Bin nasıl rüya

AyMorcivet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
829
631
33
42
rüyamda bana satış yapmaya gelmiş kadın var çok güzel bakımlı siyah saçlı zayıf ..bana Birseyler gösteriyor felan sonrasında kadına ben sevişelim mi diye teklif ediyorum tövbe estagfurullah Sonra kadın Çok razı bir şekilde benimle birlikte oluyor zevk ve orgazm olurken uyanıyorum bütün vücudum titreyerek .saat gece 3 ..gerçek hayatta bile bölesine bir zevk almadım ..hemen besmele çektim kalktım ..napacağımı şaşırdım kendı kendıme utanıyorum ..3 gündür kaza orucu tutuyorum ve bugünde tutmam lazım ..sabah namaza eşim Benden önce kalkıyor ben abdest almaya gittiğimde o benim seccade mi dahi sermiş oluyor ..ben banyo yapacam diyemem ona noldu demeyecek mi ve zaten oruç olmam lazım ..diğer banyo bozuk illaki odamdaki banyoyu kullanmalıyım ..gece 3 te yakalanma korkusuyla gusül abdestimi aldım ..baktımki benimki horluyor hiç birsey duymamış :) şükür ..nedir bu arkadaş ilk defa başıma geliyor ( rüya tabirine göre zengin olacaksın ama kocan seni aldatacak diyo tövbe tövbe..varmı bu tarz şeyler yaşayan ..etkisinden çıkamadım paylaşmak istedim

film filan mı izlediniz ya da bir yerde makale filan mı okudunuz
etkisinde kalmış olabilirsiniz

Bin nasıl rüya???
Negzel başlık.
Rüyalar anlatılmaz diye bir yazı okumuştum, o gün bugündür anlatmam.

rüyalandım deyin. çok da anormal değil sağlıklı bi insan için. eşinizin de başına geliyodur eminim ki.

adı üstünde rüya işte.. çoğu zaman bilinçaltından oluştuğunu düşünürüm. gelecekten haber verdiğini sanmam.

Peki benim merak ettiğim şu
Rüya tabiri gerçekleşti diyelim sen zengin olmayı mı seçerdin yoksa kocanın seni aldatmasını mı?

Ben de lgbt'li (erkek ama konuşması kadın) ünlü birini rüyamda bu şekilde gördüm. Rüya adı üstünde elimizde değil. Yani gay ile bir kadının ilişkiye girmesi mümkün değil. Bilinç altı işte tabir mabir bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…