- Konu Sahibi asigimkralime
-
çok beğendim bu topiği:) netten aramaya gerek yok arkadaşım, neredeyse bütün markaların en güzel modellerini bulup eklemişsin buraya.
eklediklerinden 2-17(belki)-21-41-57(beyaz olanı)-69 beğendiklerim.
ben yatak örtüsünün krem ya da kırık beyaz ekru tonlarında olmasını tercih ediyorum.
kırmızı en çok sevdiğim renk ama yatak odasını boğabilir diye tercih etmem. evim küçük olursa falan hoş olmayabilir. eğer senin oturacağın ev şimdiden belliyse kırmızı da seçebilirsin.
bgn 18.den aldım bende.malum yeni gelin evimde böyle bişey serilmesi uygun olur diye ama iyimi ettim bilemiyorum yani pek pratik değil gibi katlayınca kocaman oluyo gece onu katlayıp odanın neresine koycam bilemiyorum sonra her sabah işe giderken onu sermek fln.nişanlımada yolladım fotosunu hiç tarzım değil spor bişey alsaydın dedi moralim bozuldu okadarda para verdik
daha öncede yazmıştım 18 numaradan aldım diye daha evlenmedim ama evim yapıldı ve ben o evde yaşıyorum malum memur hayatı olunca:)günlük gezmelik diye ayırmıyorum hergün seriyorum sabah işe gittiğim halde hemen sabahları 2 dakıkada seriyorum çokta güzel duruyo.başta pişman olmuştum kullanışlı olmaz diye ama artık pişman değilim