- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
- Konu Sahibi VivianLeigh
benim iki kopegim varYaaaaa ben bunu alir, koynumda tuyleriyle misil misil uyurum. Tavsan, kedi, kopek delisiyim ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim iki kopegim varYaaaaa ben bunu alir, koynumda tuyleriyle misil misil uyurum. Tavsan, kedi, kopek delisiyim ben![]()
benim iki kopegim var![]()
Opeimmm senin iicin baldanimmm golden ve labradorYaaaa sev onlari benim icin, baldankabaaan selami varmis deBen ailemle yasiyorum kendi evime ciktigim an bende bir hayvan sahiplenecegim
![]()
Opeimmm senin iicin baldanimmm golden ve labrador
Kedilerdeeeyaaa goldenlarr cokk tatlı cokta uslu,sadık kopekler labradorda aynı sekılde
boo istiyorum bendeeee
severken öldürebilirim ama hayvanı =))) Eki Görüntüle 1706250
Kız bu pomerian :) çok pahalı buyaaa goldenlarr cokk tatlı cokta uslu,sadık kopekler labradorda aynı sekılde
boo istiyorum bendeeee
onların tuylerı daha uzun bırde suratları sıvrı olmuyor mu ya,pomerianın traş edılmıs halı sankı boo.Kız bu pomerian :) çok pahalı bu![]()
Cin aslanlari super yaonların tuylerı daha uzun bırde suratları sıvrı olmuyor mu ya,pomerianın traş edılmıs halı sankı boo.
Cın aslanıda olabılır bak pofuduk pofuduk =))
aylık fal paramızı bırıktırsek kac aya alabılırız ? =))
Yaa ben bunlara bitiyorummmm.. Çok istiyorum bu Goldenlerden. Şu tatlığa bakar mısın?yaaa goldenlarr cokk tatlı cokta uslu,sadık kopekler labradorda aynı sekılde
boo istiyorum bendeeee
Canimmm modern muse ve le vi est belle derim black opium ben cok sevsemde agir oldugu icin tercih etmeyebilirsin ama cok kaliciGreyimm sen parfumdan anlarsin son zamanlardaki favorin ne maasi alincaa kendime hediye aliyim![]()
Grey_ ysl black opium cok begendim dergide kokladim gerci oylemidir bilmiyorum bir denemek lazim :/
sagol kuzum sende boyle seylere meraklisinCanimmm modern muse ve le vi est belle derim black opium ben cok sevsemde agir oldugu icin tercih etmeyebilirsin ama cok kalici![]()
Canim ben parfumler hakkinda profesyonel yazilar yazacak duzeydeyim o derecesagol kuzum sende boyle seylere meraklisiniyi oldu bu topik valla @benazir canim sen nasilsin bgn ?
Bana oje rengi onerirmisiniz kizlar bordo kizil kahve istiyorumsagol kuzum sende boyle seylere meraklisiniyi oldu bu topik valla @benazir canim sen nasilsin bgn ?
Sen ne tarz kokulardan hoşlanıyorsun canım?Greyimm sen parfumdan anlarsin son zamanlardaki favorin ne maasi alincaa kendime hediye aliyim![]()
Grey_ ysl black opium cok begendim dergide kokladim gerci oylemidir bilmiyorum bir denemek lazim :/
Ysl black opium güzel parfüm kuzum beğenirim. Kahve kokusu alıyorsun hafiften. Hülya Avşar bu parfümü kullanıyormuş =)Greyimm sen parfumdan anlarsin son zamanlardaki favorin ne maasi alincaa kendime hediye aliyim![]()
Sen ne tarz kokulardan hoşlanıyorsun canım?
Benim favorilerim sürekli kullandıklarım Burberry classic, chopard wish, Kaşarel noa. chanel chance.. Bir dünya parfümüm var ama en çok sevdiklerim bunlar
Bak sana lacoste pour femme yi birde Kaşarel noayı tavsiye ederim çok güzel parfümler :)
La vie est belleyi çok severek kullanıyordum ama birgün durakta beklerken yanımdan geçen iki genç şöyle bir yorum yaptı birbirine ; Ben sevgilime böyle ağır bir parfüm hayatta kullandırmazdım.. O günden sonra parfümden soğudum.. Halbuki orjinaldi ve bir iki fıs sıkmıştım Şubat ayıydı. Neden ağır geldi parfümüm gençlere anlayamadımCanimmm modern muse ve le vi est belle derim black opium ben cok sevsemde agir oldugu icin tercih etmeyebilirsin ama cok kalici![]()
A onu hiç bilmiorum canım. Chopard parfümlerinden wish ve casmiri biliyorum sadece. Casmir çok ağır geliyor bana tarzım değil ama wish mükemmel bir koku bana göre. Happy spirit nasıl bir koku tarif edebilir misin?Yillardir degismeyen tek kokum chopard happy spirit![]()
ya sen birak onlar ne anlar:₺) yeni versiyonu daha da guzel iki yeni icerik eklenmis sumbulteber var harika olmusLa vie est belleyi çok severek kullanıyordum ama birgün durakta beklerken yanımdan geçen iki genç şöyle bir yorum yaptı birbirine ; Ben sevgilime böyle ağır bir parfüm hayatta kullandırmazdım.. O günden sonra parfümden soğudum.. Halbuki orjinaldi ve bir iki fıs sıkmıştım Şubat ayıydı. Neden ağır geldi parfümüm gençlere anlayamadım
![]()