• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bin derdimden biri....

• Konu Sahibi Konu Sahibi aggif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ya sende haklısın çok üzüldüm yaşadıklarına
boşan demem diyemem
psikolağa gitsende evet rahatlıtacak seni ama yaşadıkların değişmiycek kocan değişmediği sürece
ne bilim en azından kocana de yatırım yapalım de ev arsa yada araba gibi en azından çalıştığın boşa gitmez en azından geleceğini garnti altına alırsın

canım ya sende haklısın çok üzüldüm yaşadıklarına
boşan demem diyemem
psikolağa gitsende evet rahatlıtacak seni ama yaşadıkların değişmiycek kocan değişmediği sürece
ne bilim en azından kocana de yatırım yapalım de ev arsa yada araba gibi en azından çalıştığın boşa gitmez en azından geleceğini garnti altına alırsın

3 ay oldu yeni bi ev aldık .kredi cektik. 5 senelik. onu ödüyoruz.

2 geceden beri salonda karanlık odadayım .
sadece bil.in ışığı var.
öldü mü kaldı mı merak bile etmio...

ama bekleyecegim o gelene kadar gitmeyecegim gelse de dediginiz gibi konuşup kararlar almasını sağlayacağım.pek sanmıorum ama.
bi de kızlar bi psikologa gitmeyi düşünüorum.
aile danışmanına.birisini biliorum ama ist.da.
nasıl giderim onu da bilmiorum.
ama birileriyle uzunca konuşmalıyım.

canım yaa senin durumuna çok üzüldüm:((bu durumda bebeği düşünme bencede...

aslında demek istediğim çok şey var ama diyemiyorum düğümlendim ...:teselli:

inş. yan odadan benim burda nerelere girdigimi görmez.
görür mü yaaa
bilgisayarı cok iyi kullanan ve bilen biri.
bi kere laptopuma şifre kurmuştum kırmıştı o şifremi.

Yazmayayım diyorum dayanamıyorum.
Dilerim sorunlarınızı çözebilirsiniz ama
Kelimeleri tam yazmak, v harfi kullanmak bu kadar zor mu geliyor?
y harfi ile ne alıp veremdiğiniz var anlamadım.
Bir de eğitimci olduğunuzu yazmışsınız.

Dayanamadım ben yazacaktım sarissa uyarmış sizi,bir öğretmenin böyle bir Türkçeyle yazmasını kabul edemem,yazık o çocuklara.Lütfen biraz özen gösterin.

Dayanamadım ben yazacaktım sarissa uyarmış sizi,bir öğretmenin böyle bir Türkçeyle yazmasını kabul edemem,yazık o çocuklara.Lütfen biraz özen gösterin.

valla ben de dayanamadım. sabahtan beri konu Türkçe nasıl yazınır okunur mu.
kaldı ki eminim türkçeyi sizden daha iyi yazmayı biliyorum kanıtım da öss de bi yanlış çıkarmam olsa gerek.

daha ne öğretmeni oldugumu dahi bilmeden saçma sapan kelimeler kullanmayın. yok yazık o çocuklara. ne biçim bi kelime bu yaaa.

istedigim gibi yazarım v kullanmam w yazarım kime ne ki bu yaaaa.
eger sitede böle bişe yasaksa ki bilmiorum bana uyarı gelir ben de ona göre ya devam ederim ya tamam derim.

yani ben de sizin ne iş yaptığınızı bilmiorum ama sizin hitap ettiginiz kişilerin durumlarına bakmadan git türkçeyi nasıl yazacağını öğren mi dersiniz.

bi kaç tane birileriyle konuşur dertleşirim belki kendimi yalnız hissetmem dedim.
aman bayanların yaptıklarına bak.

kaldı ki bi öğretmen herhalde o kadar uygun bi kelimeyi bulamıorum. birilerine egitim verirken v yerine w yazacak y eklemeyecek kadar artık neyse olmaması gerek .
bunu sizden daha iyi bildigime eminim.

Back
X