BİM POŞETİ

En iyi ihtimale Greenpeace üyesidir. Doğa kirliliğine karşı çok hassasdır ama yok bu kadar polyanna bakış açım bile o koşuşu açıklayamadı her şekilde komik bir davranış.
Yapma etme çarpıntı yapıyor bende hahshdhdhfhb yeter bu kadar gülmek akla kalbe zarar ahshdbd

Valla bunu ben bile yapmadım, şuan gözüm seyirdi, bana deli diyenler utansın😂😂😂
dün annemlerin mahalle bakkalina indim adam parayi mandalla aliyor 😂😂😂 onlar yikanmiş x amca korkma dedim nasi yani dedi 😂😂
makinaya atip yikiyorum korkma dedim adam suratima bakip tövbe tövbe tövbe dedi 😂😂😂
adamin suratima bakisi tövbe çekisi aklima geldikçe kendimi sorguluyorum acaba benmi manyağım yoksa bunlarmı rahat diye

Arkadaşlar merhaba bugün erkek arkadaşımla BİM’e gittik . Giderken Bana poşet verdi 2 tane bende cebime koydum . Sonra BİM’den alışveriş yaparken kasada sıradayken bana evden bi telefon geldi ve BİM’den çıkmak zorunda kaldım
İşte çıkıyorum eve doğru koşuyorum falan bi baktım kasada malzemeleri bırakmış arkamdan gelmiş benden poşetleri istiyor
Yemin ederim şok oldum bunyn için kasadan çıkıp arkamdan koşmaya gerek varmıydı düşününce çok garip aldığımız şeyler 4 parçaydı yani poşet dediğin 25 kuruş arkadaşlar
Bu adam cimrimi ilerde bana sorun çıkarır mı
Yok artik 🤣🤣

adam boşanacak olsa evdeki poşetler için velayet davasi açacak sanki öyle bir arkadan koşma canlandı gözümde 😂
gece gece durup durup istemsiz gülüyorum ya tövbe tövbe
Of bende bende komsu duyacak töbe allahım

🥺 gözümün önüne geldi
o posetleri ufleyerek acan mi dersin parmagini yalayip acanmi dersin ufleyip parmagini yalayip acamayinca urunlerin ustune ööf diye atip yeni poşet alanmi dersin
bence marketler bu donemde birde poşet açma elemani bulundurmali 🥴

Cevaplamadiniz galiba. Normalde nasildir ödeme konusunda?
Parayı çok Sever çok para biriktirir harcamaz parası olsada babasından ister onun dışında birseyinş görmedim zaten ortak öderiz ben ona yüklenmem biryere gittiysek bölüşürüz yani dişer türlü benim içim rahat etmiyor
Bi durum görmedim yani bu poşet olayınıda gidip hafızamı sildiricem çok aştalca

Back
X