- 18 Şubat 2013
- 275
- 422
- 103
- Konu Sahibi VivianLeigh
-
Bence dokmelisin icini dura dura hasta eder mutlaka o kini kusman lazim
aradiginda acmaAma o aradaman arayamam ki kuzu 1 buçuk ay önce aradım en son ve cevap vermemişti aramam ben.
Sanırım en doğrusu bu :/
İyiyim canım benim aynı devamİdare eder tatlım. Senden naber ?
Canım benim şükür iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın? Topikte ses seda yok herkesin hayatı umarım yolundadır.Kizlar ne zamandir yazamadim nelee yapiyorsunuz guzel gelismeler varmi
Yilbasi oncesi bir sakinlik var :)Canım benim şükür iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın? Topikte ses seda yok herkesin hayatı umarım yolundadır.
Aminn :)Kızlaarr selamlaar :) nerelerdesiniz? Yılın son gününde bi uğrayayım dedim 3 aydır fal baktırmıyorum kafam çok rahat :) burda da bazen bdv'ye bakıp çıkıyorum. İnşallah herkesin keyfi yerindedir her şey yolundadır. Yeni yıl hepimize sağlık mutluluk bolluk huzur olmayanlara aşk olanlara da devamını getirsiinn
Canimm burdayim kafalar baska seylerle mesguldu giremedim pek mutlu guzel ask dolu yillarKızlaarr selamlaar :) nerelerdesiniz? Yılın son gününde bi uğrayayım dedim 3 aydır fal baktırmıyorum kafam çok rahat :) burda da bazen bdv'ye bakıp çıkıyorum. İnşallah herkesin keyfi yerindedir her şey yolundadır. Yeni yıl hepimize sağlık mutluluk bolluk huzur olmayanlara aşk olanlara da devamını getirsiinn
Benim de saçlarım bu sıralar çok dökülüyor moralim bozukKızlar benim gibi saç bakımı ve uzatma delisi olanlar için ben 8 gün önce solgar biotin 1000mcg'ye başladım. Saçı hem içten hem dıştan beslemek lazımmış. 1 haftada bile ciddi farketti saçlarım. Dökülmesi çok azaldı. 1 ay kullanımda hiç dökülmüyor diyorlar.
Bir de saç için yaş maya maskesi yaptım, bu maskeyle saçlarını uzatan çok olmuş. Haftada bir gün bu maske, haftada bir gece de çörekotu yağını az bi zeytinyağıyla karıştırıp dipten uca (deriyle birlikte) uygulamak saçı çok uzatıyormuş. Ben bu hafta bunlara başladım. The life co organik h.cevizi yağımı da getirtiyorum bekliyorum gelmesini. 1 haftada 2 cm uzamış saçlarım 28'den 30 cm.ye uzamış dün gece ölçtüm acaba diyorum biotin sebebiyle mi uzadı.
Benim de saçlarım bu sıralar çok dökülüyor moralim bozuksolgarı deneyeceğim mutlaka :)
Canim hindistancevizi yagi ve b vitamin kapsul karistir sur diplerinden baslayarak birde otaci sampuan al aktara sor icine cam terebentin konuyor o karisimi yapsin sana sampuan icine onu kullanBenim de saçlarım bu sıralar çok dökülüyor moralim bozuksolgarı deneyeceğim mutlaka :)
Biotin bir haftada etki etmez canım. Hele 1000 mcg imkansız. En az bir iki ay sonra etkilerini gösteriyor biotin. Ben üç aydır hergün 5000 mcg medobiotin kullanıyorum. Bir buçuk aydan sonra etkisini gördüm. Muhtemelen dıştan yaptığın bakımlardan saçının uzaması dökülmenin durması. Ama biotin gerçekten uzun süre kullanımda işe yarıyor saçın kalitesini ciddi anlamda artırıyorKızlar benim gibi saç bakımı ve uzatma delisi olanlar için ben 8 gün önce solgar biotin 1000mcg'ye başladım. Saçı hem içten hem dıştan beslemek lazımmış. 1 haftada bile ciddi farketti saçlarım. Dökülmesi çok azaldı. 1 ay kullanımda hiç dökülmüyor diyorlar.
Bir de saç için yaş maya maskesi yaptım, bu maskeyle saçlarını uzatan çok olmuş. Haftada bir gün bu maske, haftada bir gece de çörekotu yağını az bi zeytinyağıyla karıştırıp dipten uca (deriyle birlikte) uygulamak saçı çok uzatıyormuş. Ben bu hafta bunlara başladım. The life co organik h.cevizi yağımı da getirtiyorum bekliyorum gelmesini. 1 haftada 2 cm uzamış saçlarım 28'den 30 cm.ye uzamış dün gece ölçtüm acaba diyorum biotin sebebiyle mi uzadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?