Bimer

Ruby_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
22
4
86
Merhaba arkadaşlar, 1 ay kadar önce komşumu bimere şikayet etmiştim bir anlık sinirle. 1 gün sonra şikayet iptali için tekrar yazmıştım ama bugün mail gelmiş şikayetiniz Cumhuriyet Başsavcılığı Müracaat Bürosuna yönlendirilmiştir diyor. Şimdi iptali yapamamış mıyım ben ne tavsiye ediyorsunuz? Şuan komşularımla iyiyiz yine bozulmasını istemiyorum.

Ne güzel demişler öfkeyle kalkan zararla oturur
Komşunuza uygun birdille anlatın ve tekrar başvuda bulunun şikayetinizi geri alın

Ne güzel demişler öfkeyle kalkan zararla oturur
Komşunuza uygun birdille anlatın ve tekrar başvuda bulunun şikayetinizi geri alın
Aynen öyle valla, yaptım artık bir hata. Dediğim gibi 1 gün sonra şikayetimi geri almak için dilekçe yollamıştım aslında ama bugün yine de mail gelmiş. Tekrar yollamama gerek var mı sizce?

sanırım korkuyosun komşundan ve o yüzden bir gün sonra şikayetini geri aldın öyle anladım ben

sanırım korkuyosun komşundan ve o yüzden bir gün sonra şikayetini geri aldın öyle anladım ben
Korku mu denir bilmiyorum da yapabileceklerinin sınırı olmayan insanlar, evde de küçük çocuk var onun zarar görmesini istemiyorum. Böyle olunca en azından ben uğraşıyorum. Son zamanlarda da kendi araları da bozuk heralde bize bulaşmaya fırsat bulamıyorlar.

kendi eviniz mi? değilse hiç uğraşmadan taşının derim

Kamudayım ve bimere bakıyorum. Savcılıkta işlem nasıl yürüyor bilmiyorum ama bize gelen başvurularla ilgili iptali istenildiğinde ilk başvuruyu işleme almıyoruz. İptal isteminizde Savcılığa ulaşmıştır merak etmeyin.

Ona da 1-2 gün sonra cevap gelir heralde o zaman değil mi? Başka birşey yapmama gerek var mı yoksa iptal olunca bitiyor mu?

Evet ona da cevap gelmesi gerekiyor. Başvuruya cevap verilmeden kapatamıyorsun sistemde. Başka bir şey yapmana gerek yok.

Evet ona da cevap gelmesi gerekiyor. Başvuruya cevap verilmeden kapatamıyorsun sistemde. Başka bir şey yapmana gerek yok.
Çok sağolun gerçekten içimi ferahlattınız. Bir an önce cevap gelse de bir de bunu düşünmesem.

Bimer size bu işlere biz değil savcılık bakar demiş. Yakında sizi arayıp şikayetiniz var gelin diyebilirler.
Eğer durum söylediğiniz gibiyse diğer komşularla gidin savcılığa onlarda şikayet etsin.

Bimer size bu işlere biz değil savcılık bakar demiş. Yakında sizi arayıp şikayetiniz var gelin diyebilirler.
Eğer durum söylediğiniz gibiyse diğer komşularla gidin savcılığa onlarda şikayet etsin.
Şuan sorunumuz yok bulaşmayı bıraktılar kendi içlerinde problemleri var anladığım kadarıyla. İptal için de dilekçe göndermiştim, savcılıkla falan işim olmaz heralde bundan sonraki aşamada.

Şuan sorunumuz yok bulaşmayı bıraktılar kendi içlerinde problemleri var anladığım kadarıyla. İptal için de dilekçe göndermiştim, savcılıkla falan işim olmaz heralde bundan sonraki aşamada.

Tamam da kendi içlerinde ki problem geçince ne olacak. Yine komşulara sarabilirler. Diğer yandan hukuk guguk olduğu için ülkede maalesef medeni yolu secip mahkemede çözüm arasanız da işe yarayacağını sanmıyorum.

Neyse allah kolaylıklar versin.

Aynen ben de birşey olacağını sanmıyorum. Hatta insanlar artık yalan söylemekten de çekinmediği için haklıyken haksız duruma bile düşebileceğimden korkuyorum. En iyisi hiç bulaşmamak.
Teşekkür ederim, size de allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…