Binamin önünden geçerken wp durumu yapıyor

Ne narsisti bacim , bildiğin sapık bu...Savcılığa suç duyurusunda bulun, uzaklaştırma iste.... tüylerim diken diken oldu okurken

Hallere bak hallere bak yazmayınca, cizmeyince ego aç kalmış hollanda lalesinin mavi boncuk dağıtıyor. Evinin oraya gitmeden kaç kişinin evinin önünden gecip yüz bulamadıda sana iş atıyor?
Ona ekmek veren sende hata. Ağzı hic kapanmayan yavru bir kus gibi sen tarafından beslenmek istiyo.

Ozon sizin yüzünüzden deliniyo iste böyle sisirirseniz elin bitlisinin egosunu dengen şaşar.

adam sizi terk etmiş. hala ne diye durumlarına vs bakıyorsunuz. bi de moda oldu kendisini sallamayan adamlara narsist demek. gerçekten sevip değer verdiği birini bulsun bak bakalım narsizm falan kalıyor mu. kendinize azcık saygı duyun

Erkekler o kadar ince düşünemezler, yok evinin önünde video çekeyim de görsün şöyle şöyle düşünsün gibi Ha zaten böyle ince hesap yapabilenlerden de uzak durmak lazım bence
Çok masumsunuz ya da eski nesilsiniz galiba yeni nesil erkekler çok fena, ne stalklar ne göndermeler yaptığına şahit oldum tesadüf falan değil. Ama çok boş işler... bu hareketleri yapan erkek görünce tiksiniyorum.

İstemem yan cebime koy erkeği bu. Üçüncü kisi olsa ne olur olmasa ne olur arkana bakmadan kaçmam lazım diyecem de o seni bırakıyor zaten.

Di mi ben okurken bile gerildim ben de mi sorun acaba diye flört aşamasında direkt evimin yerini bile söylemek istemiyorum açıkçası çok manyak erkekler var aman aman.

Kendinize bunu neden yapıyorsunuz ? Sıkılınca gidiyor bi piyasa yoklaması yapıp tekrar geliyor ve siz tekrar kabul ediyorsunuz. O da zaten sizi dönünce bıraktığı yerde bulacağından emin olduğu için gidiyor. Bu çok onur kırıcı gurur kırıcı bir şey. Silin her yerden, sizi sevmediği apaçık ortada seven insan bunları yapmaz. Aradığını bulamayınca size zarf atıyor.

Belli ki merak uyandırmaya çalışıyor ki başarılı olmuş ben olsam beni yedekte tutan adama başkalarının birinci planı olma şokunu yasatirdim

benim kocamdan ve çevremden gördüğüm bu yani çok düz mantıklar. Sanırım eski nesil olduk artık ya da sosyal medya kullanmıyorum o yüzden pek bilmiyorum böyle şeyleri

benim kocamdan ve çevremden gördüğüm bu yani çok düz mantıklar. Sanırım eski nesil olduk artık ya da sosyal medya kullanmıyorum o yüzden pek bilmiyorum böyle şeyleri
X kuşağı öyle değil maalesef mesela normal kız arkadaşıyla çekilen fotoyu aylar sonra kıskandırma amacıyla story atan erkek mi dersin, fake hesap kullanan mi dersin X kuşağına denk gelmeseydim keske diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…