Bilmiyorummmm :(((

Bu kadar mı duygulara tercüman olunur...Çok teşekkür ederi,m yazdıkların direk beni anlatmış çünkü.Başkasına aşık olmaktan korkmak ?Asla...Ben de sevgiyi seçtim.Onu hayat arkadaşım,sırdaşım,yoldaşım olarak seçtim.Çocuklarımıza mükemmel bir baba
bana da sorumluluk sahibi,saygılı ,anlayışlı ve güleryüzlü bir eş olacağından kuşkum yok.
Senin de dediğin gibi;aramızda ki tutku ,heyecan bitse bile en önemli hazineye sahibiz biz: -----SEVGİ-----

elbetteki bu his olacak sende.şeytan yapılacak olan her güzel iş için vesvese verir.şeytan sevgi dolu gözlerler helalle birbirine bakan insanları sevmez.allahın en sevmediği helal boşanmaktır.bunun aksinede evlenen iki insan şeytanın sevmediği insan tipidir.:))))için rahat olsun.ona bakarsan bekarlığın sonu yalnızlığın sonu varmı.mutlulular dilerim şimdiden..

sen de mantıklı bir insansın.
çok sevindim.
aklının karışması doğal.
bunu en kısa sürede atlatman senin ayaklarını yere sağlam bastığını gösterir.
hem merak etme.
sevgi de hep sürer, heyecan da, tutku da...
olumlu düşün, olumlu olsun.

Bende aşkın geçici olduğundan yanayım aşık olursun gözün bişey görmez bi bakarsın odun gibi birisi ile evlenmişsin ve ona her baktığında nefret ediyor ve onun her yaptığı hareket gözüne batıyor (istisnalar hariç tabii))

ama bi evlilikte mantık yanında birde sevgi saygı varsa tadından yenmez.5 yıl olucak evleneli bir kere olsun pişman olmadım 2 tanede dünya tatlısı bebişim var allah herkese hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…