Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

Kızlar ben de make up for ever'ın hd fondotenini kullanıyorum normalde hiç sevmem yüzde belli olan makyajı mümkün olduğunca makyaj yapmamış gibi görünsün isterim macin fondotenini kullandım ama yüzüm kustu resmen makyajı ama bu kullandığım o kadar güzel ki fotoğraflarda hiç yokmuş gibi normalde de bütün arkadaşlarım çok beğendi çok doğal sanki yüzünde bişey yok gibi diye tavsiye ederim size de doğal duruş seviyorsanız
Ben mac i basarili bulmuyorum nedense ...

Canim o markayi hep goruyorum bir turlu elim gitmiyor yagli cilt icinmi senin aldigin bende fondoten pek sevmem pudra daha iyi oluyor ama simdi aklim takildi :)
Marplem benim de cildim yağlı :) pudra sevemedim ben malesef yine macin pudrasını kullandım sonra baktım olmuyo yüzüme hiç bişey sürmedim baya uzun süre. Hatta şöyle diyim öyle bi cildim var ki ne kadar iyi olursa olsun markası (yüz temizleme jelleri de dahil) cildim sevmezse sivilce çıkarıyo. O yüzden korka korka aldım deneyeyim dedim çok duydum diye ama bayıldım ben. Kapatıcılık olarak orta derecede diyebilirim ama yüzümde fondoten var diye bağırmayan bi ürün :) fırçayla uyguluyorum ben macin fondoten fırçası yazarım numarasını. Fırça sayesinde hem ürünü az alıyo hem de iyi yediriyo bi pompa yetiyo hatta artıyo bile :)

Yaz canim ya bende alirim hemen fondotenin adini da yazarmisin uzun adi varsa ;)
Marplem benim de cildim yağlı :) pudra sevemedim ben malesef yine macin pudrasını kullandım sonra baktım olmuyo yüzüme hiç bişey sürmedim baya uzun süre. Hatta şöyle diyim öyle bi cildim var ki ne kadar iyi olursa olsun markası (yüz temizleme jelleri de dahil) cildim sevmezse sivilce çıkarıyo. O yüzden korka korka aldım deneyeyim dedim çok duydum diye ama bayıldım ben. Kapatıcılık olarak orta derecede diyebilirim ama yüzümde fondoten var diye bağırmayan bi ürün :) fırçayla uyguluyorum ben macin fondoten fırçası yazarım numarasını. Fırça sayesinde hem ürünü az alıyo hem de iyi yediriyo bi pompa yetiyo hatta artıyo bile :)

Yaz canim ya bende alirim hemen fondotenin adini da yazarmisin uzun adi varsa :KK66:
Make up for ever'in hd fondoteni. Bi de şimdi ultra hd'si çıkmış ama denemedim. İstanbulda mısın? Bağdat caddesinde mağazası var make up for ever'ın ve çalışanları çok ilgililer memnun kalacağına eminim o bakımdan. Yoksa da sephorada bulabilirsin.

Bi de iyi bi concealer arıyorum aldıklarım hep göz altı çizgilerime birikti sinir oluyorum gördükçe göz altımda çok morluk yok ama tenim esmer olduğu için uykusuzlukta falan çok belli oluyolar

Bende Poyraz Karayel'ciyim ama ben o çocuğu sevemedim ya bilmiyom niye ben ayşegül ve poyrazın aşkı için izliyorum diyebilirim.
Güney Kore dizileri favorilerim ilk 5:
-Wind Blows in Winter ben böyle bir dram görmedim baş rolde ki Jo-in sung'a (Ayrıca the classic diye filmi var o da çok güzel, bilindik bir aşk hikayesi bile çoğu zaman defalarca izletebilirmiş , müzikleri de şahanedir.) aşığım zaten:KK72:
- It's Okay, That's Love psikolojik bir dizi yani güney kore de ilk psikiyatri dizisi zaten. İnsanların psikolojik sorunlarını ele alınıyor. Süper...:KK71: Hem üzülüp hem gülebilirsin.
-Secret Garden yakın beni ben böyle bir adamın varlığına 100 yıl yaşasam da şahit olamam o nasıl bir sevda Allah'ım :mad:
My Love from the Star bir uzaylı ama o nasıl bir sempatiklik böyle uzaylıya can kurban. :KK19:
Master's Sun bu Korelilerin hayal gücü çok geniş hayaletler le konuşan bir kadınla yakışıklı mı yakışıklı So ji sub oppayı bile birleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar benim suçum neydi fal baktırmak mı yakında bizde cinler alemine karışacaktık ama neyse ki kurtulduk :KK73:

ınsallah kurtulmusuzdur :D:D şu anlık ıyı gıdıyoruz aman Allah bozmasın :)

It's Okay, That's Love tuttum izleyebilirim =) pskolojık kıtaplarıda severım hosuma gıdebılır .
ben normalde aşk fılmı,dızısı hayatta ızlemem sıkılırım bı kac tane cok ozel fılm vardır onlar ayrı tabı ama gel gorkı ılıskıde ota b.ka gozlerım dolar :D:D

Bu ne be az ucuz markalar söyleyin :KK70:

