Bıngıldak neden kapanmadı yaşayan varmi ?

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.110
598
Merhaba kızlar.
Kızım 14 aylık ve bıngıldaği hala kapanmadı aslında saçli bir bebekti saçını kesince fark ettim bu sikinti yaratirmi.
Not:En kisa zamanda gidecegim hastahaneye ama pazartesini bekleyemem burda cocuk doktoru yok ilcedeyim persembe cuma ebeler ve doktorlar köylere gidiyor.

Merhaba kızlar.
Kızım 14 aylık ve bıngıldaği hala kapanmadı aslında saçli bir bebekti saçını kesince fark ettim bu sikinti yaratirmi.
Not:En kisa zamanda gidecegim hastahaneye ama pazartesini bekleyemem burda cocuk doktoru yok ilcedeyim persembe cuma ebeler ve doktorlar köylere gidiyor.
Amannn sakin olun 18 aya kadar kapanmaması normal hat 2 yaşına kadar , maksimum o kadar süre korkmayın sakinliğinizi koruyun

18 aylık oğlumun 2ay falan oldu kapanalı, büyükleri hatırlamıyorum ama 2 yaşa kadar normal diye biliyorum. Hatta erken kapanması sorun olabiliyor

18 aylık oğlumun 2ay falan oldu kapanalı, büyükleri hatırlamıyorum ama 2 yaşa kadar normal diye biliyorum. Hatta erken kapanması sorun olabiliyor
Cok rahatladim cok sagolun moralim bozuldu internette kotu kötü şeyler yaziyordu allah razi olsun :KK36:

Oglumunda 4 aylikken kapanmaya basladi 8. Ayda tamamen kapandi bunada tehlikeli diyenler falan oldu da Allaha sukur sorun degilmis doktor normal demisti sagda solda yazana itibar etmeyin hic

Oglumunda 4 aylikken kapanmaya basladi 8. Ayda tamamen kapandi bunada tehlikeli diyenler falan oldu da Allaha sukur sorun degilmis doktor normal demisti sagda solda yazana itibar etmeyin hic
Tabiki de öyle canim o yuzden sizlere soruyorum tecrubeli anneler olarak tskr ederim

2 yaşına kadar kapanmayabilir diye biliyorum. aylık kontrol imkanı da yok sanırım. her kontrolde bakılıyor oraya da. çocuk doktorum 2 yaş demişti, sakin olun.

2 yaşına kadar kapanmayabilir diye biliyorum. aylık kontrol imkanı da yok sanırım. her kontrolde bakılıyor oraya da. çocuk doktorum 2 yaş demişti, sakin olun.
Sagol canim doktora gittim 2 yaşa kadar normak korkma 2.5 yasi da bulabiliyomus 🥰❤ belki bu konuyu merak edip yasadigimi yasayan olur diye acıkamak istedim

İlk 4 ay içinde kapanması sıkıntılı,
18 ve 24 aya kadar olan kapanmalar da normal kabul ediliyor.

Back
X