- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
Narsist 1Bu narsistlik kavramı da yalama oldu resmen, sevgilisinden ayrılan narsist diye konu açıyor sorsan anlamını bilen yok.
Çok masumsunuz ya da eski nesilsiniz galibaErkekler o kadar ince düşünemezler, yok evinin önünde video çekeyim de görsün şöyle şöyle düşünsün gibiHa zaten böyle ince hesap yapabilenlerden de uzak durmak lazım bence
diye yapıyo çok net.kendini hatirlatip beni unutma bir köşede dur
Di mi ben okurken bile gerildim ben de mi sorun acaba diyeAdam ürkütücü yalnız. Evin önünden pencere resmi çekip durum yapmak falan nedir? Hiç normal değil.
Milletin evini gözetleyip fotoğrafını falan çekmek şikayet etmelik bir durum bence. Ben görsem ederim yani.
Diğer her şey bir yana bu olay bir yana. Böyle biriyle olmayın zaten. Hareketleri aşırı ve korkutucu.
Bir flörtüm vardı, yapışmıştı, evin önüne gelmiş aşağı in diyordu. Ben de babama söyleyeyim o gelsin demiştim.Kaçmıştı salak. Ama sizinki pek kaçacağa benzemiyor, size bir şey yapabilir gibi geldi bana.
Yok yav sanki bir şey yapacakmış da keşif yapıyor gibi ortamı kokluyor.Di mi ben okurken bile gerildim ben de mi sorun acaba diyeflört aşamasında direkt evimin yerini bile söylemek istemiyorum açıkçası çok manyak erkekler var aman aman.
Ben tehdit gibi algılarım ama hoşuna gidenler bile var işteYok yav sanki bir şey yapacakmış da keşif yapıyor gibi ortamı kokluyor.Bunun neresi normal ya hu?
Kişisel alan ihlali benim için. Ha telefonumu karıştırmış ha evimin önüne gelip binayı fotoğraflamış. Rahatsız edici yani. Ve bence şikayet edilebilir.Ben tehdit gibi algılarım ama hoşuna gidenler bile var işte
Bu konu sahibi etmez ama hâlâ yol yapma peşinde.Kişisel alan ihlali benim için. Ha telefonumu karıştırmış ha evimin önüne gelip binayı fotoğraflamış. Rahatsız edici yani. Ve bence şikayet edilebilir.
Çok masumsunuz ya da eski nesilsiniz galibayeni nesil erkekler çok fena, ne stalklar ne göndermeler yaptığına şahit oldum tesadüf falan değil. Ama çok boş işler... bu hareketleri yapan erkek görünce tiksiniyorum.
X kuşağı öyle değil maalesef mesela normal kız arkadaşıyla çekilen fotoyu aylar sonra kıskandırma amacıyla story atan erkek mi dersin, fake hesap kullanan mi dersinbenim kocamdan ve çevremden gördüğüm bu yani çok düz mantıklar. Sanırım eski nesil olduk artık ya da sosyal medya kullanmıyorum o yüzden pek bilmiyorum böyle şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?