Eşimle bazen öle oluyoki her konuda tartışırız başlarda çok iyiydik ama sonra sorumluluk ağır geldiki biraz raydan çıktı ama yeni yeni raya giriyo artık:))geçenlerde kendisine bi mont almasını söledim ben baktım ama sinirli olduğum için ona almadım beraber gidelim gezeim gel sen beğen dedi yine kızgın olduğum için gitmedim.Kendisi almış gelmiş bitane hiç hoşuma gitmedi benim dediğimi almamış neyse dedim 2 gündür gözüm ona çarpıyo sinirleniyorum monta bakıp bakıp:))))çünkü kışın giyemez bugün haber vermeden gittim bitane aldım geldim akşam geldi güzelce giydirdim ALLAH'ım ne diyeceni şaşırdı resmen adam ben seni üzüyorum ben nasıl adamım sen beni düşünüyosun vs vs vs sanki 5dk içinde herşey düzeldi :)))neler neler bidaha bende seni üzersem felan.İşte ozaman şöle düşündüm iki tarafta bişileri anladıktan sonra demekki aşılmayacak sorun yokmuş.Tabiki burda keramet kabanda deil ona değer verdiğimi anladığı için ben ondan hernekadar düşünce beklesemde oda benden bekliyodu
Eşimle bazen öle oluyoki her konuda tartışırız başlarda çok iyiydik ama sonra sorumluluk ağır geldiki biraz raydan çıktı ama yeni yeni raya giriyo artık:))geçenlerde kendisine bi mont almasını söledim ben baktım ama sinirli olduğum için ona almadım beraber gidelim gezeim gel sen beğen dedi yine kızgın olduğum için gitmedim.Kendisi almış gelmiş bitane hiç hoşuma gitmedi benim dediğimi almamış neyse dedim 2 gündür gözüm ona çarpıyo sinirleniyorum monta bakıp bakıp:))))çünkü kışın giyemez bugün haber vermeden gittim bitane aldım geldim akşam geldi güzelce giydirdim ALLAH'ım ne diyeceni şaşırdı resmen adam ben seni üzüyorum ben nasıl adamım sen beni düşünüyosun vs vs vs sanki 5dk içinde herşey düzeldi :)))neler neler bidaha bende seni üzersem felan.İşte ozaman şöle düşündüm iki tarafta bişileri anladıktan sonra demekki aşılmayacak sorun yokmuş.Tabiki burda keramet kabanda deil ona değer verdiğimi anladığı için ben ondan hernekadar düşünce beklesemde oda benden bekliyodu
Erkekler çocuk gibi işte,
gerçi biz kadınlar da farklımıyız ki.
Küçücük şeylere inanılmaz tepkiler verebiliyoruz.
neyse keramet montta ya da jestiniz de hiç önemli değil nedeni.
Sonuç çok hoş olmuş.Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın.
Erkekler çocuk gibi işte,
gerçi biz kadınlar da farklımıyız ki.
Küçücük şeylere inanılmaz tepkiler verebiliyoruz.
neyse keramet montta ya da jestiniz de hiç önemli değil nedeni.
Sonuç çok hoş olmuş.Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın.
Sağolun.Dediğim gibi o bi nesne bizim aramızda mesafe var o mesafede benden kaynaklanıyor çünkü kırgınlıklarım var bunları silemiyorum zaman herşeyin ilacı derler fakat ben zaman geçtikçe kendimi daha çok bileniyorum konuşmamızda bi problem yok oturup konuşabiliyoruz ama ama işte ben sanki kendime eziyet edıyorum gibi o şunu dedi bunu dedi felan filan bugun sadece anladım şey onun kendini bile düşündümü hissedip bana 10 adım gelmesi ve eğer bende bazı şeyleri kafamdan silersem arada ki bazı sorunlarıda kaldırmış olacagımız onuda tek iştedi bu zaten ona eskisigibi davranmam mesafeleri kaldırmam.Aslında burayı da takip ettikten sonra da bakış acısı değisişiyomu evet benim değişti.Sonuçta 6 yaşında bi oğlum var.onun için düşünceleri bi kenara bırakıp nelerin olabileceğini görebiliirm.:106: