Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

aynen oyle kuzum bende salaklık ıste dıyorum ya =)
herşey insanın kendınde bıter kımsede bızım ıcımızı bızden ıyı bılemez buna ınanmıyorum,
onu hep okumaya calısıyorum sabah akşam Nefs Nefs soylemıstı sayısınıda galıba yanlış hatırlamıyorsam sagolsun.

bu olumlamalarda cok ıyı geldı once kendı bılınc altından korkularından başlamak iyi gelıyor ınsana ve ınandıkca,sukrettıkce guzel seyler coğalıyor. Fal baktıra baktıra onları beklemekten çıktı mı,çıkıcak mı, diye dusunmekten kendı dusuncelerımden uzaklaşmıstım bir ara.

Ayyy canım ancak donebildimm Evettt kızlar İnşirah okuyun sabah 7 akşam yatarken mutlaka okuyorum.
Hatta sıkıntılı olunca hemen okuyorum çok çok iyi geldi.

Aslında ne istediğimi çok iyi biliyorum şuan bir beklentim yok geçmişi çoktan sildim ağladığım üzüldüğüm sadece kendime yani mutlu olmak istiyorum o da olmuyor eskisi gibi değilim ona üzülüyorum kendimi tamamen soyutladım fal baktırma durumum olmayacak dediğin gibi şu topiği bir inceleyeyim şu her şeyi unutturacak hap çıkarsalar da yeniden doğmuş gibi olsak.
Canım hepimiz bir sınavdan geçiyoruz dönem dönem sıkıntı yaşıyoruz ne geçmiş için üzül ne geleceğin için umutsuzluğa kapıl.
Herşeyin bir sebebi var onları yaşaman gerekiyormuş.
Vee gelecek her zaman daha güzel olur unutma Rabbim den umudunu kesme.

Daha doğrusu hepimiz için geçerli.

Ayyy canım ancak donebildimm Evettt kızlar İnşirah okuyun sabah 7 akşam yatarken mutlaka okuyorum.
Hatta sıkıntılı olunca hemen okuyorum çok çok iyi geldi.

Canım hepimiz bir sınavdan geçiyoruz dönem dönem sıkıntı yaşıyoruz ne geçmiş için üzül ne geleceğin için umutsuzluğa kapıl.
Herşeyin bir sebebi var onları yaşaman gerekiyormuş.
Vee gelecek her zaman daha güzel olur unutma Rabbim den umudunu kesme.

Daha doğrusu hepimiz için geçerli.
Haklısın canım kesinlikle yaşadıklarımız boşa değil. Çok teşekkür ederim.

hahahhhaha dıcektımm oturuyoruzz hepberaber bızde,selena kahve yapıyor,nesıbe yemek hazırladı oooo hepsı bızde takılıyoruzz kızlarla beraber gel keyfım gel ama demedım tuttum kendımı :KK70::KK70: sonra ban yemıs ztn ozeldende bana ayar cekmıs kendı capında =)) seda sayanın caps gıbı kımsın sen kımsın kım dıyerek :KK70::KK70:

Eki Görüntüle 1711437

ben kaşındım gercı ama dayanamadım engin bılgılerını paylaşmasına daha fazla :KK70:şaka bır yana gercekten bır dostu soylesın ona cok yanlış anlıyor herseyı,kendıne yoruyor yazık gunah valla 3 gunluk dunya
Hahahah. İlahi audrey capse koptum
IMG-20150220-WA0000.webp

Bu nasıl?
xenforo-smilies-kk70.gif

Back
X