• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Kendi adıma konuşmam gerekirse bütün falcılar aynı etkide oldu yani hepsi patladı:KK11::sinirli:
Tabi hem günah hem yazık kıza.Ama kızın kendi durumunu uzun uzun yazması da gerçekten takdire şayan:KK51:
Tabi birkaç güne kadar binnaz ekibi o 1 yıldızlı yorumu kaldırır.
Öyle 1 yıldızlı yorum kaldırmayı fahriye,elif hanzade de falan görmüştüm:bicak:
okuduğum yorum 2.sinde yoktuo_O

gördüm senin yorumunu da cidden üzülüyor insan kaç ay geçmiş oldu toplamda

neyse allahtan burası var istedikleri kadar silsinler

Kızlar görünen köy kılavuz istemez adam gidiyorsa bu işin içinde bir iş vardır Yok seviyor yok dönecek Yok sorunları var Yok iş hayatı kötü bıdı bıdı yani seven gitmez bu kadar net o yüzden ha tabi aşık olunca işler biraz değişiyor bir umut vs de 2 ay bekledim şimdi o kadar soğudum anlatamam size bitiyor ya önce kafada bitmesi lazım görmek lazım gerçekleri sonra kalpte buz kesiyor zaten benim tek dileğin karma ilahi adalet artık neyse bulsun onu bana da uzak olsun

Alkışlanacak söz yazmışsın canım:KK9:
Falcıların dedikleri laf salatası işte:63: önce seviyor ciddi ilişki olduğu için geri duruyor sonra iş sıkıntısı var sonradan maddi sıkıntısı var.arada merak edelim veya midemiz bulansın diye etrafında yakın duran başkaları var dediler.varsa var yoksa Yok napayım:eek: bn sevdim olmadı falcıların bekletmesi ve mazeretleri yanıma kaldı.halbuki ne gelen var ne giden:KK14:
Seven mazeretlere sığınmazdı el ele baş başa verip aşılmayacak ne var.
Bnde soğuyorum günden güne :tokat: spiro bu saatten sonra gelsen bile seni eskisi gibi sevmem:63:

gördüm senin yorumunu da cidden üzülüyor insan kaç ay geçmiş oldu toplamda

neyse allahtan burası var istedikleri kadar silsinler

Nasıl geçmiş ne kadar canım?bnm sevme bekleme sürecim mi yoksa falı bırakma mı
Falı bırakma 15 günü geçmiştir sanırım.spironun gel git hareketleri 4 yıla yakın:duduk::sinirli:

Ay gerçek hayatta spiro diye biri çıkıp aşık olurmuşum kızlarrr:KK70::KK70::KK70:

Asenata baktıran arkadaslarıma danısmam gereken bisey var asenatın baktıgı faldaki tarihleri baska hangi falcı verdi acaba size? Ya da verdiler mi zaman?

Kızlar Şevval Erdal hakkında bilmeniz gereken;
Kendisini kahvede online bulmuşken attım. Fakat 4 ay önce attığım katina falından sonra bol detay içeren sorum bu kahve falım bakılmadan okunuyor ve tamamen oradaki sorumdan yola çıkarak yorumlanıyor..
Son okunma tarihi falımdan yaklaşık 40 dk önce.

Gerçekten tek yaptıkları yalandan da olsa kendilerini beğendirmek umutlarla oynamak ve tabiki "fiyat artırmak"

Kendisi katinada da asla 52.5 tl etmez atmayın!!!

O konuda Asenat'ı tek geçiyorum, kadın asla bakmaz eski fallara etkilenmemek için.

Bu arada melek yıldız en son birisi için attığımda sen bunu boşver EGO'su tavan yapmış dedi başka falcılar aynı kişi için hayır yoğun işleri sıkıntılı vs dedi a bi de can basirly bu adam da dürüst bence kızlar aynı şekilde EGO'su şişmiş bence boşver dedi bi de can çok enteresan bir harf tutturma durumu var eski aşık olduğum çocuk içim al bunu çöpe at dedi:) o an böyle yanımda olsa sarılıp di mi yaaa derdim:)
Melek yildizin tarzi bu bence canimmm

Kızlar Aslıhan mevzusu geçmiş daha önce de belirtmiştim de mevzusu olmuşken yazayım yine: bende baya berbattı. Uzun ama boş, laf salatası bi faldı. O zaman iletişimde olduğumuz eski sevgilim için ekime kadar iletişim YoK dedi, sosyal medya hesaplarımızda ekli olduğumuz halde ekli değilsiniz de dedi. Anda fos olma bari dedim ben de:)

Binnaz ablada fal nasıl baktırıyoruz falcı sürekli meşgul hüma bala bi türlü fal baktıramıyorum yardımcı olur musunuz kızlar

Alkışlanacak söz yazmışsın canım:KK9:
Falcıların dedikleri laf salatası işte:63: önce seviyor ciddi ilişki olduğu için geri duruyor sonra iş sıkıntısı var sonradan maddi sıkıntısı var.arada merak edelim veya midemiz bulansın diye etrafında yakın duran başkaları var dediler.varsa var yoksa Yok napayım:eek: bn sevdim olmadı falcıların bekletmesi ve mazeretleri yanıma kaldı.halbuki ne gelen var ne giden:KK14:
Seven mazeretlere sığınmazdı el ele baş başa verip aşılmayacak ne var.
Bnde soğuyorum günden güne :tokat: spiro bu saatten sonra gelsen bile seni eskisi gibi sevmem:63:

ben ilk okuduğumda spiro nereli acaba diye düşünmüştüm de meğer takma adıymış :)
şu yazdıklarının hepsini bana da söylediler:)

ben ilk okuduğumda spiro nereli acaba diye düşünmüştüm de meğer takma adıymış :)
şu yazdıklarının hepsini bana da söylediler:)

spiro ex eniştenizin:sinirli: takma adı.kendi türk canım
Katina'nın izmir'in büyücüleri kitabını okumuştum.katinanın ilk kocasının adı spiroydu:KK59: aklımda kaldı.dayaklık spiro olarak siz aklınızda tutun:rolleyes:

O konuda Asenat'ı tek geçiyorum, kadın asla bakmaz eski fallara etkilenmemek için.

Ben bir pazartesi sabahı :dondurma: şevval erdala kahve falı attım.ilk defa göndermiştim.(fal diyetinden evvel!)
4 saate yakın oldu hala falıma bakılmayınca bende siteye mail attım fala bakılmadan iade aldım:KK62:
Demekki milenart milenart 'ın demesinden yola çıkarak önceki fallarımız okunuyorsa bende şevval'e daha evvel baktırmadığım için çok düşündü falım hakkında:rolleyes: o düşünürken ben iade aldımmmmmm:temizlik:

Back
X