Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

Selaamlarrrr topigimiz hayirli olsun hayatim, cok iyi dusundun

Simdi ben baslayayim o zaman. Efendim yaklasik 1 ayi askin suredir fal atmiyorum. Bu ugurda su yasimda telefonumu faturasiz hatta cevirdim. O ne ayol habire 150 200 fatura Simdilik evde bir sinava hazirlaniyorum. Ondan sonra isime gucume geri donecegim. Tabi ev zor ara ara umutsuzluga kapiliyorum ama ne demis Nazim yok oyle pes edip karanliklara savrulmak, unutma bir direnistir ayni gokyuzu altinda yasamak. Ya da boyle bir seydi iste, tam hatirlayamadim, googlamadim da Ana tema umutsuzluk yok yani. Bir de her gece deli gibi super baba izleyip, agliyorum. Neden agladigimi bilmiyorum sanirim 90'lari cok ozledim. Gerci super baba yayinlandiginda 3 yasimdaydim ama olsun Simdilik bu kadar. Falsiz gunler diliyorum

Her gün bir film günlerime geri döndüm VivianLeigh dün aylarca film arşivimde duran ama hiç izlemeye niyet etmediğim Bulut Atlasını izledim tavsiye ederim beni baya bir etkiledi kafam rahat yakında tonlarca para verdiğim falları bile gözümü kırpmadan silebilirim o derece görmek istemiyorum hafta sonu aylarca düzeni olmayan odamı topladım, hobilerime döndüm valla falsız bin kat daha güzel ve artık kalbim daha fazla ağrımıyor.

Canlarim hosgeldiniz bende 60 larda gecen astranot esleri klubu adli diziye basladim bugun.o donem bana cok hitap ediyor giyim tarzi olarak tavsiye ederim.sevdigim karakter ise rene ..7 es var hepsi birbirindrn farkli eminim hepimizi temsil eden biri vardir

Bende dileklerine katiliyorum )) super baba benimde bayildigim bir diziydi.trt arsivlerinde daha neler neler var gecen ediyle buduyu izledim susam sokagi )

Ay oda toplama dedin de odami biri gorse beni ilelebet hayatindan siler o derece. Kitapligim artik kitaplarimi almiyor, calisma masasi, bir tane kare masa, yerler konu kitaplari ve test kitaplari dolu. Su sinav bitsin yillarin emegi demeden hepsini bascam cope. Ama simdilik dokunamiyorum ve inanilmaz bunaldim bu halden, aslinda karisiklik sevmem ama 4 yillik derslere 2 ayda calismaya kalkimca boyle oldu. Kendimi bulamiyorum odada ya

Bu arada hergun azda olsa makyaj yapip kitap okumaya da zaman ayirmaya basladim..En son grinin elli tonunu bitirmeye yaklastim birde kadin erkek ilsikileri uzerine ismi sizi yaniltmasin icinde cok degerli bilgiler var "erotik akil" ismi ..mutlaka okuyun kadini ve erkegi bu pencereden gorun derim

Sinav bitsin bende baslayim, kritik yapariz

Ferah bir ortamda çalışman daha iyi olur Baldankabak ortam dağınık olunca dikkatinde dağılır vaktini çok almazsa kısmi bir temizlik yap.

Tesekkurler hepimizin ihtiyaci vardi uzun zamandir birbirimizi taniyoruz zaten sacma sapan gelip huzur bozanlarda olmaz rahat rahat yazariz

O kitabın filmini izledim beni pek sarmadı filmi kitapta aynı olabilir yargısıyla almamıştım ama dediğin gibiyse almalıyım erkekleri anlayamıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…