• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bin derdimden biri....

• Konu Sahibi Konu Sahibi aggif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kendini çok ezdiriyosun çok taviz veriyosun, senin ağzın dilin yok mu
tatlı dille anlayamaya acı dille cevap verceksin
kavgaysa kavga
neden bu kadar pasifsin canım,
çalışıyosun çoluğun yok çocuğun yok senin kaybedebilceğin bişey yok yani bu evlilikten yana
bi kaç cinnet geçir, kırarmıyım dökermiyim diye düşünmeden sende ağzına geleni söyle bi kaç kere

hayır hayatım kavga ediyoru bağırıyorum gecen sinirlendim tlf unu duvara carptım .o ise agzını acıp bişe sölemedi. sinirlerine cok iyi hakim oluyo. o kadar bağırdıgımı hatırlıom ki beni anlasın die ama hiç fayda etmio. öle pasif degilim.

mesela bana dio ki ben senden su istediysem kalkıp getirceksin.
gecenlerde su istedi ben de tmm getircem dedi. ama bilgisayarda derslerle ilgili işim vardı .biraz bekle dedim. ısrar etti kalkıp su bardagını doldurup getirip odanın ortasına fırlattım "al sana su "die. ama hiç umrunda degil .3-4 gün konuşmadık gene ben özür diledim .

yoksa öle sus pus degilm .tek bi sorun var kendimerkezli ve beni anlamıo

calisiyosunuz madem
gerekli olan parayi icinden aldiktan sonra verin kocaniza cok lazimsa
kesinlikle kabul etmeyecegim birsey ,hem git calis, eve gel temizlle, yika. kaldir et
sonra cebinde bes kurus para bile olmasin yürü ....bu sorun cözülmeli bence!
tedavi görüyormussunuz ... siz baglanmayasiniz bebege diye istememis olabilirmi esiniz?

calisiyosunuz madem
gerekli olan parayi icinden aldiktan sonra verin kocaniza cok lazimsa
kesinlikle kabul etmeyecegim birsey ,hem git calis, eve gel temizlle, yika. kaldir et
sonra cebinde bes kurus para bile olmasin yürü ....bu sorun cözülmeli bence!
tedavi görüyormussunuz ... siz baglanmayasiniz bebege diye istememis olabilirmi esiniz?

tedavi derken nasl bi tedavi kastettin. bebek tedavisi görüom. bi sene oldu.başlayalı.

ya yegenimi ne kadar sevdigimi bilio. bsğlıyım ona zaten o da farkında....
ewet cebimde 5 kuruş para yok. ama bütün kartlar hesaplar onda. ki benim parama ihtiyacı bile yok .sorun bana egemenliğini kurması ve benim param var die şımarmamam mı bilmiom.

tedavi derken nasl bi tedavi kastettin. bebek tedavisi görüom. bi sene oldu.başlayalı.

ya yegenimi ne kadar sevdigimi bilio. bsğlıyım ona zaten o da farkında....
ewet cebimde 5 kuruş para yok. ama bütün kartlar hesaplar onda. ki benim parama ihtiyacı bile yok .sorun bana egemenliğini kurması ve benim param var die şımarmamam mı bilmiom.

Bu kadar sorunun içinde bebek tedavisi olmanız da ilginç...
Yarın sorunlarınız büyürse bebenize de yazık olmucak mi?

Bu kadar sorunun içinde bebek tedavisi olmanız da ilginç...
Yarın sorunlarınız büyürse bebenize de yazık olmucak mi?

benden ona bi sorun yok ki sorun ondan bana....

bunlar benim su yüzüne çıkartamadığım sorunlar. ruhuma batan sorunlar..

benden ona bi sorun yok ki sorun ondan bana....

bunlar benim su yüzüne çıkartamadığım sorunlar. ruhuma batan sorunlar..

