Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

Kanımaa gırmeee kanımaa gırmee :KK70::KK70:
Yok kuzum soz verdım baktırmıycam belkı cok daralırsam bu aralar gelıyorlar yıne bana soldan soldan ıhtıyac olursa aklımda olsun =))
Yok kuzum baktırma zaten bakalım esas konu bana çıkacakmı :) Benim son baktırdığım fal oldu kuzum.

Yok kuzum baktırma zaten bakalım esas konu bana çıkacakmı :) Benim son baktırdığım fal oldu kuzum.

bılıyorum greyım konusmustuk zaten bende atıcaktım ama o gun o kadar cok aksılık oldu kı atmamam ıcın sebeb oldu banada ama aklımda o kadın dogum gunu hedıyesı =))) esas konuya gelınce ınsallah oda gercekleşicek sen sıkma canını :KK200:

Ahaha cok mantikli yaaa valla cok sevdim bu fikri :KK19: Valla acaip boynum agriyor, dikkat etmek lazim. Ben kansiz degilim ama elim ve ayagim yaz kis buz parcasi gibidir, kardesim sinirlendirince boynunda elimi koyuyorum yerinden zipliyor, cocugu dovmekten beter ediyor elim :KK70:

bende oyleyım elım ayagım buz gıbı :(
kumtelin var kucuk ısıtıcı fanı kuzum 30 lira biseydi ıs yerınde onu takıyorum masanın altına koydum yoksa ben donuyorum bıldıgın her gıren oda hamam gıbı dıyor ama ben usuyorum :D:D

bende oyleyım elım ayagım buz gıbı :KK43:
kumtelin var kucuk ısıtıcı fanı kuzum 30 lira biseydi ıs yerınde onu takıyorum masanın altına koydum yoksa ben donuyorum bıldıgın her gıren oda hamam gıbı dıyor ama ben usuyorum :KK70::KK70:

Basladin mi cicim sen ise, hayirli ugurlu olsun insallah :)

Kizlar ben cildim icin kendisi karma yagli bir yapida ;)tonik ariyorum onerileriniz varmi

Kizlar ben cildim icin kendisi karma yagli bir yapida :KK66:tonik ariyorum onerileriniz varmi
Benimde normalden yagliya donuk khelsin calendula serisini kullaniyorum icinde bitkiler var gozukuyor şisesindende cok guzel verdigi histe birde diaderminin alkolsuz tonigi onun bi ise yaradigini sanmiyorum ama temizlik hissi guzel ikiside alkolsuz benim cildim cok hasas direk yara oluyor alkollu tonik surersem:( birde peeling kullaninca bulamadim hic kendime gore peeling :(

Benimde normalden yagliya donuk khelsin calendula serisini kullaniyorum icinde bitkiler var gozukuyor şisesindende cok guzel verdigi histe birde diaderminin alkolsuz tonigi onun bi ise yaradigini sanmiyorum ama temizlik hissi guzel ikiside alkolsuz benim cildim cok hasas direk yara oluyor alkollu tonik surersem:KK43: birde peeling kullaninca bulamadim hic kendime gore peeling :KK43:
Canım dermalogica pirinçli olan toz şeklinde azıcık suyla camur gibi yapıp onunla peeling yapıyorsun ınan bana müthiş bir ürün ben iki kutu bitirdim bir kutu bir yıl gitti

Valla hergün kendimiz için ne yaptıysak yazalım :)
Ne zamandir tek basima alisveris yapmadim ki en sevdigim sey yanimda birisi olunca hic hoslanmam kendim bakicam secicem birde oyle deneyip cikran,deneyip cikaran heryere giren insanlardan nefret ederim begenirsem bakarim anca yanimda ondan kimseyi istemem :) yarin kendime ayirip kafa dagitma dusuncesindeyim valla kizceler :KK43: gri bir kaban istiyorum uzun biraz boy fukarasi oldugumdan olur mu bilemem hahaha bazilari yorgan oluyor bana :):) bide uzun cizme hafif topuklu siyah suet olabilir oyle aklimda su anda bunlar var gerci kadin milleti olarak gidip baska sey alabiliriz hahhaha :)

