Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

Önceden günde en az bir film izlerdim, kitap okumayı hiç bırakmazdım. Mesleğimle alakalı olan resmi bile bırakmışım bir çizgi bile çizmedim fırçayı elime almadım iş haricinde bir yıldır.Bakıyorum da bu adam kendimden uzaklaştırmış beni. Kitap okumaya başladım şu evdeki internet sorunumu da halledince filmlerime başlıcam. Artık silkelenip kendime geliyorum yavaş yavaş. Saçımı ombre yaptırmıştım geçen sene o esmer seviyor diye 15 gün sonra tekrar esmer halime döndüm ne salakmışım. Ama artık kendim ne istiyorsam onu yapıcam kimse için kendimi değiştirmeyeceğim. Odam uzun bir süredir dağınıktı bugün odamı da toparlıyorum. Eski güç ben'e bir dönüş başlıyor artık. Fallar sadece boş umut veriyor dua gibi ne güzel bir nimet var elimizde. Duamızı edelim hayırlı ise Allah verir zaten istediklerimizi. Kızlar artık sadece hayatımıza katan güzellikleri konuşuyoruz burada ve bu bizleri daha mutlu edecek.
 
Kızlaarr selamlaar :) nerelerdesiniz? Yılın son gününde bi uğrayayım dedim 3 aydır fal baktırmıyorum kafam çok rahat :) burda da bazen bdv'ye bakıp çıkıyorum. İnşallah herkesin keyfi yerindedir her şey yolundadır. Yeni yıl hepimize sağlık mutluluk bolluk huzur olmayanlara aşk olanlara da devamını getirsiinn
 
Aminn :)
 
Canimm burdayim kafalar baska seylerle mesguldu giremedim pek mutlu guzel ask dolu yillar
 
Kızlar benim gibi saç bakımı ve uzatma delisi olanlar için ben 8 gün önce solgar biotin 1000mcg'ye başladım. Saçı hem içten hem dıştan beslemek lazımmış. 1 haftada bile ciddi farketti saçlarım. Dökülmesi çok azaldı. 1 ay kullanımda hiç dökülmüyor diyorlar.

Bir de saç için yaş maya maskesi yaptım, bu maskeyle saçlarını uzatan çok olmuş. Haftada bir gün bu maske, haftada bir gece de çörekotu yağını az bi zeytinyağıyla karıştırıp dipten uca (deriyle birlikte) uygulamak saçı çok uzatıyormuş. Ben bu hafta bunlara başladım. The life co organik h.cevizi yağımı da getirtiyorum bekliyorum gelmesini. 1 haftada 2 cm uzamış saçlarım 28'den 30 cm.ye uzamış dün gece ölçtüm acaba diyorum biotin sebebiyle mi uzadı.
 
Benim de saçlarım bu sıralar çok dökülüyor moralim bozuk solgarı deneyeceğim mutlaka :)
 
Benim de saçlarım bu sıralar çok dökülüyor moralim bozuk solgarı deneyeceğim mutlaka :)

Hergün 1 adet solgar kapsül.
2 haftada bir sığır iliği ve h.cevizi yağı kürü
Haftada 1 yaş mayalı saç kürü
Haftada 2 kere de (dipler hariç) saça h.cevizi yağı organik the lifeco.
Ben böyle bir program yaptım kendime. Bir de şampuan şişenize 2 tatlı kaşığı çiçek balı karıştırıp iyice çalkalayarak kullanın. Ben bayadır yapıyorum çok memnunum. Besliyor çok güzel.
 
Benim de saçlarım bu sıralar çok dökülüyor moralim bozuk solgarı deneyeceğim mutlaka :)
Canim hindistancevizi yagi ve b vitamin kapsul karistir sur diplerinden baslayarak birde otaci sampuan al aktara sor icine cam terebentin konuyor o karisimi yapsin sana sampuan icine onu kullan
 
Biotin bir haftada etki etmez canım. Hele 1000 mcg imkansız. En az bir iki ay sonra etkilerini gösteriyor biotin. Ben üç aydır hergün 5000 mcg medobiotin kullanıyorum. Bir buçuk aydan sonra etkisini gördüm. Muhtemelen dıştan yaptığın bakımlardan saçının uzaması dökülmenin durması. Ama biotin gerçekten uzun süre kullanımda işe yarıyor saçın kalitesini ciddi anlamda artırıyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…