yenisi yapılacak başka çare yok.şöyle olabilir apartman yönetimi imza toplayacak cogunluk olursa yapılacak.vermeyenlere borç çıkartılıp avukata verilecek.başka care gelmiyor.ya da direk apartman mahkemeye verilecekMerhaba arkadaşlar
Yaklaşık 2 sene önce belediye tarafından kırmızı etiketle asansörümüz kapandı. Zaten bina sakinleri asansör bakımı için aylık toplanan paraya bile itiraz ederken şimdi tamda istedikleri oldu asansör kapatıldı. Ben 3. Katta oturuyorum bir kızım var ve hamileyim üst katimda bir aile yaşli insanlar bir ailedede görme engelli kişi yasiyor. Ne yaptıysak binadaki insanları ikna edemedik sonuçta ortak bir problem bu şekilde sıkıntı yaşayanlar var mi ne yapabiliriz,nereye basvurabiliriz bilgi sahibi olanlar yardımcı olmanızı rica ediyorum.
kırmızı etiket tehlikeli durumlarda olur.belediye bir şey yapamaz.makine muhendisleri odası vermiştir buyuk olasılıklabiz engellileri kimse anlamaz bende 2.katta oturuyorum malesef asensör yok belediyeyle görüşseniz olmaz mı
belediye asansör zorunlulugu getirebilir belli bir katın üstüne.belediye ile bir görüşün belki bir baskısı olabilir10 daire var 4 daire yaptırmak istiyor. Avukat parası , sonuç ne olur ugraşlarimiz boşamı olur yönetici en üst katta oturan yasli aile ne kadar uğraşabilirler bilemiyorum gerçekten
hemen soylıyeyım sıze ne yapacagınızı once bır asansor fırmasına gıdın durumu anlatın onlar asansoru 3. kattan ıtıbaren calısıcak sekılde ayarlasınlar ve dıger katlar hem cagıramaz hemde asansor o katlara ugramadan dırek sızın katınıza cıkar.yada akbıl sıstemı var sız ve asansoru kullananlara verılır ve sadece o akbıl basıldıgında asansor calısır hale gelır onun dısında calışmaz asansor yanı akbılı olmayan bılenemez ve bunun gıbı kart sıstemıde olabılır oda aynı mantalıteyle calısırMerhaba arkadaşlar
Yaklaşık 2 sene önce belediye tarafından kırmızı etiketle asansörümüz kapandı. Zaten bina sakinleri asansör bakımı için aylık toplanan paraya bile itiraz ederken şimdi tamda istedikleri oldu asansör kapatıldı. Ben 3. Katta oturuyorum bir kızım var ve hamileyim üst katimda bir aile yaşli insanlar bir ailedede görme engelli kişi yasiyor. Ne yaptıysak binadaki insanları ikna edemedik sonuçta ortak bir problem bu şekilde sıkıntı yaşayanlar var mi ne yapabiliriz,nereye basvurabiliriz bilgi sahibi olanlar yardımcı olmanızı rica ediyorum.
asansor ıcın kontrolun nerden yapıldıgı onemlı istanbuldamısınızAcaba belediye ne yapabilir eşime anlasacaksiniz bizden çıktı demişler ben bugün şikayet mail attim. Ama bilmek istiyorum belediyenin yapabileceği birşey var mi en azından vermek istemeyenler bu bina asansörlü sonuçta alınırken belli birşey almasalardi odemek istemeyenlere karşı bir dilekçe gibi birşey yoklamaları gerekmez mi ya
Ben bu insanları anlamıyorum evlerini satarken asansörlü diye satarlar fiyat artırıp,aidat vermeye gelince ama biz kullanmıyoruz ki.Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?