Düğünüme 4 ay kaldı.Canımla artık aynı evi paylaşacağım için çok mutluyum.Ama şeytan dürtüyor sanki bu evlilik yaz tatili değil.üniversite değil bitmeyecek diyor.Katlanabilecek misin diyor.Çok seviyorum o konuda bi sıkıntı yok da geri dönülmez bir yol gibi geldiğinde bunalıyorum
bana da olmuştu. :)) nikah masasından mı kaçsam diye düşünmüş, geceleri ağlamıştım. :) 1 yılı geçti, alıştıkça daha çok sevdim eşimi, mutluyum Allaha şükür. bence de şeytan vesvese veriyor. iyi düşündüm doğru karar verdim diyorsan gönlünü ferah tut...
Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için çok sağolun.Ben öğrencilik hayatım boyunca falan hep kendi kendime yettim.Hayatımda şimdiye kadar hiç pişman olduğum bi karar vermedim.Pişman olduğum bişey yaşamadım çok şükür.Bence insanın hayatında iki dönüm noktası vardır.Bunlardan ilki iş (meslek), ikincisi de eş seçimidir.Elhamdülillah ilk seçimim konusunda kafaamda soru işareti yok.Fakat ikinci de acabalar aklımı kurcalıyor.Seviyorum,mutlu olacağıma da inanıyırum ama bilmiyorum neden böyleyim ben yaaa(
canım bence takılma sen o şeytana çoğu insan evlilikten korkar ama zamanla karşındaki insanı tanıdıkça daha çok seviceksindir tabiki her evlilikte sorunlar olur ama aşılamıyacağını düşünmüyorum sen korkma mutlu olmaya bak yaşın kaç bilmiyorum ama ben 22 yaşındayım ve 1 buçuk yıllık evliyim benim tereddütlerim olmadı çünkü seviyordum senin de olmasın bence sonuçta geri dönülmez bir yol değil evlilik bu ölüm değil...
23 Yaşındayım.Ben nişanlımla üç senedir görüşüyorum ve seviyorum.Fakat aşık değilim .Yani mantığım hep ön plandadır benim.Kararlarımı hiç duygusal vermem.Belki de bundan biraz tereddütüm.Yoksa çok iyi anlaşırız seviyorum onu.Ama dediğim gibi kör kütük aşık değilim.Ayaklarım yerden kesilmiyor.Bilmiyorum kendimi ifade edebiliyorumdur umarım
geri dönüşü olsa tereddüt etmeyecektiniz yani..
kusura bakmayın ama bu düşünceyi kafanızdan atmadan evlenmeyin...
ihtimal bile kalmasın aklınızda..yoksa mutlu bi evliliğiniz olmaz...
niçin tereddütlerin var peki evlendikten sonra sevginin bitmesinde mi korkuyorsun yoksa pişman olmaktan mı
bu mantık işlerini gönül işleri ile karıştıranlara hep çok kızarım.
bugunun mantığı yarının mantığı ile bir olacak mı? gelişen şartlar içerisinde yaptığınız tercih size hep mantıklı gelecek mi çok riskli bir adım bu.
oysa gönülden sevseniz, rastgele birini değil ailenize size uygun inanışı görüşüzü uygun, mantıktan çok makul birine yürekten bağlı olsanız, ayaklarınız yerden kesilse, böylesi daha yaşanası bir gelecek olmaz mı?
canım bundan korkuyorsun fakat yaşamadan bilemezsin bitedebilir bitmeyede bilir şimdi bu korkundan dolayı evlenmeye tereddütle bakıyorsun fakat bu korkunu atmadan evlenme derim ama şimdi bu korkun yüzünden evlenmezsen ömür boyu evlenmeyecek misin ya biterse korkusu yüzünden?Karşımdaki insan hayatım boyunca hayat arkadaşım olacak birisi.Ben evlenince heyecanımızın,sevgimizin bitmesinden korkuyorum
canım bundan korkuyorsun fakat yaşamadan bilemezsin bitedebilir bitmeyede bilir şimdi bu korkundan dolayı evlenmeye tereddütle bakıyorsun fakat bu korkunu atmadan evlenme derim ama şimdi bu korkun yüzünden evlenmezsen ömür boyu evlenmeyecek misin ya biterse korkusu yüzünden?
Sen uyma o seytana mutlulugunun tadini cikar illa herkes asik olup da evlenicek diye bi kural yok seviyorsan saygi duyuyorsan evlen
aynı şekilde daha nikah masasında okadar çabadan sonra kuyruğuna gelmişiz nikah memurunun sorusuyla beraber okadar hızlı düşündümki aklımdan neler geçti inanmazsınız hani allah korusun büyük bir kaza anında hayatınız film şeridi gibi geçer ya gözünüzün önünden aynen öyle .dedim şimdi hayır desem az daha nişanlı kalsak hayır desem affedermi beni neden korkuyorum hayır desem babam ne der annem ne der bu açıklamayı yapsam herkes beni kaşık düşünür falan derken evet demiş bulundum. iyikide demişim bazen çekilmez gırtlaklanmalık bazen sevmeye doyamamamalık bi kocişim ve ondan dünyalar tatlısı canımın canı oğluşum var. sır onun babası olduğu için bile sevilmeye değer artık. aşkını garantiye aldı :)bana da olmuştu. :)) nikah masasından mı kaçsam diye düşünmüş, geceleri ağlamıştım. :) 1 yılı geçti, alıştıkça daha çok sevdim eşimi, mutluyum Allaha şükür. bence de şeytan vesvese veriyor. iyi düşündüm doğru karar verdim diyorsan gönlünü ferah tut...
23 Yaşındayım.Ben nişanlımla üç senedir görüşüyorum ve seviyorum.Fakat aşık değilim .Yani mantığım hep ön plandadır benim.Kararlarımı hiç duygusal vermem.Belki de bundan biraz tereddütüm.Yoksa çok iyi anlaşırız seviyorum onu.Ama dediğim gibi kör kütük aşık değilim.Ayaklarım yerden kesilmiyor.Bilmiyorum kendimi ifade edebiliyorumdur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?