Ablamın arkadaşı alıp denemeye başlamış. Tabiki uzun bi süreç gerekiyomuş.Sonuçlarıdan,etkilerinden haberdar ederim :)
Merhaba tuğçe, bende merak edip aldım özellikle çatlaklarım için watsons'dan aldım fiyatı 25 tl yeni başladım kullanmaya faydasını gördüğümde tekrar bildiririm.
Biraz , ne iş olsa yaparım modu olmuş. Tek bir kremin bu kadar farklı konuda etkin olması pek gerçek gibi gelmedi bana. Üstelik de çook ucuz. Ben bulmuş olsam bu kadar etkili bir ürün bu kadar ucuza satmazdım. Yara izi için çok ihtiyacım var benim , araştırmaya devam ediyorum , umarım bulurum
ay inşallah işe yarar yaa. bizide bilgilendir kolay gelsin ellere kuvvet bacım
bende çok merak ediyorum denemeyi düşünüyorum yüzüne kullanan ve cildi pürüssüz olan bir bayana danıştım bir süre kullanıp bıraktım fazla yaglı geldi diye bir yorumda bulundu.
Ben de 1 haftadır kullanıyorum yüzüme ve hamileliğimde oluşan diz kapak arkası ve basen çatlaklarıma.öncelikle yüzümü süper nemlendirdi çünkü cildim kuru ve hassas.yüzümdeki lekelere gelince 1 haftada etkisini gösterdi bana çene bölgedeki lekeler epey azaldı. Vücudundaki çatlaklar için baldırımdakiler epey azaldı.ama diğer bölgeler için birşey diyemeyeceğim henüz.(hamile olmadan önce 52 kiloydum doğuma 70 ile girdim ve bacaklarım çok inceydi o yüzden özellikle diz arkası ve yanlarda var çatlaklarım)
Ayrıca ucuz diyen arkadaşlar 1 haftada 1 şişesini bitirmek üzereyim. Ayda 3-4 şişe bitirsek hiç de ucuz olmuyo yani :)
bio-oil u ben guney afrikadayken kullaniyordum ve turkiyeye dondugumde bulamadigim icin cok uzuluyordum. butun yanik izleri catlaklar el ayak olsun hersey icin kullanabilirisniz hic bir yan etkisi yok ve super kokuyor.
Watson dan 25 tl ye aldım ilk gün lekelerim azaldı !!! çatlaklardada işe yaradığını söyleyen arkadaşlarım var ,10 yıllık güneş lekelerime çok şey denedim ,kimyasal peeling bile yattırdım ama bio oil çok iyi geldi !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?