- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
Ben de yorumlara cok güldüm kedim suratima bakiyor saskin saskin:)Yapmayın gece gece gülüyorum eşim duyacak neye gülüyorsn diye
Allah aşkına koca adam 50 kurus için peşinden mi koştu töbe yarabbim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yorumlara cok güldüm kedim suratima bakiyor saskin saskin:)Yapmayın gece gece gülüyorum eşim duyacak neye gülüyorsn diye
Allah aşkına koca adam 50 kurus için peşinden mi koştu töbe yarabbim
Yapma etme çarpıntı yapıyor bende hahshdhdhfhb yeter bu kadar gülmek akla kalbe zarar ahshdbdEn iyi ihtimale Greenpeace üyesidir. Doğa kirliliğine karşı çok hassasdır ama yok bu kadar polyanna bakış açım bile o koşuşu açıklayamadı her şekilde komik bir davranış.
dün annemlerin mahalle bakkalina indim adam parayi mandalla aliyorValla bunu ben bile yapmadım, şuan gözüm seyirdi, bana deli diyenler utansın![]()
Beraber koşarsınız artikNe yapayım peki ömür geçer mi bunla
Diğer zamanlardaki tavırlarına bakarak kararınızı verin biraz sıkıntı olabilirMarketin önünden 30 adım kadar uzaklaşmıştım ben koştu bildiğiniz
Yok artikArkadaşlar merhaba bugün erkek arkadaşımla BİM’e gittik . Giderken Bana poşet verdi 2 tane bende cebime koydum . Sonra BİM’den alışveriş yaparken kasada sıradayken bana evden bi telefon geldi ve BİM’den çıkmak zorunda kaldım
İşte çıkıyorum eve doğru koşuyorum falan bi baktım kasada malzemeleri bırakmış arkamdan gelmiş benden poşetleri istiyor
Yemin ederim şok oldum bunyn için kasadan çıkıp arkamdan koşmaya gerek varmıydı düşününce çok garip aldığımız şeyler 4 parçaydı yani poşet dediğin 25 kuruş arkadaşlar
Bu adam cimrimi ilerde bana sorun çıkarır mı
Yok aşkım gitmem gerek dedim durumu anlattım tamam dedi zaten babamdan korkar hem kasadaki o sırayı brkleyemezdimTelefon gelince hiçbir şey söylemeden çıkıp gitmeniz de absürd ama
Marketten koşan kız feat poşet peşinden koşan çocuk.
Ben size 9/10 puan veriyorum
Seni bansız görunce sevindirik oluyorumEn iyi ihtimale Greenpeace üyesidir. Doğa kirliliğine karşı çok hassasdır ama yok bu kadar polyanna bakış açım bile o koşuşu açıklayamadı her şekilde komik bir davranış.
Cevaplamadiniz galiba. Normalde nasildir ödeme konusunda?Yok aşkım gitmem gerek dedim durumu anlattım tamam dedi zaten babamdan korkar hem kasadaki o sırayı brkleyemezdim
+1Belki kafasi karıştı birden yani böyle düşünmek istiyorum. Bazen insan mantıklı düşünemez ya
Of bende bende komsu duyacak töbe allahımadam boşanacak olsa evdeki poşetler için velayet davasi açacak sanki öyle bir arkadan koşma canlandı gözümde
gece gece durup durup istemsiz gülüyorum ya tövbe tövbe
o posetleri ufleyerek acan mi dersin parmagini yalayip acanmi dersin ufleyip parmagini yalayip acamayinca urunlerin ustune ööf diye atip yeni poşet alanmi dersingözümün önüne geldi
Parayı çok Sever çok para biriktirir harcamaz parası olsada babasından ister onun dışında birseyinş görmedim zaten ortak öderiz ben ona yüklenmem biryere gittiysek bölüşürüz yani dişer türlü benim içim rahat etmiyorCevaplamadiniz galiba. Normalde nasildir ödeme konusunda?