Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

5s de çok güzel ama ekranı küçük. kibar model sevenler için ideal. sağlam telefon. ama ben büyük ekran seviyorum ondan 6 plus daha iyi geldi.

6plus cok buyuk benım elımden duser kırarım ben onu :D:D
6 var bende cok memnunum ama fotograf kalıtesı olarak bence samsungun bazı telefonları daha ıyı bılmıyorum ama adlarını,16 gb benımkı hafizası doluyor hemen alıcakken gb fazla almak en ıyısı ben cunku senelerce kullanıyorum durmadan fotografları yedeklemek gerekıyor :(

Audrey kuzum esmalarida oku ama esma secerken 99 ismi tek tek oku kendine en yakin gelen kalbinde bir his yaratan hangisi yada hangileri varsa onlari sec

BıR ara cok okurdum esmaları ama saatlerı var acık saatler,kapalı saatler dedıler korktum bıraz ama bence duanın saatı olmaz belkı etkısı daha artar bılmıyorum,notlarımda vardı saatlerı sayısı hatta bı uygulama var yıldız saati diye ondan bakıyordum gezekenlerın saatine ama uzun zamandır ıhmal etmiştim :(

BıR ara cok okurdum esmaları ama saatlerı var acık saatler,kapalı saatler dedıler korktum bıraz ama bence duanın saatı olmaz belkı etkısı daha artar bılmıyorum,notlarımda vardı saatlerı sayısı hatta bı uygulama var yıldız saati diye ondan bakıyordum gezekenlerın saatine ama uzun zamandır ıhmal etmiştim :KK43:
Hic takilma onlara allahla kul arasi her zaman acik dua etkisi de kalpten yurekten edilince artar bana gore

Didem sadece kardeşimin hamileliğini 2 ay önceden bildi. Gerisi ben de bilene rastlamadım. Yüzyüze baktırıp şakır şakır isim verenlerin bile geleceği bildiğini sanmıyorum. Ama işte ne bileyim boş bulundum attım. An olarak ne düşündüğünü merak ettim, bilmiyorum :KK43:
Didem ben de çok foss çıktı. Ben onun sadece an için üç harflilerden yardım aldığını düşünüyorum. Bana göre falcı değil. Duru görüşü yok. Hatta dolandırıcı. Keşke hiç baktırmasaydım ona.

Didem ben de çok foss çıktı. Ben onun sadece an için üç harflilerden yardım aldığını düşünüyorum. Bana göre falcı değil. Duru görüşü yok. Hatta dolandırıcı. Keşke hiç baktırmasaydım ona.
Ben anı da bildiğini pek sanmıyorum ama hamileliği 1 hafta arayla bildi. Yiğit de pek bilmiyor bence. Yani bildiği şeyler vardı ama onun falı biraz soru cevap gibi. Yüzyüze baktırdığım Sevgi Terzi ve Enfal isim vererek baktılar ama onlar da açık 3 harflilerle baktı net yani. Ön görüleri olduğunu sanmıyorum.

Ask dersleri vol 2

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 65
Cikmadi demi cnm
Yok fıstığım çıkmadı tarih olarak patladı hepsi.. Gidişat olarak eskilerden bilen iki falcı var birisi luna06 diğeride telwedeki fama onların dediği şekilde ilerliyor herşey. Pembe tablodan uzak herşeyi dobra dobra söylemişler. Yani luna geri gelse lunaya baktırırım. Ne yalan söyleyeyim. Bide ben eyleme baktırmıştım . Onun dedikleri çıkmaya devam ediyor ben de. İşle ilgili bir dediği daha çıktı.

Yok fıstığım çıkmadı tarih olarak patladı hepsi.. Gidişat olarak eskilerden bilen iki falcı var birisi luna06 diğeride telwedeki fama onların dediği şekilde ilerliyor herşey. Pembe tablodan uzak herşeyi dobra dobra söylemişler. Yani luna geri gelse lunaya baktırırım. Ne yalan söyleyeyim. Bide ben eyleme baktırmıştım . Onun dedikleri çıkmaya devam ediyor ben de. İşle ilgili bir dediği daha çıktı.

eylem benımde aklımda ama en azından dogum gunumee kadar tutucam kendımı o dogum gunu hedıyem olsun kendıme =))

Cnm lunayi ben hic bilmem ama fama bende cikmistir hep zaten ama artik dedigiim gibi baktirmam asla kafam corbaya donuyor

eylem benımde aklımda ama en azından dogum gunumee kadar tutucam kendımı o dogum gunu hedıyem olsun kendıme =))
Valla kuzum kadının dedikleri garip bir şekilde çıkıyor. Bide pembe tablocu değil o yüzden güven verdi bana. Yani şuanlık düşünmüyorum ama belki ayda yılda bir kere eyleme tekrar baktırabilirm. Çünkü dediği olayları yaşadım.

Ula bende lunada patladi, ama onun cok begeneni var bos biri degil. Kizlar Ankara nasil soguk ya soguktan boynum tutuldu sanirim :eek:

Valla kuzum kadının dedikleri garip bir şekilde çıkıyor. Bide pembe tablocu değil o yüzden güven verdi bana. Yani şuanlık düşünmüyorum ama belki ayda yılda bir kere eyleme tekrar baktırabilirm. Çünkü dediği olayları yaşadım.

Kanımaa gırmeee kanımaa gırmee :KK70::KK70:
Yok kuzum soz verdım baktırmıycam belkı cok daralırsam bu aralar gelıyorlar yıne bana soldan soldan ıhtıyac olursa aklımda olsun =))

Dikkat et kuzum :KK43: Burda o kadar soguk degıl ama ben kansız bır ınsan oldugumdan baya donuyorum kendıme kucuk fanlardan aldım ayagıma koyuyorum =))

Ahaha cok mantikli yaaa valla cok sevdim bu fikri :KK19: Valla acaip boynum agriyor, dikkat etmek lazim. Ben kansiz degilim ama elim ve ayagim yaz kis buz parcasi gibidir, kardesim sinirlendirince boynunda elimi koyuyorum yerinden zipliyor, cocugu dovmekten beter ediyor elim :D

Back
X