- 16 Ekim 2016
- 794
- 1.538
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi adıma konuşmam gerekirse bütün falcılar aynı etkide oldu yani hepsi patladı
Tabi hem günah hem yazık kıza.Ama kızın kendi durumunu uzun uzun yazması da gerçekten takdire şayan
Tabi birkaç güne kadar binnaz ekibi o 1 yıldızlı yorumu kaldırır.
Öyle 1 yıldızlı yorum kaldırmayı fahriye,elif hanzade de falan görmüştüm
okuduğum yorum 2.sinde yoktu![]()
Kızlar görünen köy kılavuz istemez adam gidiyorsa bu işin içinde bir iş vardır Yok seviyor yok dönecek Yok sorunları var Yok iş hayatı kötü bıdı bıdı yani seven gitmez bu kadar net o yüzden ha tabi aşık olunca işler biraz değişiyor bir umut vs de 2 ay bekledim şimdi o kadar soğudum anlatamam size bitiyor ya önce kafada bitmesi lazım görmek lazım gerçekleri sonra kalpte buz kesiyor zaten benim tek dileğin karma ilahi adalet artık neyse bulsun onu bana da uzak olsun
gördüm senin yorumunu da cidden üzülüyor insan kaç ay geçmiş oldu toplamda
neyse allahtan burası var istedikleri kadar silsinler
Kızlar Şevval Erdal hakkında bilmeniz gereken;
Kendisini kahvede online bulmuşken attım. Fakat 4 ay önce attığım katina falından sonra bol detay içeren sorum bu kahve falım bakılmadan okunuyor ve tamamen oradaki sorumdan yola çıkarak yorumlanıyor..
Son okunma tarihi falımdan yaklaşık 40 dk önce.
Gerçekten tek yaptıkları yalandan da olsa kendilerini beğendirmek umutlarla oynamak ve tabiki "fiyat artırmak"
Kendisi katinada da asla 52.5 tl etmez atmayın!!!
Melek yildizin tarzi bu bence canimmmBu arada melek yıldız en son birisi için attığımda sen bunu boşver EGO'su tavan yapmış dedi başka falcılar aynı kişi için hayır yoğun işleri sıkıntılı vs dedi a bi de can basirly bu adam da dürüst bence kızlar aynı şekilde EGO'su şişmiş bence boşver dedi bi de can çok enteresan bir harf tutturma durumu var eski aşık olduğum çocuk içim al bunu çöpe at dedi:) o an böyle yanımda olsa sarılıp di mi yaaa derdim:)
Sezgi ev taşıdığı için bana baya geç dönüş yapmıştı ama. Dönüş yaptıktan sonra ertesi gün yolladı 1-2 gün diyelimSezgi candan kaç günde falınızı gönderdi baktıran arkadaşlar?
Alkışlanacak söz yazmışsın canım
Falcıların dedikleri laf salatası işteönce seviyor ciddi ilişki olduğu için geri duruyor sonra iş sıkıntısı var sonradan maddi sıkıntısı var.arada merak edelim veya midemiz bulansın diye etrafında yakın duran başkaları var dediler.varsa var yoksa Yok napayım
bn sevdim olmadı falcıların bekletmesi ve mazeretleri yanıma kaldı.halbuki ne gelen var ne giden
Seven mazeretlere sığınmazdı el ele baş başa verip aşılmayacak ne var.
Bnde soğuyorum günden günespiro bu saatten sonra gelsen bile seni eskisi gibi sevmem
![]()
Melek yildizin tarzi bu bence canimmm
yakın gelecek kartı 5-6 aylık süreyi yansıtır diye okumuştum sonuç kartı da yaşanırmış yani süresini blmıorumLena ile asenat bana 6ay demişti![]()
ben ilk okuduğumda spiro nereli acaba diye düşünmüştüm de meğer takma adıymış :)
şu yazdıklarının hepsini bana da söylediler:)
O konuda Asenat'ı tek geçiyorum, kadın asla bakmaz eski fallara etkilenmemek için.