BİM POŞETİ

Bim poşeti diye konu mu olur jhjhjhjkjknkj. Bimin ve poşetinin suçu ne? Jkjkjkjkj. Neyse beyefendi cimriliğinden değil de o an aklına getirememiş olabilir kaldı ki valla yanımızda getirdiysek bende koşar alırdım poşeti sanırım bende cimriyim.
Ben aksine koşmayı bırak bi adım bile atmazdım alırdım bi poşet dediğin nedir

Ben bir şeye odaklamışsam başka alternatif düşünemem o an aklıma gelmez. Poşetler sizde olduğu için ordan alıp poşete koyacağız diye düşündüyse siz çıkınca aklına gelmemiş olabilir yeni poşet almak. Ben garipsemedim bu durumu

Peki normal de nasil? Öder mi ortak yaptiginiz seylerde? Tek bu bim poseti olayi size bunu düsündürmüs olamaz.

Yani poşetin markasını belirtmeniz ayrı, telefon gelince açıklama yapmadan koşarak çıkıp gitmeniz ayri... ne kadar acele işiniz olabilir babanızla 5 dakikada alıp çıksanız kasadan... Biraz kurgu geldi bana konu zayıf bir kurgu hem de... gözümde canlandı da olay... Eher doğru ise adamdan da bim kasasında babanızdan telefon gelmiş gibi bir hızla kaçarak uzaklasin. Daha önceden içtiğiniz çayların parasını vs istemek için peşinizden koşarsa da bu sefer daha hızlı kosun yetisemesin. Dinsizin hakkından imansız gelir.

Ah bim Casey kakaolu kekim
En hassas noktamdır çok severim

Yani gerçekten garip bir şey yaptığı
Hani anlık dalgınlığına filan mı geldi acaba da koştu.
Koştuğu mesafe ne kadar mesela mağaza önüne mi çıktı yoksa bayağı peşinizden geldi mi bir süre?

Bu olay dışında nasıl biri cimriliği falan var mı?
Eğer varsa sıkıntı.

Ben aksine koşmayı bırak bi adım bile atmazdım alırdım bi poşet dediğin nedir
Bir poşet dediğin 25 krş olduğuna göre bimden biri alışveriş yapıyorsa zaten 25 krş hesabı yapar. Bence dalgınlığına geldi gibi ama asıl sorum bence sizde babanız aradı diye koşa koşa gitmeniz biri mi öldü zaten kasadaymışsınız poşeti kendiniz çıkarmış olmalıydınız. Hadi gidiyorsunuz poşeti niye alıp gidiyorsunuz. Bide bunu dert edip buraya konu açmanız bence arkadaşınızın poşetin peşinden koşmasından daha saçma.
Bayağı da ciddiye aldım yazdım he 😂😂😂

Yani poşetin markasını belirtmeniz ayrı, telefon gelince açıklama yapmadan koşarak çıkıp gitmeniz ayri... ne kadar acele işiniz olabilir babanızla 5 dakikada alıp çıksanız kasadan... Biraz kurgu geldi bana konu zayıf bir kurgu hem de... gözümde canlandı da olay... Eher doğru ise adamdan da bim kasasında babanızdan telefon gelmiş gibi bir hızla kaçarak uzaklasin. Daha önceden içtiğiniz çayların parasını vs istemek için peşinizden koşarsa da bu sefer daha hızlı kosun yetisemesin. Dinsizin hakkından imansız gelir.
Babam beklemeyi sevmez çok sinirlenir o yüzden

Back
X