Lekeler, Çiller Bio-Oil Gerçekten İşe Yarıyor mu?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kızlar ablam watsons da görmüş bio-oili bana söyledi fakat gerçekten işe yarıyor mu bilmiyoruz.. Lekelere,çatlaklara falan iyi geldiği yazıyor ama kullananlar varsa yardımcı olabilirmisiniz??

Merhaba tuğçe, bende merak edip aldım özellikle çatlaklarım için watsons'dan aldım fiyatı 25 tl yeni başladım kullanmaya faydasını gördüğümde tekrar bildiririm.

merhaba, kantaron otu yağını dene yralara çok iyi geliyor.

ay inşallah işe yarar yaa. bizide bilgilendir kolay gelsin ellere kuvvet bacım

sürmeye hala devam ediyorum düzenli bir şekilde günde 2 defa sürülüyor toplam 3 ay sürmek gerekiyormuş aslında çok ümitli değilim ama yapıcak bşeyim kalmadı her türlü yolu denedim artık bitkisel yolla halletmeye karar verdim bir sürü yabancı mrkalar hiç gerek yok çok iyi olduğunu söylüyorlar ama fiyatı çok uçuk çatlak giderici kremler var hiç gerek yok 250 tl falan diyorlar geçmicek biliyorum ama bi ümit.

bende çok merak ediyorum denemeyi düşünüyorum yüzüne kullanan ve cildi pürüssüz olan bir bayana danıştım bir süre kullanıp bıraktım fazla yaglı geldi diye bir yorumda bulundu.

merhaba, ben bio oili alalı 3 gün oluyor yüzümede sürüyorum sivilce yok ama pürüzlü yüzüm çok memnun kaldım yüz bölgemde, artık pürüzsüz bir cilt ve yumuşacık.

Ben de 1 haftadır kullanıyorum yüzüme ve hamileliğimde oluşan diz kapak arkası ve basen çatlaklarıma.öncelikle yüzümü süper nemlendirdi çünkü cildim kuru ve hassas.yüzümdeki lekelere gelince 1 haftada etkisini gösterdi bana çene bölgedeki lekeler epey azaldı. Vücudundaki çatlaklar için baldırımdakiler epey azaldı.ama diğer bölgeler için birşey diyemeyeceğim henüz.(hamile olmadan önce 52 kiloydum doğuma 70 ile girdim ve bacaklarım çok inceydi o yüzden özellikle diz arkası ve yanlarda var çatlaklarım)
Ayrıca ucuz diyen arkadaşlar 1 haftada 1 şişesini bitirmek üzereyim. Ayda 3-4 şişe bitirsek hiç de ucuz olmuyo yani :)

neyyyyyyyy :O baya azaldımııı :O kaç yıllık çatlaklarınnn ? ayy çok sevindim he

arkadaşlar bende 22 nisandan beri kullanıyorum .şuan hamileyim biraz çatlağım oluştu 15 gün önce kadar. hem onun için hemde yüzümde renk dengesizliği var onun için kullanıyorum .yüzümde düzelme var gibi geliyor bana daha uzun süre kullanıcam inşallah işe yarar ben ümitliyim

33 haftalık hamileyim son iki aydır kullanıyorum hiç çatlağım yok. Bence işe yarıyor. İki haftada bir alıyorum kullanım sıklığına göre karnıma ve basenime sürüyorum. İlerde ne olur bilemem ama.

bio-oil u ben guney afrikadayken kullaniyordum ve turkiyeye dondugumde bulamadigim icin cok uzuluyordum. butun yanik izleri catlaklar el ayak olsun hersey icin kullanabilirisniz hic bir yan etkisi yok ve super kokuyor.

bio-oil u ben guney afrikadayken kullaniyordum ve turkiyeye dondugumde bulamadigim icin cok uzuluyordum. butun yanik izleri catlaklar el ayak olsun hersey icin kullanabilirisniz hic bir yan etkisi yok ve super kokuyor.

Watson dan 25 tl ye aldım ilk gün lekelerim azaldı !!! çatlaklardada işe yaradığını söyleyen arkadaşlarım var ,10 yıllık güneş lekelerime çok şey denedim ,kimyasal peeling bile yattırdım ama bio oil çok iyi geldi !

Derma rullerdan sonra kullanmamında etkisi olabilir tabii .

Kızlar ablam watsons da görmüş bio-oili bana söyledi fakat gerçekten işe yarıyor mu bilmiyoruz.. Lekelere,çatlaklara falan iyi geldiği yazıyor ama kullananlar varsa yardımcı olabilirmisiniz??

Bio-Oil'i şiddetle tavsiye ediyorum, ilk olarak ablam hamilelik sürecinde kullandı ve nerdeyse hiç çatlağı olmadı. Ben de varolan çatlaklarım için bir süredir kullanıyorum ve çok memnunum kızlar öneririm

35.haftamdayım yeni başlayan çatlakalrıma çare olması ümidiyle 2hafta önce kullanmaya başladım ama şuan çok fenayım bilmiyorum bio oille alakası varmı ama çatlaklarımın üstü sinek ısıırığı gibi kabarık resim ekleyemedim göstermek isterdim feci kaşınıyorum hiç bişi süremiyorum ((( yarin bi doktora gostericem bakalim n dicek basina bole bisi gelen varmi

Kızlar uzun zamandır foruma giremedim ama ablamın arkadaşına bio-oil iyi gelmiş. Biraz çatlakları geçirmiş. Cildi gerçekten pürüzsüz yapıyo mu? Benim cildim karma ve siyah noktalarım var. İyi gelir mi acaba?

Benim yuzumde sivilce lekeleri var duzenli olarak 10 gundur suruyorum bio oili arada aynaya baktiginda yuzumun rengi acik gibi duruyo ama farkliligi anlamak icin resim cekin ilk ve 10 gun arasindaki farki goruyorsunuz l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…