Binnaz abla da falcı olmak istiyorum, bilgilerimi vermek için güvenli bi yer mi?

Philotes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
92
1
86
Ankara
İnanan inanmayan herkese saygı duyarım, günah kısmına da bana kalmış bir olay sizin de bana saygı duymanızı rica ediyorum. Fal benim ailemde olan bir şey.. Gözleri görmeyen dedem yıllarca bu şekilde geçindirmiş ailesini. 2 tane halam da müthiş derecede güzel fal bakıyor, aynı zamanda 3 ablam da öyle.. Ben de bu konuda kendime güveniyorum. Bu sitede falcı olarak çalışmak istiyorum.. Sizce bilgilerimi vermem için güvenli bi adres mi?

İnanan inanmayan herkese saygı duyarım, günah kısmına da bana kalmış bir olay sizin de bana saygı duymanızı rica ediyorum. Fal benim ailemde olan bir şey.. Gözleri görmeyen dedem yıllarca bu şekilde geçindirmiş ailesini. 2 tane halam da müthiş derecede güzel fal bakıyor, aynı zamanda 3 ablam da öyle.. Ben de bu konuda kendime güveniyorum. Bu sitede falcı olarak çalışmak istiyorum.. Sizce bilgilerimi vermem için güvenli bi adres mi?

Keşke fal bölümüne açsaydınız konunuzu.:44:

Orda aktif olan birçok arkadaş var,belki onlar daha çok yardımcı olabilir.:13:

Bir sikinti yasayacagini sanmiyorum.
ben duzenli baktiriyorum, otomatikman tel numaram var. Yanilmiyorsam kartla da odeme yaptim bir sorun cikmadi.
falcilardan ne bilgisi istiyorlar ki?
Bir de adini soylersin bakmaya baslayinca bu ara costum gene fal baktirmaliyimmmm :)

ayy canım aklıma düşürdün falı yorumcu ol diye bi kısım var sitede oraya başvur bence sorun olmaz ne olabilirki bende fal baktırmak istiyorum:) ne falı bakıyorsun

binnaz da bi sen eksiktin..sen de git tamam olsunlşckknncnknvkvnr

Back
X