Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

Wuhuuu , denenmişi denemişsin , 17 kiloyu veren 7 yi hayli verir, sıvı derken bilinen bir diyet programımı yokjsa sen kendine göre mi uyarlıyosun
Sirf sivi saglikli degil canim ya hemen alirsin sonra verdigin kilolari vucut icin iyi degil ..rahmetli diyetisyenim yelda kahvecioglunu anmadan gecemeyecegim sayesinde harika bir diyet yapmistim ve geride cok almadim

Askim hosgeldin ben biraktim algilarimi da degistirdim bu da o adimin buyuk parcasi

Aynen öyle algı değişmeden , değişim ve dönüşüm adına yapılan her şey kısa süreli oyalanma sağlıyor, sonra hooop başa dönüyoruz. önce beyinde başlamalı farkındalık ve güzel rötuşlarla hayatın tüm alanına yayılmalı. _Makaron_ _Makaron_ sen de hiç öyle düşünme, bu çöküş olmasaydı bu yeni ve daha güçlü bir kalkınma olmazdı. Arada bir depresyonlar da iyidir pollyanna gibi düşünme beni de, ne bileyim o süreçte gözün açılıyor işte, çünkü kendine verdiğin manevi-ruhsal-maddi zarar artık gözüne gözüne batmaya başlayıncaaa eeeehhhh yeter be! diyosun.Çldürmeyen acı güçlendirir.

Sene sonuna doğru başlayan bu değişim çok iyi oldu, 2016 hepimiz için istediğimiz alanlarda bize şans getirsin şimdiden.

bermuda bermuda kesinlikle morluklarda cok basarili cnm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 67
Sirf sivi saglikli degil canim ya hemen alirsin sonra verdigin kilolari vucut icin iyi degil ..rahmetli diyetisyenim yelda kahvecioglunu anmadan gecemeyecegim sayesinde harika bir diyet yapmistim ve geride cok almadim

Aaaa evet çok genç yaşta vefat etti o hatırlıyorum :(
Benim 3 kilo fazlam var o da şu 2 ayda aldığım ama bence her şeyden azar tüketip, bol su ve sadece yürüyüş de olsa spor yapmak bile yetiyo. bizimkiler pilatese falan gidiyo da, ben spor salınlarına düzenli gidemem biliyorum kendimi o yüzden kendimce bi çözüm bulmalıyım.

Aaaa evet çok genç yaşta vefat etti o hatırlıyorum :KK43:
Benim 3 kilo fazlam var o da şu 2 ayda aldığım ama bence her şeyden azar tüketip, bol su ve sadece yürüyüş de olsa spor yapmak bile yetiyo. bizimkiler pilatese falan gidiyo da, ben spor salınlarına düzenli gidemem biliyorum kendimi o yüzden kendimce bi çözüm bulmalıyım.
Canim aletli pilates yapiyorum ben ama zayiflatan birsey degil pilates topluyor duzenliyor durusu mukemmel yapiyor herkese tavsiye ederim benim diyetim cok basariliydi gunde uc litre su arada iki litreye dusuyordu kendimi en saglikli hissettigim zamanlardi

Canim aletli pilates yapiyorum ben ama zayiflatan birsey degil pilates topluyor duzenliyor durusu mukemmel yapiyor herkese tavsiye ederim benim diyetim cok basariliydi gunde uc litre su arada iki litreye dusuyordu kendimi en saglikli hissettigim zamanlardi

Allah mekanını cennet eylesin, dediklerini anımsayıp uygulayabilirsin o zaman.
Ya makyaj konusuna gelecek olursam , ben hep şunu uygulamak istiyorum,uygulamaya da çalıştım. cildi her zaman sağlıklı tutma fazla makyaj yerine. benim de dermatologum çok iyi burda , dermo yaptırıyordum. kadın 40 yaşını aşmış ama cildi bebek gibi. saeece nemlendirici ve güneş kremi kullanıyordu.
Ben de hep la roche, dr.murad , dermotologica falan kullandım. makyajda ise yine dermo-kozmo ürün istiyorum. bunlar da ciddi anlamda çok pahalı :/

Narsin en sevdigim fari birde kizlar ben gotik makyaj cok seviyorum :KK66:) her xaman yapamiyorum tabi ama

Bide Naked vardı galiba Nars gibi, ben de böyle makyaj olan ama belli olmayan makyajı seviyorym. yapamıyorum o ayrı.

Ay sinirlerim boşaldı... Yeni telefon almak için internet bankacılığına girmem gerekiyordu. E hatta şifre geliyor tabi... Stajyerden telefonunu aldım hattımı taktım ve buumm telefon açılmıyor. Uğraştık yarım saattir, hiç bir şekilde stajerin telefonu da çalışmıyor. Üstümde birşey var o kadar emin oldum ki... Ağlama krizine girdim sinirden.

Murad denemedim benim cildime c vit olmuyor hassasiyet yapiyormus dermologica olmadi bende pirincli peelingi harikaydi yalniz..
Listesi hala bende kendi el yazisi ile bakinca uzuluyorum inan
Bende cildime sacima cok duskunumdur

Murad denemedim benim cildime c vit olmuyor hassasiyet yapiyormus dermologica olmadi bende pirincli peelingi harikaydi yalniz..
Listesi hala bende kendi el yazisi ile bakinca uzuluyorum inan
Bende cildime sacima cok duskunumdur

Ben kafayı yeme raddesindeydim bi ara, suman dumankayauı bile denedim ürünlerini , evdeki maskeleri , eczane ürünlerini .. düşünsene dermo-roller bile yaptım yüzümü iğneyle kazıttım yani.
ama elimi ayağımı çektim, saçımın boyasını bileorjinal internetten alırdım.
Ayy neyse şuanki halimi düşünce üzüldüm.

Ben kafayı yeme raddesindeydim bi ara, suman dumankayauı bile denedim ürünlerini , evdeki maskeleri , eczane ürünlerini .. düşünsene dermo-roller bile yaptım yüzümü iğneyle kazıttım yani.
ama elimi ayağımı çektim, saçımın boyasını bileorjinal internetten alırdım.
Ayy neyse şuanki halimi düşünce üzüldüm.
Uzulme yine yap ;)))

Ay sinirlerim boşaldı... Yeni telefon almak için internet bankacılığına girmem gerekiyordu. E hatta şifre geliyor tabi... Stajyerden telefonunu aldım hattımı taktım ve buumm telefon açılmıyor. Uğraştık yarım saattir, hiç bir şekilde stajerin telefonu da çalışmıyor. Üstümde birşey var o kadar emin oldum ki... Ağlama krizine girdim sinirden.

noluyor boyle yahuu :( benazır canım sende nolursun bak hep olumsuz dusunme cekıyorsun bırlesıpp senı bır kendıne getırmemız lazımmm =)) duaa et bol bol naz,felak oku bol bol gelınce genelde ust uste gelır hersey başka seylere yorma nolursun daha cok daralırsın kendı kendını daha cok yorarsın :(

noluyor boyle yahuu :KK43: benazır canım sende nolursun bak hep olumsuz dusunme cekıyorsun bırlesıpp senı bır kendıne getırmemız lazımmm =)) duaa et bol bol naz,felak oku bol bol gelınce genelde ust uste gelır hersey başka seylere yorma nolursun daha cok daralırsın kendı kendını daha cok yorarsın :KK43:
Evet pozitiflik olumlu cumleler hep o sekilde yorumlar yapalim derim benazir dualar en onemlisi kuzum

Back
X