Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 1saat önce a101 e gittim. kupalar da çerezlikler de kalmamış ya çok üzüldümm![]()
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaindirimli leptop masası aldım ,21 tl yee hemde,52 liradan düşmüşşş
Ayy gerçektenmii.Bizim mağazadada kalmıştı 1 tane ama fiyatına bakmadım.Yarın hemen bakayım..
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Ayy gerçektenmii.Bizim mağazadada kalmıştı 1 tane ama fiyatına bakmadım.Yarın hemen bakayım..
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
hımm, bilemiyorum ki tatlım, ama ben bu cuma gelecek olan 25liralıklardan alıcam :) hani ucuz olunca kötü de çıksa çok üzülmez insan, o pamuk saten olanlara ben de baktım alsam mı diye ama sonra vazgeçtim, burda başka bi mağazada sadece saten olan bi nevresim takımını 95 liraya aldım![]()
Saten, ürünün içeriği değildir, ürünün dokuma stilidir. Pamuk-saten karışımı diye birşey söylenemez; pamuk-saten yazıyorsa "pamuk ipinden saten şeklinde dokunmuş nevresim" anlamına gelir.
Yani pahalı markalarda sadece saten yazması ve Bim'dekinde pamuk-saten yazması arasında hiçbir fark yoktur. Aldığınız nevresimin etiketinde hammadde olarak ne yazıyor merak ettim doğrusu.
Laptop masası bizim burada 26.25.............Almadım bakalım bekeleyelim 2 tane var belki dahada düşer....
ya aslında 52.5 liraydı ya yani genelde %50 düşüyo bu tarz ürünlerr,,,bunda 26.5 liraya düşmüşş,benimki nasıl 21 olmuş anlamadım bende,,,dikkat et satılmasın amaa
dışarda hep fiyatları 50,60 arası değişiyooo