- 19 Nisan 2017
- 236
- 157
- 23
- 45
- Konu Sahibi Combativeenemy
Konunuzu okudum.Bende naçizane birşeyler yazmak istedim.gerizekalı mal herif madem beni şikayet ediyorsun doğruları söyle terbiyesiz bu durumda benim onu şikayet etmem daha doğru olur bakarmısınız adamdaki rahatlığa hanımlar bundan 3 ay önce çok yoğun bir nöbetteyim kadının birisi gelmiş bebeğimin ateşi çok yüksek diye benden Rica etti haftasonu Gayette yoğun sedyeler dolu bir tane boş sedye var ve Sırayla alınıyor hastalar bende getirin ateşine bakalım dedim o ara bir başka işim çıktı kan alırken diğer arkadaşa ateşine bakarmısn dedim amacjmız ateş düşürücü verip dışarda bekletmek ki öylede oldu kadın girer girmez arkaandan bir adam daldı içeriye ki bana bağırıyor bu kadn nasl girer sırası gelmedi bağırıyor resmen bakın sadece ateşine bakacağız diyorum onun o sedyeye oturması bile yanlış diyor la mal bir dinlemiypr ki ateşi yüksekse ateş düşürücü verilip dışarda bekleyecek neyse seni şikayet etcem adını ver dedi yaka kartımı gösterdim adımı da söyledim gitti çocugn 39 ateşi verdik ateş düşürücü kadında çıktı neyse bugün beni aradılar ki bimere şikayet etmiş beni sorumlum Aradı şikayetinde diyormuş ki hasta benim yakınım Mış o benim yakınım demişim ateşine bakmak için almışım ama bütün herşeyi yapılmış ve çıkmış hasta yalana bakar mısn aslında benim onu şikayet etmem lazım çok sinirliyim şuanda
Sanki sadece hastanelerde hastaların hakları var.Doktorun hemşirenin personelin hakkı yok.Hizmeti verenin hakkı nerde?İnsanlar maalesef ki takdir etmek yerine şikayet etmeyi marifet sanıyorlar.Takdir edilen kişi motive olur daha özverili çalışır.
Şikayet edilen saldırılan hakarete uğrayan kişinin şevki kırılır.
Keşke insanlar bu kadar memnuniyetsiz olmasaydı.
Herkes mükemmel doktoru hemsireyi arıyor.
Ama kimse dönüp kendine bakmıyor.
Empati yok.Saygı yok.
Senelerce okumuş dirsek çürütmüş insanlara gereken değer verilmediği gibi üstüne hakaret ediliyor.Enerjisini hastalarına değil dilekçelere cevap vermekle harcamasına sebebiyet veriliyor.
Herkesin herkese saygı duyduğu günleri görebilmeyi umut ediyorum
Son düzenleme: