Bimere şikayet etmek moda oldu ama bari yalan söylemeseydin !!!

gerizekalı mal herif madem beni şikayet ediyorsun doğruları söyle terbiyesiz bu durumda benim onu şikayet etmem daha doğru olur bakarmısınız adamdaki rahatlığa hanımlar bundan 3 ay önce çok yoğun bir nöbetteyim kadının birisi gelmiş bebeğimin ateşi çok yüksek diye benden Rica etti haftasonu Gayette yoğun sedyeler dolu bir tane boş sedye var ve Sırayla alınıyor hastalar bende getirin ateşine bakalım dedim o ara bir başka işim çıktı kan alırken diğer arkadaşa ateşine bakarmısn dedim amacjmız ateş düşürücü verip dışarda bekletmek ki öylede oldu kadın girer girmez arkaandan bir adam daldı içeriye ki bana bağırıyor bu kadn nasl girer sırası gelmedi bağırıyor resmen bakın sadece ateşine bakacağız diyorum onun o sedyeye oturması bile yanlış diyor la mal bir dinlemiypr ki ateşi yüksekse ateş düşürücü verilip dışarda bekleyecek neyse seni şikayet etcem adını ver dedi yaka kartımı gösterdim adımı da söyledim gitti çocugn 39 ateşi verdik ateş düşürücü kadında çıktı neyse bugün beni aradılar ki bimere şikayet etmiş beni sorumlum Aradı şikayetinde diyormuş ki hasta benim yakınım Mış o benim yakınım demişim ateşine bakmak için almışım ama bütün herşeyi yapılmış ve çıkmış hasta yalana bakar mısn aslında benim onu şikayet etmem lazım çok sinirliyim şuanda
Konunuzu okudum.Bende naçizane birşeyler yazmak istedim.
Sanki sadece hastanelerde hastaların hakları var.Doktorun hemşirenin personelin hakkı yok.Hizmeti verenin hakkı nerde?İnsanlar maalesef ki takdir etmek yerine şikayet etmeyi marifet sanıyorlar.Takdir edilen kişi motive olur daha özverili çalışır.
Şikayet edilen saldırılan hakarete uğrayan kişinin şevki kırılır.
Keşke insanlar bu kadar memnuniyetsiz olmasaydı.
Herkes mükemmel doktoru hemsireyi arıyor.
Ama kimse dönüp kendine bakmıyor.
Empati yok.Saygı yok.
Senelerce okumuş dirsek çürütmüş insanlara gereken değer verilmediği gibi üstüne hakaret ediliyor.Enerjisini hastalarına değil dilekçelere cevap vermekle harcamasına sebebiyet veriliyor.
Herkesin herkese saygı duyduğu günleri görebilmeyi umut ediyorum

Son düzenleme:
Ama bankada sıra beklemeyi biliyorlar iş hastaneye gelince en pısırık insan bile kaplan oluveriyor

Cnm ben bankacıyım bankada da aynılar.Öncelik isterler vermezsen bağırır gider şikayet ederler.Müşteri temsilcisi ile görüştüğü halde aradım ulaşamadım derler :). Çok tuhaf insanlar var cidden.Allah iyilerle karşılaştırsın.

Geçen yıl genç bir çocuk yanıma yaklaştı sırasını beklemesini söyledim.O ara çok yoğun sırayla numaratöre basıp işlem alıyoruz kim kimin müşterisi ise yönlendiriyoruz.Bu beyfendi doktormuş tabi yakışıklı ve doktor ya öncelik vereceğimi sanıp yanaşmış.Benden de öncelik alamayınca gidip şikayet etmiş beni sözde müşterilere bağırıyormuşum :)) herkes şaşırdı ben çok iyi davranırım hep güleryüzlüyümdür. Arkadaşlar da şaşırdı galiba yanlış kişiyi şikayet etti falan dediler. Ben de gidip onu şikayet edecektim de neyse dedim.Bizi bilen biliyor bikaç ay sonra da terfim geldi 4 yıldır bekliyordum :)

Sizin nasıl çalıştığınızı amirleriniz üsttekiler biliyor gereksiz şikayetler hiç önemli değil.

Görevini hakkı ile yapmayan insanlar varsa evet şikayet edilmeli.Ama sırf işlerine gelmedi diye de yalan yere yapılan şikayetler kendilerini bulsun inşallah.

Bu acilleri başım ağrıyor kulağım çınlıyor diye dolduran hastalara ceza verilmeli bence
Öksürüyormus oksuren adamın acilde işi ne

gerizekalı mal herif madem beni şikayet ediyorsun doğruları söyle terbiyesiz bu durumda benim onu şikayet etmem daha doğru olur bakarmısınız adamdaki rahatlığa hanımlar bundan 3 ay önce çok yoğun bir nöbetteyim kadının birisi gelmiş bebeğimin ateşi çok yüksek diye benden Rica etti haftasonu Gayette yoğun sedyeler dolu bir tane boş sedye var ve Sırayla alınıyor hastalar bende getirin ateşine bakalım dedim o ara bir başka işim çıktı kan alırken diğer arkadaşa ateşine bakarmısn dedim amacjmız ateş düşürücü verip dışarda bekletmek ki öylede oldu kadın girer girmez arkaandan bir adam daldı içeriye ki bana bağırıyor bu kadn nasl girer sırası gelmedi bağırıyor resmen bakın sadece ateşine bakacağız diyorum onun o sedyeye oturması bile yanlış diyor la mal bir dinlemiypr ki ateşi yüksekse ateş düşürücü verilip dışarda bekleyecek neyse seni şikayet etcem adını ver dedi yaka kartımı gösterdim adımı da söyledim gitti çocugn 39 ateşi verdik ateş düşürücü kadında çıktı neyse bugün beni aradılar ki bimere şikayet etmiş beni sorumlum Aradı şikayetinde diyormuş ki hasta benim yakınım Mış o benim yakınım demişim ateşine bakmak için almışım ama bütün herşeyi yapılmış ve çıkmış hasta yalana bakar mısn aslında benim onu şikayet etmem lazım çok sinirliyim şuanda
Acil müdahaleye engel olmaya çalışan bi zihniyetin yalan söylemeside kendisine yakışan bi davranış zaten yakininizda olabilirdi acil müdahale gerekmiş ve yapmışsınız yazıklar olsun bu vicdansız insanlara. Oraya kan kaybından ölmek üzere olan bi hasta gelse ona da sıra mi bekletilecekti? Çocuk havale geçirebilirdi belki siz ilaç vermeseydiniz kaldı ki acillerinde derecesi var kendi durumu o kadar aşırı aşırı acil değilmiş bekleyebilecek durumu varmış demek ki ki sıraya alınmış üzülmeyin en azından vicdanınız rahat.

Sıra çok önemli adamda çok beklediyse şikayet etmiştir hayatımda bir kere devlet hastanesine gittim bacak liflerim kopmuş ağrısını bilen bilir gelen doktorun odasına giriyor kiminin kucağında bebek var kimi yatılı kimi yaşlı sıra bana gelmiyor burdan bakınca odaya alan haklı ama feryat fügan etmiyorum diyede okadar bekletilmezki..girdim odaya doktora bir sert yaptım dedimki sırasıyla almayı bilmeyenlere çalışmayın yanındakini korumaya çalıştı susturdum bsns bakmak mecburiyetin desiniz devlet bu yüzden para ödüyor dedim..anlayacagın bazen arka taraftaki bilmiyor olabilirsiniz gerçekten çok beklediyse sizde önden alınca gerilmiştir..bununla beraber amcam çocuk doktoru ama asla önden girmem girse bile çocuklar önden girer ama baktırmam orda oynarlar... sıraya dikkat edelim lütfen kamu spotu oldu buda:)

Eşim hastalanınca acil devlet hastanesine götürmüştü ambulans bizi.
Orada o gece gördüklerim bana şok yaşattı.
Gayet normal ,öksüren ,aksıran acildeydi ve aşırı kalabalıktı.
Bende bunu anlamıyorum. Acil deyince benim aklıma aniden ortaya çıkan durumlar geliyor. Bir bebeğin gece yarısı ateşlenmesi ateşinin düşürülememesi acildir evet ama öksürük acil değerlendirilebilir mi bilemedim.
Kızım 5.5 yaşında,hastalanacağını anlayınca haftasonu girmesin araya diye erkenden doktora götürdüğüm çok olmuştur. Haftasonu doktor bulamam,ilerler vs diye.
Ha tatil zamanı hastalandığı olmadı mı oldu,öngöremedim. 23 nisan,hafta sonu tatiliyle birleşip 3 günlük tatilin ikinci günü kusma ishal yaşadık. Acil servis yerine akşam 12ye kadar çocuk doktoru bulunan bir hastaneye götürdüm. Serum takıldı,iğne verildi. Ama tatil bitince kendi doktorumuza götürmek zorunda kaldım cünkü iğnelerde serumda işe yaramadı.
Kendi doktorumuz çözdü 3 saat süren bir serum takviyesi ve verilen ilacı değiştirerek. Çünkü yanlış ilac verilmiş.
Acil servisin amacına uygun davranılmadığını düşünüyorum bu anlamda.
Daha iyi hizmet alınabilmesi adına acil gidilmesi gereken durumlar dışında gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Burada genel bir hata var bana göre haliyle hizmet kalitesi düşüyor.
Siz konunuzda haklısınız fakat uslubunuz çok yanlış. Tabiki kamera kayıtlarından,oradaki diğer çalışanların gördükleri göz önüne alınarak suçsuzluğunuz ispatlanabilir. Sonuçta bebeğe öncelik vermişsiniz,ki bankada bile bebekle gidince insanlar buyrun siz beklemeyin bebekle diyip sıra veriyorlar kimse sıra vermezse orada çalışanlar insiyatif alıp,buyrun sizi bekletmeyelim diyorlar (yaşadım defalarca)kaldı ki hastalık bu. Tabiki en sonda gelse alınır öne.

Bebeklere zaten öncelik yok mu. Akrabanız bile olsa bebekleri hemen almaları gerekli diye biliyorum. Şahsen bizim gittiğimiz acilde öyle oluyor

Acil ; polikliniklerin kapalı olduğu saatlerde gidilebilecek muayene olunabilecek yer gibi algılanıyor triaj uygulaması bunun biraz önüne geçmiş ama keşke en azından bizimki gibi kalabalık şehirlerde çocuk acil ve diğerleri ayrılsa çocuklara uzman doktor baksa.

Sizin ne kadar güzel bir yüreğiniz var. Yorumlarınızın hepsini okudum, okudum da en son cümlede kendimi tutamadım.
Başınız sağ olsun, Allah yeni hayatınızda çok daha fazla güldürsün sizi inşallah.
O sizin merhametli, empati yapabilen kişiliğinizle ilgili, çok teşekkür ederim güzel cümleniz için.

Back
X