Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

hiç izlemedim kore dizisi ama başlaya bilirim :) en son ıskandınav dizisi izledim borein diye güzel bir dizi denimarkayla isviçre arasında bi kopru varmıs orda gecıyor,iki ülke arasında cinayetler falan oluyo polisiye,gerilim seviyorsan hoşuna gidebilir, baya sey ogrendım koprude bizim marmarayın cakması hahahahah :KK70:artık bızımkı mı cakma bılemıycem:KK70: dublee yol,altından tren gecıyor bir yerden sonra suyun altından gecıyor birde iki ülkeyi birleştiriyor bizi ksıkanmış serefsizler :KK70::KK70:

:KK66:
Severim sıkı bir Behzat Ç. hastasıydım polisiye diyince izleyebilirim. Yabancı dizi hastasıyımdır izlediklerimden hiç pişman olmadım ama o the tudors yok mu o hanedan beni mahvetti Allah'ın belası sapık henry'ye dayanamadım yarıda kestim. :KK53:

Severim sıkı bir Bhezat Ç. hastasıydım polisiye diyince izleyebilirim. Yabancı dizi hastasıyımdır izlediklerimden hiç pişman olmadım ama o the tudors yok mu o hanedan beni mahvetti Allah'ın belası sapık henry'ye dayanamadım yarıda kestim. :KK53:
Agatha christie Hercule Poirot tek askim benim herbirini on kez izledim ;) polisiye denince gozum baskasini gormezz

Kuzum sana da revox şampuanı öneririm. Mucize bi şampuan. Yağlanmayı geciktiriyor. saç telini kalınlaştırıyor

atkılı sampuanı dımı greyım ? getırtmıstım ben ondan baya fark edıyor ama sureklı kullanmak lazım tabı, sen nerden aldın internetten mı yoksa başka bir yerde gormedim ben :( nisantaşında böyle yurtdısından gelen burda olmayan seylerı satan bır dukkan var orda gordum bı,ordada en buyuk boyu vardı fıyatıda cok pahalıydı dedım kalsın :(

Far paletini aldim alerji yapti kuzum bana ya nasil ozenerek almistim ;( eyeliner en sevdigim urunlerden kirmizi rujla yapiorum makyaj bazen :KK66:))

aaa gercekten mı benımde cıltım cok hasastır hatta maybelıne,loreal falan eyelinerları hep alerjı yaptı en son arkadaşımın tavsıyesıyle essence aldım kalem gıbı olanlarından sımsıyah falan dıye bıde 8tl =)) o gunde dugunumuz vardı sürıyım dedım allah eve dondugumuzde gozlerım acayıp sısmıstı :( ama bunda hıc o sorunu yaşamadım farlarıda cok guzel, sansa bak inşallah buda alerji yapmaz :(

Canim bana hangisi alerji yapacak belli olmuyor flormar gibi uygun bir urun yapmiyor ysl kapatici yapiyor mesela shiseido kapatici aldim nasilda guzel o da yapti ;(gozum alerjik benim temizleme mendili bile sadece neutrogena kullanabiliuorum hepsi yapti

Severim sıkı bir Behzat Ç. hastasıydım polisiye diyince izleyebilirim. Yabancı dizi hastasıyımdır izlediklerimden hiç pişman olmadım ama o the tudors yok mu o hanedan beni mahvetti Allah'ın belası sapık henry'ye dayanamadım yarıda kestim. :KK53:

tudorsu hiç izlemedim ama çok duyuyorum,başka dizi önerisi varsa alırım ederun :)
bızımkılerdende bı poyraz karayele bakıyorum ordakı mınık cocugu mıncıklıyasım gelıyor çok tatlı :)

allah korusun baldan :KK43:
aklına getırme oyle seyler,inşallah değildir cildin çok hasassa özellikle mevsım degısıklıklerınde kızarıklıklar çok oluyor :KK43:

Insallah degildir vallahi cok korkuyorum yani su an sadece kilcal damar kizarikligi var o da dogal allik gibi ama ilerde olursa diye ben simdiden korkuyorum :KK17: Zatten az manyagim bundan 20 yil sonrasi icin filan da korkuyorum bazen :D

Kızlar yayınları önceki senelerde biten ya da devam eden ama mutlaka izlemeniz gereken diziler ben vereyim. House of cards, Sherlock, The desperate housewives, House MD., Homeland, The 24, Da Vinci's Demons, Fargo,Game Of Thorones'i bilmeyen yok,Hot in Cleveland, How I met your mother, Mike and Molly, Person of interest,The big bang theory, Prison break, Rizzoli & Isles, Spartacüs serisi, Bi de switched at birth var. Benim gibi işitme kayıplı insanların ve normal duyan insanların hayatı paylaşımlarıyla ilgili. Azıcık ergen dizisi ama sarıyor :KK70: Değişik bir tarz denemek isteyen olursa... Daha çok var da şimdilik bunlar yeter :)