Bunu da fallara milyar veren kız söyledi :))))))
Ben fal paralarımı köşeye atıp bunları aldım sayılır fal da baktırmıyorum kafam çok rahat. Fal parası diyip yabana atma o kadar param birikti ki kenarda anlatamam. Bi de aburcubura da çok para dökerdim falla birlikte. E tabi çok kilo aldım onu da bıraktım. Aburcubur ve fal param cepte kuaföre sık sık gidiyorum yıpranmış saçlarımı kestirdim şimdi kırılmasınlar diye şampuanlar bakım yağları aldım makyaj malzemeleri aldım kıyafetler aldım hatta bi iki beden küçük aldım inat ettim giricem içine hepsinin :) bir de spor salonuna yazıldım düzenli gidiyorum sinir stres atıyo insan pamuk gibi oldum :)

ınsallah kurtulmusuzdur :KK70::KK70: şu anlık ıyı gıdıyoruz aman Allah bozmasın :)

It's Okay, That's Love tuttum izleyebilirim =) pskolojık kıtaplarıda severım hosuma gıdebılır .
ben normalde aşk fılmı,dızısı hayatta ızlemem sıkılırım bı kac tane cok ozel fılm vardır onlar ayrı tabı ama gel gorkı ılıskıde ota b.ka gozlerım dolar :KK70::KK70:
Kuzum benim izlediğim diziler hep herkesin bildiği diziler game of thrones dexter how i met your mother nip/tuc spartacus ama hepsi de harika izlemediysen tabsiye ederim

Make up for ever'in hd fondoteni. Bi de şimdi ultra hd'si çıkmış ama denemedim. İstanbulda mısın? Bağdat caddesinde mağazası var make up for ever'ın ve çalışanları çok ilgililer memnun kalacağına eminim o bakımdan. Yoksa da sephorada bulabilirsin.
Tamam canimm cok tesekkurlet mutlaka edinirim ben onu

Ben fal paralarımı köşeye atıp bunları aldım sayılır fal da baktırmıyorum kafam çok rahat. Fal parası diyip yabana atma o kadar param birikti ki kenarda anlatamam. Bi de aburcubura da çok para dökerdim falla birlikte. E tabi çok kilo aldım onu da bıraktım. Aburcubur ve fal param cepte kuaföre sık sık gidiyorum yıpranmış saçlarımı kestirdim şimdi kırılmasınlar diye şampuanlar bakım yağları aldım makyaj malzemeleri aldım kıyafetler aldım hatta bi iki beden küçük aldım inat ettim giricem içine hepsinin :) bir de spor salonuna yazıldım düzenli gidiyorum sinir stres atıyo insan pamuk gibi oldum :)
Bravooo sana bermudacim bende o yoldayim

Bi de iyi bi concealer arıyorum aldıklarım hep göz altı çizgilerime birikti sinir oluyorum gördükçe göz altımda çok morluk yok ama tenim esmer olduğu için uykusuzlukta falan çok belli oluyolar
Shiseido tek gecerim ben hemen sana aticam gorselini shiseido perfect skin concealer

Son düzenleme:
Ben mac i basarili bulmuyorum nedense ...

bende bulmuyorum,fondotenlerı ozellıkle bana gore degıl cok kalıp gıbı duruyor,pudralarıda pul pul yapıyor cıldımı bır rujları bırde farları ozellıkle antıque die bı farı var bayılıyorum =))) ztn özel gunler dısında sadece bb krem kullanıyorum ondada daha aradıgımı bulmus degılım :( make up forever başarılı bır marka kuzum benımde aklımda bı dahakıne bb kremden ona terfı edebılırım sagol bermudam tavsıyen ıcın :)

kuzum benımde sıkıntım o sınır oluyorum hatta takıyorum baya bı aklıma :/ macın prolongweari iyi ama kurutuyor goz altlarını,benefıtın var baya begenılen adını bılmıyorum yuvarlak bı kutu ıcınde,birde narsınki güzel diye duydum , su anda elımdekı mac bıtsın dıye uğraşıyorum bırde bobbı brown corrector var kapatıcıyı surmeden altına uyguluyorsun rengını dengelıyor o ıyı geldı sanırım banada macın kalıp gıbı durmasını dengeledi .

özellikle su t bolgesı parlamasına gıcık oluyorum :( ona bır cozum bulamadım makyaj bazı falanda surmek ıstemıyorum cıldıme :(

bende bulmuyorum,fondotenlerı ozellıkle bana gore degıl cok kalıp gıbı duruyor,pudralarıda pul pul yapıyor cıldımı bır rujları bırde farları ozellıkle antıque die bı farı var bayılıyorum =))) ztn özel gunler dısında sadece bb krem kullanıyorum ondada daha aradıgımı bulmus degılım :KK43: make up forever başarılı bır marka kuzum benımde aklımda bı dahakıne bb kremden ona terfı edebılırım sagol bermudam tavsıyen ıcın :)

kuzum benımde sıkıntım o sınır oluyorum hatta takıyorum baya bı aklıma :/ macın prolongweari iyi ama kurutuyor goz altlarını,benefıtın var baya begenılen adını bılmıyorum yuvarlak bı kutu ıcınde,birde narsınki güzel diye duydum , su anda elımdekı mac bıtsın dıye uğraşıyorum bırde bobbı brown corrector var kapatıcıyı surmeden altına uyguluyorsun rengını dengelıyor o ıyı geldı sanırım banada macın kalıp gıbı durmasını dengeledi .

özellikle su t bolgesı parlamasına gıcık oluyorum :KK43: ona bır cozum bulamadım makyaj bazı falanda surmek ıstemıyorum cıldıme :KK43:
Macin consealarını kullandım pro long weardı sanırım. O da birikti çizgilere :( t bölgesi parlaması için transparan pudra kullanabilirsin kuzummm

Back
X