Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha önce bu yorumları okuyup,aklımda fazlasıyla kalmış olacak ki (koku hastalığım vardır benim) hiç düşünmeden aldım dün.önce tereddüt ettim etkili bişey midir acaba diye ama,evde karpuzlu sakızım vardı benim.kokusuda oluyor özellikle koyulan yerde.eşimde eve gelir gelmez hemen açmış parfümü.salona girdim,sağa sola bakıyorum,acaba sakız ısıya maruz kaldı da omu kokuyor diye.sonradan anladım parfümün olduğunu.ama acayip mutluluk hissi veriyor koku :)
Bimin yufkalarını beğenmiyorum,çok sert.Başka marketlerden aldığım yufkalar incecik ama biminki öyle değil.Bana mı öyle denk geliyo yoksa bilmiyorum.
Arkadaşlar A Plus şampuan+saç kremi kullanan var mı , saçları yumuşacık yapıormuş diye duydum, bir de sizlere sormak istedim...
Bimin yufkalarını beğenmiyorum,çok sert.Başka marketlerden aldığım yufkalar incecik ama biminki öyle değil.Bana mı öyle denk geliyo yoksa bilmiyorum.
İstediğin oda da kullanabilirsin canım.mangolu oda kokusu neymiş öle ya bende bi alıyım bari tüm odalarda kullanabilirim herhalde dimi?
bind bulaşık tabletin bayıldım kullanıyorum
topitanem delisiyim alıp alıp kavanoza döküyorum avuç avuç yiyorum :)))))))))
daha bir çok şeyi harika gerçekten
ama bu haftaki aktuali işime gelmedi pek( bahçe toprak çiçek beni açmadı
![]()
topitanem ney ola ki bimde hiç görmedim ben :44:
ismi topitanem kendisi minik minik top top çikolata kaplamalı içi göfret gibi bişey ama tadı enfeesss :))