Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

Kizlar ben cocukluktan beri sac konusunda cok hassasim kesim renk kuafor fizanda olsa gider denerim verdigim paraya sacta hic acimam.En son hindistancevizi yagi denedim inanilmaz nemlendirdi beklerken kurabiye gibi kokuyorsunuz ve yikadiktan sonraki gun saclardaki fark cok belli oluyor

Inanilmaz cesaretsizim, sacim cok koyu kestane siyaha yakin, ben bir tek siyaha boyadim unide,o da fark olmadi:KK48: Simdi kahverengi istiyorum koyu ona da cesaretim yok. Bana kendi sac rengimden baskasi yakismazmis gibi geliyor. Zirnik cesaret yok bu konuda bende:KK67:

Kizlar ben cocukluktan beri sac konusunda cok hassasim kesim renk kuafor fizanda olsa gider denerim verdigim paraya sacta hic acimam.En son hindistancevizi yagi denedim inanilmaz nemlendirdi beklerken kurabiye gibi kokuyorsunuz ve yikadiktan sonraki gun saclardaki fark cok belli oluyor

Benim ki de çok kuru.
Bii o kalmıştı onu da deneyeyimm ;)

Aaaa ben bugün bob kesim yaptirdim saçlarımı çok begendim.
Boşuna ugrasiyormusum uzatmak için.
Ayy ne iyi yapmissin kuafor kesim en guzel stres atma yeri..hergun kendimiz icin bir iyilik yapalim aldigimiz bir oje olur degisik bir kitap olur yazalim bugun kendi iyiligim icin sunu yaptim sunu aldim diye ;)?pozitif bir sirkulasyon olur

Inanilmaz cesaretsizim, sacim cok koyu kestane siyaha yakin, ben bir tek siyaha boyadim unide,o da fark olmadi:KK48: Simdi kahverengi istiyorum koyu ona da cesaretim yok. Bana kendi sac rengimden baskasi yakismazmis gibi geliyor. Zirnik cesaret yok bu konuda bende:KK67:
Yakisir bence ya cesaret et yaptir benim balyajli hatta uclar rofleli gibi dipler koyu yarim ton actiramayan ben simdi ooo superim :KK66:))

Ayy ne iyi yapmissin kuafor kesim en guzel stres atma yeri..hergun kendimiz icin bir iyilik yapalim aldigimiz bir oje olur degisik bir kitap olur yazalim bugun kendi iyiligim icin sunu yaptim sunu aldim diye :KK66:?pozitif bir sirkulasyon olur

Evettt iyi geldi.
Ama ben balyaj kurbanı oldum mecbur kestirdim oysa çok uzulmustum ama herkes de çok beğendi.
10 yaş fark attım.29 oldumm :KK76::KK76::KK76::KK76:

Hindistan cevizi yağını bende kullanıyorum Marple. İnanılmaz bakım yapıyor. En pahalı saç bakım ürünlerine taş çıkartır valla. . Bide hızlı uzatıyor
xenforo-smilies-kk18.gif

Grey cidden cok hizli uzatiyor bende farkettim
Bide sığır iliği kürünün methini çok duydum. Arkadaşlarımda var yapan acayip saç uzatıyormuş. Bide saçları çok gürleştiyormuş. ona başlamayı düşünüyorm. Saçlarımı kestirdim ben de. Omuzlardan üç dört parmak yukarda. Pişman oldum tekrar uzatmak istiorum ya. Anladım ki ben uzun saçtan vazgeçemicem

Bide sığır iliği kürünün methini çok duydum. Arkadaşlarımda var yapan acayip saç uzatıyormuş. Bide saçları çok gürleştiyormuş. ona başlamayı düşünüyorm. Saçlarımı kestirdim ben de. Omuzlardan üç dört parmak yukarda. Pişman oldum tekrar uzatmak istiorum ya. Anladım ki ben uzun saçtan vazgeçemicem
Sigir iligi tabi protein yukludur sacta protein yapisinda ama cnm nasil yapilir ki ilik nasil cikar cok lazim olmazmi

Ben en son kendime nars ruj aldim kirmizi severler varsa nars cruella rengi birde lancome hypnose dramadan bile guzel loreal telescopic maskara
Ben de lancome hypnose drama kullanıyorum her gören kirpikleriniz ne kadar güzel diye iltifat ediyor :) narsında çıkardığı yeni koleksiyondaki kırmızı rujunu merak ettim bakıcam en kısa zamanda mutlaka :)

Ben de lancome hypnose drama kullanıyorum her gören kirpikleriniz ne kadar güzel diye iltifat ediyor :) narsında çıkardığı yeni koleksiyondaki kırmızı rujunu merak ettim bakıcam en kısa zamanda mutlaka :)
Gozlerim cok alerjik ysl alerji yapior ama lancome yapmiyor lorealde baya basarili

Kızlar, ne iyi düşünmüşsünüz. O topikte beğenilen falcıları gördükçe insan ister istemez meraka düşüyordu. En azından burda falcı muhabbeti dönmeden rahat rahat konuşuruz :KK36:
Ben de 1 aydır fal baktırmıyorum. Sadece 1 defa baktırdım o da selenaya :KK23:

Falı azalttığımdan/bıraktığımdan beri daha huzurlu olduğumu fark ettim. Şu son 1 ayda kendime bir sürü kitap aldım. Düşünün ya 20 satır yazı okumak için 30lira veriyorduk zaman zaman. O 30 liraya mis gibi 2 kitap alıp okuyorum şimdi. Fal okumaktan daha mutlu ediyor valla :KK71:

VivianLeigh VivianLeigh Grey_ Grey_ Hangi markanın hindistan cevizi yağını kullanıyorsunuz? Geçen almak için aktara gittim ama pek orjinal gibi gelmedi gözüme, almadım o yüzden o_O

Kızlar, ne iyi düşünmüşsünüz. O topikte beğenilen falcıları gördükçe insan ister istemez meraka düşüyordu. En azından burda falcı muhabbeti dönmeden rahat rahat konuşuruz :KK36:
Ben de 1 aydır fal baktırmıyorum. Sadece 1 defa baktırdım o da selenaya :KK23:

Falı azalttığımdan/bıraktığımdan beri daha huzurlu olduğumu fark ettim. Şu son 1 ayda kendime bir sürü kitap aldım. Düşünün ya 20 satır yazı okumak için 30lira veriyorduk zaman zaman. O 30 liraya mis gibi 2 kitap alıp okuyorum şimdi. Fal okumaktan daha mutlu ediyor valla :KK71:
Ne aldinn :KK6::KK6:

Back
X