Nasıl yani?
Ben size sorun sizde demedim ki...
Evliliğinizdeki sıkıntılardan bahsetmiyor muyduk burada?
Gün yüzüne çıkmış ya da çıkmamış evliliğinizin yolunda gitmediği belli değil mi zaten?

Nasıl yani?
Ben size sorun sizde demedim ki...
Evliliğinizdeki sıkıntılardan bahsetmiyor muyduk burada?
Gün yüzüne çıkmış ya da çıkmamış evliliğinizin yolunda gitmediği belli değil mi zaten?

bu kadar sorunun içinde.....yazmışsınız...
ewet bunlar sorun
ama eşime göre sorun değil.

bu kadar sorunun içinde.....yazmışsınız...
ewet bunlar sorun
ama eşime göre sorun değil.

Eşinize göre sorun olmadığı belli de...
Bebek tedavisine de eşinizin zoruyla mı gidiyorsunuz yoksa?

Eşinize göre sorun olmadığı belli de...
Bebek tedavisine de eşinizin zoruyla mı gidiyorsunuz yoksa?

hayır ben de istiyorum .ama böle kavga etmedigimiz kırılmadığım zamanlarda.

en fazla bi kaç gün küs dururuz...sonra barışırız. uzun zamandırda böle bi kavgamız yoktu.

dediim gibi severek evlendik.

Böyle giden bir evlilikte çocuğu kesinlikle düşünmeyin derim.

hayır ben de istiyorum .ama böle kavga etmedigimiz kırılmadığım zamanlarda.

en fazla bi kaç gün küs dururuz...sonra barışırız. uzun zamandırda böle bi kavgamız yoktu.

dediim gibi severek evlendik.

Tamam arkadaşım..
Bende zaten bugün algıda bir problem var..
Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah!

kızlar 3 senelik evliyim bi senedir tedavi görüom.vs vs.

1.5 yaşında bi yeğenim var eşime onu alim bi iki gün bakim dedim .bana izin vermedi. ki onu ne kadar sevdigimi bilio.
2 gün bekledimm ben de.
sonra gidip yeğenimi aldım.
ewe geldi yüzüme bakmadı.
2 gün bebek bende kaldı
kardeşim bebeği almaya geldi.ona bi hoşgeldin bile demedi.
şimdi 3 gündür o bi odada ben bi odada.
konuşmuo ben de konuşmuyorum .

hep kendi istedikleri olsun istiyo benim ne istedigimin önemi yok
bu yaşadıgıklarımdan sadece bir tanesi.
he odada napıo.bilgisayar başında oyun oynuyo. umrunda degil yani bu durum.

ama cok ciddiyim artık bişeleri hep ben telafi ede ede bıktım ....
bence onun problemi senin yigenini getirmek degil baska bi sorunu vardır belki senin bebegin olmuyorsa ondandır........bende 1bucuk yıllık evliyim eşim hemen cocuk istedi ama olmadı neyse kızlar bigün onun yigeni vardı 1yasında ben eşim ve yigeni geziyoduk yigenini kucagına aldı bende dedimki aşkım yalnış tutuyon cocuk düşecek düzgün tut dedim oda bana kaldırdı dediki sen dogurda tutmasını bilelim dedi bu çok agrıma zoruma gitmişti......ne eşler var dünyada ve bizde küsmüştük sonra barıştık şimdi 3aylık hamileyim rabbim sag salim kucagıma versin inşallah....rabbim çocuk yokluguyla terbiye etmesin

bence onun problemi senin yigenini getirmek degil baska bi sorunu vardır belki senin bebegin olmuyorsa ondandır........bende 1bucuk yıllık evliyim eşim hemen cocuk istedi ama olmadı neyse kızlar bigün onun yigeni vardı 1yasında ben eşim ve yigeni geziyoduk yigenini kucagına aldı bende dedimki aşkım yalnış tutuyon cocuk düşecek düzgün tut dedim oda bana kaldırdı dediki sen dogurda tutmasını bilelim dedi bu çok agrıma zoruma gitmişti......ne eşler var dünyada ve bizde küsmüştük sonra barıştık şimdi 3aylık hamileyim rabbim sag salim kucagıma versin inşallah....rabbim çocuk yokluguyla terbiye etmesin

