Kırsal bir yerdeyim geçen çocuk resimli kurşun kslem ietedi onu bile bulamadılHerhangi bir kırtasiye e gittiğinizde bilsem seti istiyorum dediğinizde veriyorlar zor degl bulmak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırsal bir yerdeyim geçen çocuk resimli kurşun kslem ietedi onu bile bulamadılHerhangi bir kırtasiye e gittiğinizde bilsem seti istiyorum dediğinizde veriyorlar zor degl bulmak![]()
Hangi alanı kazandıBenim oğlum da girip kazananlardan
Hiç çalıştırmadım
Yetenek sınavı için müzik kursuna resim kursuna giden arkadaşları vardı
Genel ve resimden girmiştiHangi alanı kazandı
Lgs zamanı konuşmuştuk galiba dimi sizinleHangi alanı kazandı
Evet senin çocukların maşallahı varLgs zamanı konuşmuştuk galiba dimi sizinle
5 yanlışı vardı o zaman baya teselli etmiştiniz beni
İyi gelmişti yazdıklarınız![]()
Bir tane bende okula giden kedimi sayarsan 2 çocuk sayılırEvet senin çocukların maşallahı var![]()
İnanın ilk sinavda sıkılıp cikarmi acaba diye aklımdan geçti.. Çocuk sınavla ilk defa orada tanıştı stres olmasın diye girerken de sadece tablette oyun oynayacaksın telaş yapacak bir durum diye konuşmuştuk.Zaten öncesinde de hiç konusunu yapıp onu tedirgin etmedik.Dikkati ve konsantrasyonu yüksek bir çocuktu.Okumayi da erken kendiliğinden öğrenmişti.Bu tarz çocuklar genelde takıntılı da olur bunu bilsemde bize öğretmenlerde söylemişti ve benim kızımın da hassas olduğu konular var.Ve bazı şeylere karşı aşırı yüksek ilgisi olabilir.Siz peki önceden de böyle bir durum fark etmiş miydiniz? Benimkinin dil gelişimi hep iyiydi. Okumayı da okula gelmeden öğrendi. Ama biraz kaygılı olabiliyor bazı zamanlarda. Ben de sınava adapte olamazsa çıkmak isterse ya da dikkatini vermezse diye korkuyorum
Maalesef orada da artık tanış işleri yürüyormuş. Yazık zeki çocukların hakkı yeniyorİlk etaba hiç çalıştıramadım iki alanda girdi ve kazandı ama pandemi patladı malesef mülakatlar bire bir tek öğretmenle kamerasız ortamda yapıldı ve çok kişinin hakkı yendi. Mülakatta elendi.