BİM POŞETİ

Seni bansız görunce sevindirik oluyorum😂
Bansız geceler🤪
Teşekkür ederim cledyana hanım... Haterlarımın yanında bir kaç seven insan görmek ne güzel...
Banlanma sürem uzun olduğu için artık konu seçiyorum. Öyle alelade konularda banlanmamaya dikkat ediyorum. Hakkıyla olması için özen gösteriyorum.

Parayı çok Sever çok para biriktirir harcamaz parası olsada babasından ister onun dışında birseyinş görmedim zaten ortak öderiz ben ona yüklenmem biryere gittiysek bölüşürüz yani dişer türlü benim içim rahat etmiyor
Bi durum görmedim yani bu poşet olayınıda gidip hafızamı sildiricem çok aştalca
Benim hosuma gitmedi gercekten cimri bence

dün annemlerin mahalle bakkalina indim adam parayi mandalla aliyor 😂😂😂 onlar yikanmiş x amca korkma dedim nasi yani dedi 😂😂
makinaya atip yikiyorum korkma dedim adam suratima bakip tövbe tövbe tövbe dedi 😂😂😂
adamin suratima bakisi tövbe çekisi aklima geldikçe kendimi sorguluyorum acaba benmi manyağım yoksa bunlarmı rahat diye
Ben bugün kırdım zincirlerimi.
Çok yakın kardeşimden öte olan dostum bir kaza geçirdi dün gece, ona yiyecek bir şeyler yapmak ve gidip görmek için markete hışımla indim.
Gayet kolonyasız dezanfektansız, aldım geldim eve.
Yıkadım tabi gelince ama temizleden asla ne ürüne ne market arabasına dokunurdum.
Arkadaşıma gittim(ki aileme bile gitmiyorum) ev ana baba günü, 6 7 farklı aile içerde, oturdum 15 dk geldim.

Koronayım kesin triplerine girdim bile😂

Of bende bende komsu duyacak töbe allahım

Ben bugün kırdım zincirlerimi.
Çok yakın kardeşimden öte olan dostum bir kaza geçirdi dün gece, ona yiyecek bir şeyler yapmak ve gidip görmek için markete hışımla indim.
Gayet kolonyasız dezanfektansız, aldım geldim eve.
Yıkadım tabi gelince ama temizleden asla ne ürüne ne market arabasına dokunurdum.
Arkadaşıma gittim(ki aileme bile gitmiyorum) ev ana baba günü, 6 7 farklı aile içerde, oturdum 15 dk geldim.

Koronayım kesin triplerine girdim bile😂
bende 5 gun once aylar sonra annemle buluştum
ilk geldigimde bi 3 4 saat vucudumdaki damarlarin bile stresten titredigini hissettim.
sonra zaten gozumu kararttim geldim yapacak bisey yok dedim kendi kendime.
5 gundur burdayim henuz bisey yok yarin kendi evime gececegim
persembe kaynanamlar kayseriden kalkip bize geliyor 😟
onlarlada korona olmazsam dahada olmam heralde 😑

Onu sizde kalan bir eşya gibi düşünmüş olabilir, basiret denilen bu.
Sanki cüzdan, telefon vb gibi gerekli ama maddi açıdan düşünülmeyen bir eşya.
benim koca da bonkördür nerdeyse kuş sütüne kadar ne istersek alır marketten.Ama poşet parasına o da takık.ya evden götürürüz bez poşetler unutursam da söylenir durur poşet parasını da benden alır ha ha ha

Back
X