tudorsu hiç izlemedim ama çok duyuyorum,başka dizi önerisi varsa alırım ederun :)
bızımkılerdende bı poyraz karayele bakıyorum ordakı mınık cocugu mıncıklıyasım gelıyor çok tatlı :)
Bende Poyraz Karayel'ciyim ama ben o çocuğu sevemedim ya bilmiyom niye ben ayşegül ve poyrazın aşkı için izliyorum diyebilirim.
Güney Kore dizileri favorilerim ilk 5:
-Wind Blows in Winter ben böyle bir dram görmedim baş rolde ki Jo-in sung'a (Ayrıca the classic diye filmi var o da çok güzel, bilindik bir aşk hikayesi bile çoğu zaman defalarca izletebilirmiş , müzikleri de şahanedir.) aşığım zaten:KK72:
- It's Okay, That's Love psikolojik bir dizi yani güney kore de ilk psikiyatri dizisi zaten. İnsanların psikolojik sorunlarını ele alınıyor. Süper...:KK71: Hem üzülüp hem gülebilirsin.
-Secret Garden yakın beni ben böyle bir adamın varlığına 100 yıl yaşasam da şahit olamam o nasıl bir sevda Allah'ım :mad:
My Love from the Star bir uzaylı ama o nasıl bir sempatiklik böyle uzaylıya can kurban. :KK19:
Master's Sun bu Korelilerin hayal gücü çok geniş hayaletler le konuşan bir kadınla yakışıklı mı yakışıklı So ji sub oppayı bile birleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar benim suçum neydi fal baktırmak mı yakında bizde cinler alemine karışacaktık ama neyse ki kurtulduk :KK73:

Kızlar ben de make up for ever'ın hd fondotenini kullanıyorum normalde hiç sevmem yüzde belli olan makyajı mümkün olduğunca makyaj yapmamış gibi görünsün isterim macin fondotenini kullandım ama yüzüm kustu resmen makyajı ama bu kullandığım o kadar güzel ki fotoğraflarda hiç yokmuş gibi normalde de bütün arkadaşlarım çok beğendi çok doğal sanki yüzünde bişey yok gibi diye tavsiye ederim size de doğal duruş seviyorsanız

Bende Poyraz Karayel'ciyim ama ben o çocuğu sevemedim ya bilmiyom niye ben ayşegül ve poyrazın aşkı için izliyorum diyebilirim.
Güney Kore dizileri favorilerim ilk 5:
-Wind Blows in Winter ben böyle bir dram görmedim baş rolde ki Jo-in sung'a (Ayrıca the classic diye filmi var o da çok güzel, bilindik bir aşk hikayesi bile çoğu zaman defalarca izletebilirmiş , müzikleri de şahanedir.) aşığım zaten:KK72:
- It's Okay, That's Love psikolojik bir dizi yani güney kore de ilk psikiyatri dizisi zaten. İnsanların psikolojik sorunlarını ele alınıyor. Süper...:KK71: Hem üzülüp hem gülebilirsin.
-Secret Garden yakın beni ben böyle bir adamın varlığına 100 yıl yaşasam da şahit olamam o nasıl bir sevda Allah'ım :mad:
My Love from the Star bir uzaylı ama o nasıl bir sempatiklik böyle uzaylıya can kurban. :KK19:
Master's Sun bu Korelilerin hayal gücü çok geniş hayaletler le konuşan bir kadınla yakışıklı mı yakışıklı So ji sub oppayı bile birleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar benim suçum neydi fal baktırmak mı yakında bizde cinler alemine karışacaktık ama neyse ki kurtulduk :KK73:
Oo hic bilmedigim bir alan kore dizileri merak ettimmm :)

atkılı sampuanı dımı greyım ? getırtmıstım ben ondan baya fark edıyor ama sureklı kullanmak lazım tabı, sen nerden aldın internetten mı yoksa başka bir yerde gormedim ben :KK43: nisantaşında böyle yurtdısından gelen burda olmayan seylerı satan bır dukkan var orda gordum bı,ordada en buyuk boyu vardı fıyatıda cok pahalıydı dedım kalsın :KK43:
Evet kuzum at kuyruğu şampuanı. Gratislerde satılyor. Ben kendi sitesinden sipariş veriyorum. Revox.com dan. 400 ml liği 40 tl civarı bişey. 750 ml liği de 65 tl olması lazım

Kızlar ben de make up for ever'ın hd fondotenini kullanıyorum normalde hiç sevmem yüzde belli olan makyajı mümkün olduğunca makyaj yapmamış gibi görünsün isterim macin fondotenini kullandım ama yüzüm kustu resmen makyajı ama bu kullandığım o kadar güzel ki fotoğraflarda hiç yokmuş gibi normalde de bütün arkadaşlarım çok beğendi çok doğal sanki yüzünde bişey yok gibi diye tavsiye ederim size de doğal duruş seviyorsanız
Canim o markayi hep goruyorum bir turlu elim gitmiyor yagli cilt icinmi senin aldigin bende fondoten pek sevmem pudra daha iyi oluyor ama simdi aklim takildi :)

Back
X