yok sanmıyorum çocugu problem yaptıgını yoksa şakayla karışık imalı bi şekilde muhakkak sölerdi. çocuk işinin takdir meselesi oldugunu sölemişti bana. ve ikimizde de bi problem yok .yani ben de bi problem olsa belki öle düşünür...
onu dinlemedim yeğenimi getirdim sorun bu.

yok sanmıyorum çocugu problem yaptıgını yoksa şakayla karışık imalı bi şekilde muhakkak sölerdi. çocuk işinin takdir meselesi oldugunu sölemişti bana. ve ikimizde de bi problem yok .yani ben de bi problem olsa belki öle düşünür...
onu dinlemedim yeğenimi getirdim sorun bu.

belki evliliginizde degişiklige gitseniz yani ne biliyim bi tatil mesela beraber yada sen biraz ailenin yanına gitsen kafa dinlesen oda bunalımda olabilir sana söyleyemedigi bi problemi olabilir

kusura bakmayın ama 1,5 yaşındaki bir çocuğun yeri teyze veya halasının yani değil annesinin yanıdır
eşiniz getirme istemiyorum dediyse getirmiyecektiniz
bukadar basit
belki istemiyor evinde olamazmı,benim eşimde öyle bişey yapsa getirme dediğim halde getirirse yeğenini bende burnundan getiririm
haa diğer sorunlarınız için bişey diyemicem
hem çalış çalış çalış
hem cebinde 5 kuruş olmasın
şahsen bana göre değil
işten çıkar keyfime bakardım yerinde olsam

sadece pzarları çalışmıo. öle zora girmedikçe izin alıp tatile falan gitmez. prensepli adam. benle bi kere bile izin alıp hastaneye gelmedi tedavi sürecinde.
ben de ailemin yanına gidemem. sadece cmrtsi pzr iki günlüğüne?

kusura bakmayın ama 1,5 yaşındaki bir çocuğun yeri teyze veya halasının yani değil annesinin yanıdır
bukadar basit
belki istemiyor evinde olamazmı,benim eşimde öyle bişey yapsa getirme dediğim halde getirirse yeğenini bende burnundan getiririm
hem çalış çalış çalış
şahsen bana göre değil

annesi öğretmenliğe başladığı için iki gün yanımda kalacaktı. ne var ki bunda.
aylarca senelrce degil. kaldı ki onun doğumundan beri yanındayım . iki gün kalmasına izin vermemesi veya bu zihniyette olması bence daha kusura bakılacak bi durum

eşin aileni sevmiyor
maaş kartına el koyuyor
cebine harçlık bile vermiyor
hep kendi istediği olsun istiyor
ve sen bu durumda bebek düşünüyorsun:bbo:
canım önce bu içindeki sıkıntıları eşine anlat bunları çöz sonra bebeği düşün
ben olsam böyle bir eşe dayanamazdımm açıkcası:1closedeyes:

bukadar basit
hem çalış çalış çalış
şahsen bana göre değil

kendine göre haklı olabilirsin ama getirmiş bi kere tamam bu kadar uzatmasına gerek yok ki resmen abartmışş......bide sen hiç çocuk özlemi cektinmi belki heveslenmiştir sevmek isteyip bişeyler paylaşmaak istemiştir......ayrıca ben bekarkende evliykende yigenlerimi getirip bakardım onlarla ilgilenmeyi severdim yani

bukadar basit
hem çalış çalış çalış
şahsen bana göre değil

kaldı ki ortada bi zaruret var. çocuga bakacak kimse yok ikincisi ben de cok özlemiştim.
ve duymuşsundur umarım "teyze annenin yarısıdır."

Back
X