Binamin önünden geçerken wp durumu yapıyor

Suyahapsettim19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
213
82
48
38
Öncelikle mrb herkese.Hemen konuya girecem.2 Yıllık git gelli bir ilişki.Beyefendi glir sıkılınca gider fln filan.Narsist olduğunu düşünmeye basladım artık.Neyse en son ayrılık konuşması yapalı 2 hafta oldu.Çok kesin ve net konuşarak gitti beyimiz.Seni zamanında silmeliydim fln dedi hatta.Ama numaramı silmemis tabi.Bende silmedim.Cunku defalarca sildim engelledim hiç biri çozüm olmadi.Bıraktım o sekilde istemeyen kendisiydi rahatsiz oluyorsa o silsin dedim ve kafamda bitirmeye baslamistim ki.Arabayla benim sokağima giriyo binamin önünden gecerken çekiyor hatta telefonu camımıza doğru ceviriyor bir ara o sekilde durum yapmış atmış.Bunu daha onceleride yapmisti ben hemen yazmistim hayirdir falan diye o sebeple konusmaya baslamistik.Bu sefer hic bir sey yazmadim sormadim.Çünkü ne yapmaya calisiyor anlam veremiyorum artık.O günün gecesinde de başka bir sosyal platformda özün yalan, sözlerin yalan hayatın yalan gibi sözler paylaşmış.Bu kime? Bir gönderiyle kaç kisiyle mesaj veriyor.Kafası karışık galiba.Sizlerle paylaşmaj istedim kızlar.Hala benimi istiyor bu adam barismak icin bir adimmi bu.Yoksa kendini hatirlatip beni unutma bir köşede dur mu diyor.Yada 3. Biri var kafası karisik git gellermi yasiyor.dengemı bozdu iyice.Hâla duygularim var bu kişiye o yüzden biraz zorlaniyorum yoksa coktaaan silip atardim.Benide anlamanizi isterim.Fikirlerinize yorumlariniza ihtiyc duydum kizlr.Şimdeden yorum yapan herkese tesekkür ederim.

Amacı dediğin gibi olabilir ama bu sefer düşme bence bu zarfa. 2 senedir böyle olan,düzelmeyen ilişki bu saatten sonra da düzelmez. Yoluna bak.

peki o istediği zaman gelip gidiyor ve her defasında siz aa tamam aşkım hoşgeldin diyip hayatınıza mı alıyorsunuz?
bu kadar mı acizsiniz
her defasında onun dediği olur ve siz böyle cepte hareketler yaparsanız oda böyle şeyler yapar
engelleyin derhal ve unutmaya bakın

Ben numarasını silerdim, sevsem bile. Engellemezdim ama. Durumlarına bakarak onun eline koz veriyorsunuz.
Bir de yaşınız küçük sanırım. Size acı çektirenler alttan alttan hoşunuza gidiyordur ama böyle dengesiz ilişkilerde yer almayın. Psikolojinizi hatta (ileride göreceksiniz de) beden sağlığınızı bozmaya ne gerek var?

İnsanın evini çekip paylaşmak suç değil midir ya? Ben çok rahatsız olurdum.

Adam ürkütücü yalnız. Evin önünden pencere resmi çekip durum yapmak falan nedir? Hiç normal değil.
Milletin evini gözetleyip fotoğrafını falan çekmek şikayet etmelik bir durum bence. Ben görsem ederim yani.
Diğer her şey bir yana bu olay bir yana. Böyle biriyle olmayın zaten. Hareketleri aşırı ve korkutucu.
Bir flörtüm vardı, yapışmıştı, evin önüne gelmiş aşağı in diyordu. Ben de babama söyleyeyim o gelsin demiştim. Kaçmıştı salak. Ama sizinki pek kaçacağa benzemiyor, size bir şey yapabilir gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…