için. Şimdi sen niye atarlandin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…