- Konu Sahibi BenDenizYildizi
-
Ustunden baya zaman gecmis ama catlaklar noldu acaba bilgi verebilirmisinMerhaba 1 ay güncellemesi yapıyorum.Bio oilı iki hafta kadar daha kullandım.Çatlaklarda gözle görülür bir iyileşme oldu ancak yetersiz.Bende bu nedenle çok iyi bir dermatolağa gittim.Lierac solute ile birlikte bir kaç ilaç daha verdi.10 haftalık bir tedavi beni bekliyor.Tahminimce %80-90 arası iyileştirir (umarım).Kalanları da istanbulun en başarlı fraksiyonel lazer merkezinde sildirmeyi düşünüyorum.Doktorum tavsiye etti neredeyse %100 e yakın sonuç alınıyormuş.Çatlaklarda %100 sonuç malesef mümkün değil ama ben %90-95 e de razıyım.Bir kaç ay sonra gelişmelerden haberdar edeceğim.
Ben 2011 2012 yıllarında yurtdışından almıştım doktor tavsiyesiyle yüzümde oluşan yara izinin iyileşmesinde kullandım madecascol krem ile birlikte şimdi iz yokUstunden baya zaman gecmis ama catlaklar noldu acaba bilgi verebilirmisin
Canm dogum catlagyla yara izi farkli oluyo sanirimBen 2011 2012 yıllarında yurtdışından almıştım doktor tavsiyesiyle yüzümde oluşan yara izinin iyileşmesinde kullandım madecascol krem ile birlikte şimdi iz yok
Olabilir Doğum çatlaklarıyla ilgili hiçbir fikrim yok ama genel kanı cerrahi müdahale dışında hiçbirşeyin kesin çözüm olmadığı sanırımCanm dogum catlagyla yara izi farkli oluyo sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?