Kızlar biraz uzun ama daha önce de başlıklar açmıştım sevdiğim biri var ve deli gibi seviyorum daha önce sadece flört ettik. 1 yıldır uğraşlar veriyorum ve ben tüm bu uğraşları verirken en yakın arkadaşım, dostum, kardeşim dediğim insan yanımdaydı ve allah için beni çok çekti, yardım etti(ama o adama karşı bir gıcıklığı vardı sadece benim kararıma saygı duyduğu için yardım ediyordu, dinliyordu) ama geçenlerde işle alakalı bir konu için sevdiğim adam en yakın arkadaşıma yazdı facebooktan konuştular ettiler falan(aynı yerde çalışıyorlar) sevdiğim kişi arkadaşımla biraz samimi konuştu aslında samimi demeyim çünkü verdiği cevaplar hep soğuktu ama kamera falan açalım mı dedi vs(ne amaçla yaptı hiç bilmiyoruz adamda arkadaşımı hiç sevmezdi ve daha önce hep arada ben varım diye iletişim kurarlardı falan) adam ne amaçla dedi bilmiyorum ama biz biraz yanlış anladık sapıklık yaptığını düşündük ve ben bozuldum ama o an nedense arkadaşımın hoşuna gitti gibi hissettim ama kuruntu yapıyorumdur dedim ve bişey demedim. Sonra ablam, arkadaşım, ben oturduk neden böyle bir şey yaptı diye tartışıyorduk önce ablamla ben şey diye düşündük hani arkadaşımın yanında benimde olduğumu biliyodu beni görebilmek için mi kamera açtırdı diye düşündük sonra ablam büyük ihtimal öyle ama gerçekten X'e(arkadaşım) de sarkıntılık etmiş olabilir dedi ve ablam onu der demez arkadaşım böyle bi triplere girdi evet evet dedi hoşuna gider gibi gülümsedi falan. Sonra ablam arkadaşıma fal bakıyordu falda tipi falan benim sevdiğim kişiye çok benzer bir erkek tarif etti arkadaşımda bir heyecan başladı sorular sormaya başladı o erkekler ilgili falan filan sonra ben niye soruyosun öyle birimi var dedim oda yok ya 3 yıl önce bi yerde çalıştım ordaki kişimi diye merak ettim falan filan dedi. sonra tarotta o adamla(sözde 3 yıl önceki) sorular sormaya başladı(halbuki öyle biri yok biliyorum) falan filan sonra ben ablama tarot baktırdım dedim ki sevdiğim kişi cidden arkadaşıma mı sarktı dedim kartta evet çıktı arkadaşım baya bi hoş oldu gizleyemedi yani.
Her neyse aradan 2 gün geçti arkadaşım yine bize geldi bu sefer bana fal baktırdı işte yine sözde o 3 yıl önceki beğendiği adamı soruyo böyle heyecan yapıyor falan(halbuki öyle biri yok 7 yıldır yiyip içtiğine kadar biliyorum arkadaşımın) sonra oturduk konuşuyoruz konu cinsellikten açıldı. Arkadaşımın cinsel hayatı var ve seks yapmayı seviyor(daha yeni yeni başladı) bir anda şey dedi ''Acaba X bey yatakta bi kadını orgazm edebilir mi?'' dedi(benim sevdiğim kişiyi kast ederek) ama böyle umurunda değilmiş havası vererek söyledi. Her neyse ben biraz bozuldıum tabi ve bozulunca dedim ki ''Ben boşuna kuruntu yaptım onunla ilgili çünkü o senden asla hoşlanmaz yani puzzle ı birleştirip mantıklı düşününce sonuç bu çıkıyor'' dedim ve o an. Arkadaşımın yüzü kıpkırmızı oldu ve gözleri doldu. Birkaç saniye yüzüme şaşkın şaşkın bakıp ne-neden? gibisinden bişeyler dedi kekeledi biraz. Sonra ben nedenini açıklayınca eskiye döndü yani yine o adamı kötülemeye başladı falan her neyse baya kötüledi bende düşündüm bişey yoktur falan.
Sonra akşamına faceten konuştuk beni adamdan soğutmaya çalıştı biraz(ki hiç yapmazdı) sana değer vermiyor, sana kötü bişey yapacak falan filan. sonrada facebookta durum paylaşmış ''bende sadece hayal olarak kalmak zorundasın'' gibisinden bir şey. Ama şu zamana kadar hiç platonik takılmadı yani sevdiği herkesle çıktı o zaman bu başka birini gösteriyor. Gece yarısı da ben bunun facesine giriş yapmak istedim(şifresini biliyorum her değiştirdiğinde de verir zaten) bide ne göreyim şifreyi değiştirmiş giriş yapamadım.
- Kızlar şimdi bu dostum dediğim kişi benim iyi kötü hep yanımda oldu daha önce bana deseler arkadaşın sana bunu yapacak güler geçerdim çünkü o derece emindim, biz çok şey yaşadık onunla. Ama düşünüyorumda oda insan onunda ilgisi başlamış olabilir.
Kafamda şöyle bir düşünce var.
Onunla her şeyi konuşmak yaptığının yanlış olduğunu anlatmak(daha önce çıtlattım ama hemen deliriyor yok öyle şey diyor çok kızıyor. Ablamda sen bu konuda üstüne gidersen eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmuş olursun, yasak olanı ister dedi. Ama şimdi bu kız çalışmak için şehir dışına gidecek belki benden gizli adamla iletişime geçebilir diye korkuyorum sonuçta benim hiçbir şekilde haberim olamaz)
Başka bir arkadaşımda dedi ki ona zarf at eğer gelirse ondan hoşlanıyordur dedi. Şimdi kızlar size sorum şu.
Öncelikle ben mi kuruntu yapıyorum?
Ve nasıl bir zarf atabilirim?