- 29 Ekim 2015
- 163
- 238
- 33
- 41
- Konu Sahibi VivianLeigh
Hoşbuldum. Çok şükür canım. Falsız dünyaya alışmaya çalışıyorum :)Hosgeldin :) naber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum. Çok şükür canım. Falsız dünyaya alışmaya çalışıyorum :)Hosgeldin :) naber
Alisirsin ben de revani yaptimHoşbuldum. Çok şükür canım. Falsız dünyaya alışmaya çalışıyorum :)
Alisirsin ben de revani yaptim) ne alaka ama iyi geliyor bir seyler pisirmek
Yedim valla baldanim biraz tatli olmus serbeti ama yinede iyi geldiDeme kizAy olsa yerdik, benim yerime de ye
![]()
aynen oyle kuzum bende salaklık ıste dıyorum ya =)
herşey insanın kendınde bıter kımsede bızım ıcımızı bızden ıyı bılemez buna ınanmıyorum,
onu hep okumaya calısıyorum sabah akşamNefs soylemıstı sayısınıda galıba yanlış hatırlamıyorsam sagolsun.
bu olumlamalarda cok ıyı geldı once kendı bılınc altından korkularından başlamak iyi gelıyor ınsana ve ınandıkca,sukrettıkce guzel seyler coğalıyor. Fal baktıra baktıra onları beklemekten çıktı mı,çıkıcak mı, diye dusunmekten kendı dusuncelerımden uzaklaşmıstım bir ara.
Canım hepimiz bir sınavdan geçiyoruz dönem dönem sıkıntı yaşıyoruz ne geçmiş için üzül ne geleceğin için umutsuzluğa kapıl.Aslında ne istediğimi çok iyi biliyorum şuan bir beklentim yok geçmişi çoktan sildim ağladığım üzüldüğüm sadece kendime yani mutlu olmak istiyorum o da olmuyor eskisi gibi değilim ona üzülüyorum kendimi tamamen soyutladım fal baktırma durumum olmayacak dediğin gibi şu topiği bir inceleyeyim şu her şeyi unutturacak hap çıkarsalar da yeniden doğmuş gibi olsak.
Haklısın canım kesinlikle yaşadıklarımız boşa değil. Çok teşekkür ederim.Ayyy canım ancak donebildimm Evettt kızlar İnşirah okuyun sabah 7 akşam yatarken mutlaka okuyorum.
Hatta sıkıntılı olunca hemen okuyorum çok çok iyi geldi.
Canım hepimiz bir sınavdan geçiyoruz dönem dönem sıkıntı yaşıyoruz ne geçmiş için üzül ne geleceğin için umutsuzluğa kapıl.
Herşeyin bir sebebi var onları yaşaman gerekiyormuş.
Vee gelecek her zaman daha güzel olur unutma Rabbim den umudunu kesme.
Daha doğrusu hepimiz için geçerli.
Hahahah. İlahi audrey capse koptumhahahhhaha dıcektımm oturuyoruzz hepberaber bızde,selena kahve yapıyor,nesıbe yemek hazırladı oooo hepsı bızde takılıyoruzz kızlarla beraber gel keyfım gel ama demedım tuttum kendımısonra ban yemıs ztn ozeldende bana ayar cekmıs kendı capında =)) seda sayanın caps gıbı kımsın sen kımsın kım dıyerek
Eki Görüntüle 1711437
ben kaşındım gercı ama dayanamadım engin bılgılerını paylaşmasına daha fazlaşaka bır yana gercekten bır dostu soylesın ona cok yanlış anlıyor herseyı,kendıne yoruyor yazık gunah valla 3 gunluk dunya
. Hhahahahahahhaahahah :):) sabah sabahh koptumm :) gunaydinnn kizlar:) gunaydin greyimm :)
Günaydınlarrrrrr. Hhahahahahahhaahahah :):) sabah sabahh koptumm :) gunaydinnn kizlar:) gunaydin greyimm :)
Selamlar canimmmmGünaydınlarrrrrr
![]()
Diyetteyim güzelim ya, cidden demeyin öyleAlisirsin ben de revani yaptim) ne alaka ama iyi geliyor bir seyler pisirmek
Bu ara canim tatli istiyor bebekim napayimDiyetteyim güzelim ya, cidden demeyin öyle![]()
Özel günün mü yaklaştıBu ara canim tatli istiyor bebekim napayim
Özel günün mü yaklaştı![]()
Kafam bi dünya kendimi toparlamaya çalışıyorum. Şu olumlama olayına mı girsem ?)) yeni bitti baslarken biterken boyle sekerim neler yapiyorsun
Bana aşk için lazımKizlar su olumlamaya nasil giriliyor sinava 10 gun kaldi acaip olumlamam lazim![]()
Bana aşk için lazım![]()