Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

Opeimmm senin iicin baldanimmm golden ve labrador

yaaa goldenlarr cokk tatlı cokta uslu,sadık kopekler labradorda aynı sekılde
boo istiyorum bendeeee :KK200::KK200:
severken öldürebilirim ama hayvanı =)))
Boo-The-Dog-sad.webp

Greyimm sen parfumdan anlarsin son zamanlardaki favorin ne maasi alincaa kendime hediye aliyim :oops: Grey_ Grey_ ysl black opium cok begendim dergide kokladim gerci oylemidir bilmiyorum bir denemek lazim :/

Greyimm sen parfumdan anlarsin son zamanlardaki favorin ne maasi alincaa kendime hediye aliyim :oops: Grey_ Grey_ ysl black opium cok begendim dergide kokladim gerci oylemidir bilmiyorum bir denemek lazim :/
Canimmm modern muse ve le vi est belle derim black opium ben cok sevsemde agir oldugu icin tercih etmeyebilirsin ama cok kalici :KK66:

Sen ne tarz kokulardan hoşlanıyorsun canım?
Benim favorilerim sürekli kullandıklarım Burberry classic, chopard wish, Kaşarel noa. chanel chance.. Bir dünya parfümüm var ama en çok sevdiklerim bunlar
Bak sana lacoste pour femme yi birde Kaşarel noayı tavsiye ederim çok güzel parfümler :)

Ysl black opium güzel parfüm kuzum beğenirim. Kahve kokusu alıyorsun hafiften. Hülya Avşar bu parfümü kullanıyormuş =)

Sen ne tarz kokulardan hoşlanıyorsun canım?
Benim favorilerim sürekli kullandıklarım Burberry classic, chopard wish, Kaşarel noa. chanel chance.. Bir dünya parfümüm var ama en çok sevdiklerim bunlar
Bak sana lacoste pour femme yi birde Kaşarel noayı tavsiye ederim çok güzel parfümler :)

Yillardir degismeyen tek kokum chopard happy spirit :KK19:

Canimmm modern muse ve le vi est belle derim black opium ben cok sevsemde agir oldugu icin tercih etmeyebilirsin ama cok kalici :KK66:
La vie est belleyi çok severek kullanıyordum ama birgün durakta beklerken yanımdan geçen iki genç şöyle bir yorum yaptı birbirine ; Ben sevgilime böyle ağır bir parfüm hayatta kullandırmazdım.. O günden sonra parfümden soğudum.. Halbuki orjinaldi ve bir iki fıs sıkmıştım Şubat ayıydı. Neden ağır geldi parfümüm gençlere anlayamadım
xenforo-smilies-kk63.gif

Yillardir degismeyen tek kokum chopard happy spirit :KK19:
A onu hiç bilmiorum canım. Chopard parfümlerinden wish ve casmiri biliyorum sadece. Casmir çok ağır geliyor bana tarzım değil ama wish mükemmel bir koku bana göre. Happy spirit nasıl bir koku tarif edebilir misin?

@benazir saclar ne zaman olacaaak
La vie est belleyi çok severek kullanıyordum ama birgün durakta beklerken yanımdan geçen iki genç şöyle bir yorum yaptı birbirine ; Ben sevgilime böyle ağır bir parfüm hayatta kullandırmazdım.. O günden sonra parfümden soğudum.. Halbuki orjinaldi ve bir iki fıs sıkmıştım Şubat ayıydı. Neden ağır geldi parfümüm gençlere anlayamadım
xenforo-smilies-kk63.gif
ya sen birak onlar ne anlar:₺) yeni versiyonu daha da guzel iki yeni icerik eklenmis sumbulteber var harika olmus

Back
X