- 29 Ekim 2015
- 163
- 238
- 33
- 41
- Konu Sahibi VivianLeigh
Yeni farkettim burayı
VivianLeigh
çağırmışssın aslında
. Fazla takip edemiyordum zaten ne zamandır.
G
grey
in diğer topic teki yazdıklarıyla farkına vardım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin canımMerhaba kızlar bende geldim![]()
SelamlarBu arada sitede ki yemek yarışmasına girdim diyet menüsü diyette olan ve sağlıklı beslenmeyi isteyenler bir göz atsınlar![]()
Hosgeldin :) naberYeni farkettim burayıVivianLeigh çağırmışssın aslında
. Fazla takip edemiyordum zaten ne zamandır. G grey in diğer topic teki yazdıklarıyla farkına vardım.
Hahah. Kız neler söylemiş öyle. falcı yakını yaptı ya seni. Hiç güleceğim yoktu.
![]()
Günaydın kızlar ben yine çok kötüyüm ya bugün yine gece 1 de kalktım tam 3 saat ağladım ve şuan felaket bir şekilde fal baktırmak istiyorum online değil telefonla falan ya ben nasıl atlatacam bu durumu ara ara bana geliyorlar.
Zor geciyor bazi durumlar ;(Günaydın kızlar ben yine çok kötüyüm ya bugün yine gece 1 de kalktım tam 3 saat ağladım ve şuan felaket bir şekilde fal baktırmak istiyorum online değil telefonla falan ya ben nasıl atlatacam bu durumu ara ara bana geliyorlar.
Para tuzagi onlar audrey en guzel dualar ve guzel dusunmek..bence kalp cakrasi icin en guzel dua insirahayrıca kızlar bu son paylaştıgım konu gercekten ıyı geldı okuyun butun sayfaları usenmeden ınanın ısınıze yarayan bısey bulursunuz sagolsun konu sahıbıde cok yardımcı oldu,ztn bır suru bılgı paylaşmış .
ve ben bırısıne sordum bu cakra acma bılmem ne olumlama uzerıne bana bır fıyat cıkarttılar
bir aylık maaşım oda degıl yanı bende salaklık ne soruyorsam :)
ınsanın hersey kendınde bıtıyor bunları yapan becerende ınsan sonucta ınanmak herseyden onemlı ozellıkle benım en buyuk sorunum hemen umutsuzluga kapılmam,olumsuz dusunmem bu yuzden bır yerden başlamak lazım burdada destek olalım bırbırmızee fal falan yokk =))![]()
Para tuzagi onlar audrey en guzel dualar ve guzel dusunmek..bence kalp cakrasi icin en guzel dua insirah
Aslında ne istediğimi çok iyi biliyorum şuan bir beklentim yok geçmişi çoktan sildim ağladığım üzüldüğüm sadece kendime yani mutlu olmak istiyorum o da olmuyor eskisi gibi değilim ona üzülüyorum kendimi tamamen soyutladım fal baktırma durumum olmayacak dediğin gibi şu topiği bir inceleyeyim şu her şeyi unutturacak hap çıkarsalar da yeniden doğmuş gibi olsak.canım yapmaa kendıne bende gecen gun oyleydım bak bır topuk var kızlarıda davet ettım ama senıde edıyım dur hatta lınkını paylaşıyım burda, olumlu dusunme olumlama yapma uzerıne ben onceden faydasını gormustum fallara takıldıgımdan berı bırakmıstım ama arada yıne bana gelıyorlar tabı kı ama nolursun uzak dur fallardan esma okumaya calıs gun ıcındede .
Her şey geçiyor da pişmanlık ah o pişmanlık keşke kelimesi geçmiyor gerçekten.Zor geciyor bazi durumlar ;(
Aslında ne istediğimi çok iyi biliyorum şuan bir beklentim yok geçmişi çoktan sildim ağladığım üzüldüğüm sadece kendime yani mutlu olmak istiyorum o da olmuyor eskisi gibi değilim ona üzülüyorum kendimi tamamen soyutladım fal baktırma durumum olmayacak dediğin gibi şu topiği bir inceleyeyim şu her şeyi unutturacak hap çıkarsalar da yeniden doğmuş gibi olsak.
Aslında ne istediğimi çok iyi biliyorum şuan bir beklentim yok geçmişi çoktan sildim ağladığım üzüldüğüm sadece kendime yani mutlu olmak istiyorum o da olmuyor eskisi gibi değilim ona üzülüyorum kendimi tamamen soyutladım fal baktırma durumum olmayacak dediğin gibi şu topiği bir inceleyeyim şu her şeyi unutturacak hap çıkarsalar da yeniden doğmuş gibi olsak.
Teşekkür ederim canım benim düşünmemeye çalışıcam başarılıda olacam bundan eminim.kuzum ben senın nıckını hep karıştırıyorum
Bak bıtanem kendıne uygun,sana yararlı olucak bırsey mutlaka bulursun hatta yaz oraya sana yardımcıda olurlar .
Sen sıkma canını bazen ınsan kendıne kızıyor ama bu bır evre oyle dusun hepsı gecıyor emın ol.Soylemesı kolay gelıyor bılıyorum ama en dıbe batmadan çıkamıyor insan .
Ve bugunden ıtıbaren olumsuz seyleri,geçmişi düşünmeyi kafanda mukayese etmeyı bırak .bılıyorum soyle yapsaydım boyle olurdu,boyle yapsaydım soyle olurdu dıye kendımızı yıgıp bıtırıyoruz bazen ama olması gereken oluyor coğu zaman![]()
Sukur en guzel olan ve en onemli olan zaten birde ya fettah kapali kapilarin acilmasi icin ya allah ta fettah seklindeaynen oyle kuzum bende salaklık ıste dıyorum ya =)
herşey insanın kendınde bıter kımsede bızım ıcımızı bızden ıyı bılemez buna ınanmıyorum,
onu hep okumaya calısıyorum sabah akşam @NEFSSEMS soylemıstı sayısınıda galıba yanlış hatırlamıyorsam sagolsun.
bu olumlamalarda cok ıyı geldı once kendı bılınc altından korkularından başlamak iyi gelıyor ınsana ve ınandıkca,sukrettıkce guzel seyler coğalıyor. Fal baktıra baktıra onları beklemekten çıktı mı,çıkıcak mı, diye dusunmekten kendı dusuncelerımden uzaklaşmıstım bir ara.
Canim hicbir zaman keske dememek gerekHer şey geçiyor da pişmanlık ah o pişmanlık keşke kelimesi geçmiyor gerçekten.