Şimdi arkadaşıma geldim. Oğlunun kütüphanesinde gözüme takıldı. Mara Meimaridi'ye ait İzmir Büyücüleri isimli bi kitap. İzmir'deki katina adlı genç kızı anlatıyor. Yani bizim ünlü katina falının buluşçusunu :D Tesadüfe bakın, aldım okuyacağım :))

Ne zamandir tek basima alisveris yapmadim ki en sevdigim sey yanimda birisi olunca hic hoslanmam kendim bakicam secicem birde oyle deneyip cikran,deneyip cikaran heryere giren insanlardan nefret ederim begenirsem bakarim anca yanimda ondan kimseyi istemem :) yarin kendime ayirip kafa dagitma dusuncesindeyim valla kizceler :KK43: gri bir kaban istiyorum uzun biraz boy fukarasi oldugumdan olur mu bilemem hahaha bazilari yorgan oluyor bana :):) bide uzun cizme hafif topuklu siyah suet olabilir oyle aklimda su anda bunlar var gerci kadin milleti olarak gidip baska sey alabiliriz hahhaha :)
Ben alacaklarımı önceden de belirliyorum çok gir çık sevmem alır çıkarım tek başıma daha mutluyumdur alışverişte

Şimdi arkadaşıma geldim. Oğlunun kütüphanesinde gözüme takıldı. Mara Meimaridi'ye ait İzmir Büyücüleri isimli bi kitap. İzmir'deki katina adlı genç kızı anlatıyor. Yani bizim ünlü katina falının buluşçusunu :KK70: Tesadüfe bakın, aldım okuyacağım :))

izmirlimiymiş kız :KK70::KK70: merak ondanmıss anacımm bendekii :KK70::KK70:
okumaa sımdı ıpın ucu kacıcak bırde kart falan alıcaksın kendıne,kurtaramıycaz sonra seni :KK43:

Ben alacaklarımı önceden de belirliyorum çok gir çık sevmem alır çıkarım tek başıma daha mutluyumdur alışverişte

bende oyleyım ben bunu alıyım mı dıye dusunursem bılıyorum gıymem ben onu ztn begenıcegım seyler bellıdır sade seyler,aklımda kuruyorum bazen sonra o dusundugumu bulamıyorum :) tabı bırde kendım cok yaparım sımdı kurklu parkalar moda ya ben ıkı sene once almıstım babam getırmıstı daha dogrusu yurtdısından bende koluna kurk taktırmıstım sımdı moda oldular salak sacma yerlerde bıle acayıp ucuk fıyatlara satıyorlar :KK57::KK57: benımkıde bana dıyo ne bcım kızsın hıc alısverı yapılmıyor hemen gırıp cıkıyorsun,bakmıyorsun bıle dıye salak heryere sokup denesem gorurdu hıhh :KK70::KK70: ıyılıkte yaramıyor bunlara :KK67:

izmirlimiymiş kız :KK70::KK70: merak ondanmıss anacımm bendekii :KK70::KK70:
okumaa sımdı ıpın ucu kacıcak bırde kart falan alıcaksın kendıne,kurtaramıycaz sonra seni :KK43:

bende oyleyım ben bunu alıyım mı dıye dusunursem bılıyorum gıymem ben onu ztn begenıcegım seyler bellıdır sade seyler,aklımda kuruyorum bazen sonra o dusundugumu bulamıyorum :) tabı bırde kendım cok yaparım sımdı kurklu parkalar moda ya ben ıkı sene once almıstım babam getırmıstı daha dogrusu yurtdısından bende koluna kurk taktırmıstım sımdı moda oldular salak sacma yerlerde bıle acayıp ucuk fıyatlara satıyorlar :KK57::KK57: benımkıde bana dıyo ne bcım kızsın hıc alısverı yapılmıyor hemen gırıp cıkıyorsun,bakmıyorsun bıle dıye salak heryere sokup denesem gorurdu hıhh :KK70::KK70: ıyılıkte yaramıyor bunlara :KK67:
Yok be maksat geyik olsun bacım :D

Back
X