Kızlar, herkes Bio Oil ile ilgili çok iyi yorumlar yazmış ama ben bir aydır kullanıyorum ve hiç değişiklik olmadı yüzümdeki çillerde. Buraya da sırf bunu yazmak için üye oldum. Üstelik ben sarışınım, güneş lekelerim çok koyu da değil. Yine de hiç azalma, renginde açılma olmadı. Ayrıca kutusunda "Yağlı his bırakmaz." yazıyor ama gayette yağlı bir his bırakıyor.
burda kullanan vardır diye düşündüm inşallah cevap gelir.. :)
Bende pahali ama ise yaramayan kremlerden biktigimdan bitkisel bisiler denemek istedim. bugun lekeli ve sivilceli cildim icin jojoba ve hodan yagi almaya cikmistim ama gozume bio oil takildi ve aldimonce bunu denemeye karar verdim sonucta dermotolojik olarak test edilmis bir urun. Yarari olmasa da pek zarari olmaz die dusunuyorum. Umarim duzenli olarak kullanirim. gelismeleri paylasacagim
Bende pahali ama ise yaramayan kremlerden biktigimdan bitkisel bisiler denemek istedim. bugun lekeli ve sivilceli cildim icin jojoba ve hodan yagi almaya cikmistim ama gozume bio oil takildi ve aldimonce bunu denemeye karar verdim sonucta dermotolojik olarak test edilmis bir urun. Yarari olmasa da pek zarari olmaz die dusunuyorum. Umarim duzenli olarak kullanirim. gelismeleri paylasacagim
İnşallah bulurum da ,paylaşması çok keyifli olur. Sıkıntı şu ; bu tip problemler süreç gerektiriyor. Anında sonuç almak mümkün değil doğal olarak. Bir ürün alıp denemeye başlıyorsun , işe yaramayınca direkt düzenli kullanmadığını iddia ediyorlar. Sonra olmadı baştan en baştan ...
Araştırmaya devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?