Cilt Bakımı Ürünleri Bio oil leke,çatlak ve yara izleri için

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

BenDenizYildizi

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2006
3.385
20
358
Muğla
Birkaçgündür Bio oil yağı reklamını görüyorum.İnternette birkaç raştırma yaptım ama Türkiyede yeni olduğundan galiba ürün hakkında çok fazla bilgi yok.Ben yüzümdeki lekeler için alıcam bu yağı.Siparişini verdim.2-3 gün içinde gelir elime.Çok iddalılar bende yüzümdeki lekelerin fotolarını çekip buraya eklicem.Bakalım sonuç nasıl olucak.Forumda kullananlar varsa biraz bilgi verebilirlermi lütfen?Elime ulaşır ulaşmaz onunda fotoğrafını çeker eklerim buraya

Bio oil bende aldım canım birkaç hafta kullandım yüzüm için. Açıkçası çok birşey farketmedim belkide aylarca kullanımdan sonra farkeder.

Bio - oil aldım 3 haftadır günde 2 kere sürüyorum göz altında birden bire çıkan o lanet lekeler için ama hiç bi etki yok şimdilik . Ama iyi bi cilt nemlendirme aracı ..

kızlar bende de çok sık kılo alıp vermekten çatlaklar oluştu.bu urunu reklamlarda bır ıkı gordum ama çatlaklara gerçektende ıyı gelıyormu dıye bı dusundum,çunku oluşan çatlaklar beyaz renge donunce hıçbır tedavısı yok dıye bılıyorum,sonuçta bu bır derı yırtıgı oluyor,gıttıgım guzelık merkezı de aynı seyı demıstı,çatlak mor renkte olur once bu evrede tedavı edılırse gecer ama beyazlasınca gecmez.umarım ınsanları kandırmıyorlardır. bende alıp deneyecem,faydasını gorurusem mutlak yazarım. ayrıca fıyatı nekadar yazabılır mısınız?

arkadaşlar bende 22 nisandan beri kullanıyorum .şuan hamileyim biraz çatlağım oluştu 15 gün önce kadar. hem onun için hemde yüzümde renk dengesizliği var onun için kullanıyorum .yüzümde düzelme var gibi geliyor bana daha uzun süre kullanıcam inşallah işe yarar ben ümitliyim.gratisten 25 tl ye aldık...

ben yazıyın yağı yarıya indirdik annemle beraber kullandık.ben bıraktım ama annem nemlendirici olarak kullanıyor.ben çatlaklar için değil de lekeler için almıştım.lekelere de iyi geldiğini yazmışlardı reklamlarında gene boşa harcanan para :(

arkadaşlar 4 ay kullandım ama pek bi işe yaramadı malesef.çataklara bi etkisi olmadı yüzümde hafiften tonlamayı düzeltti onun dışında iyi bir nemlendirici

Merhaba bayanlar,
Malesef ben de çatlaktan muzdaripim.Etrafınızdaki akranlarınız gayet güzel bir cilde sahipken sizin 3 çocuk doğurmuş gibi olmanız gerçekten çok can sıkıcı bir durum.Bugüne kadar 1 kutu lierac,3 kutu mustela krem bitirdim.Açıkçası fiyat-etki bakımından beni etkilemediği için onları bıraktım.Teyzem bio-oil 'ın doğum çatlaklarını tedavi ettiğini söyledi.Benim basen-kalça ve belimde çatlaklarım var.Özellikle basenlerim çok hafifledi lierac ve mustelayla.Belimdekiler de silikleşti gibi.Şimdi bio oil,kakao yağı ikilisine başladım.Haftaya 1 ay olacak ancak 2 hafta kullanamadım.Mayısa kadar deneyeceğim.Sizi gelişmelerden haberdar edicem.Umarım işe yarar.

Merhaba 1 ay güncellemesi yapıyorum.Bio oilı iki hafta kadar daha kullandım.Çatlaklarda gözle görülür bir iyileşme oldu ancak yetersiz.Bende bu nedenle çok iyi bir dermatolağa gittim.Lierac solute ile birlikte bir kaç ilaç daha verdi.10 haftalık bir tedavi beni bekliyor.Tahminimce %80-90 arası iyileştirir (umarım).Kalanları da istanbulun en başarlı fraksiyonel lazer merkezinde sildirmeyi düşünüyorum.Doktorum tavsiye etti neredeyse %100 e yakın sonuç alınıyormuş.Çatlaklarda %100 sonuç malesef mümkün değil ama ben %90-95 e de razıyım.Bir kaç ay sonra gelişmelerden haberdar edeceğim.

Merhaba 1 ay güncellemesi yapıyorum.Bio oilı iki hafta kadar daha kullandım.Çatlaklarda gözle görülür bir iyileşme oldu ancak yetersiz.Bende bu nedenle çok iyi bir dermatolağa gittim.Lierac solute ile birlikte bir kaç ilaç daha verdi.10 haftalık bir tedavi beni bekliyor.Tahminimce %80-90 arası iyileştirir (umarım).Kalanları da istanbulun en başarlı fraksiyonel lazer merkezinde sildirmeyi düşünüyorum.Doktorum tavsiye etti neredeyse %100 e yakın sonuç alınıyormuş.Çatlaklarda %100 sonuç malesef mümkün değil ama ben %90-95 e de razıyım.Bir kaç ay sonra gelişmelerden haberdar edeceğim.
Ustunden baya zaman gecmis ama catlaklar noldu acaba bilgi verebilirmisin

Ustunden baya zaman gecmis ama catlaklar noldu acaba bilgi verebilirmisin
Ben 2011 2012 yıllarında yurtdışından almıştım doktor tavsiyesiyle yüzümde oluşan yara izinin iyileşmesinde kullandım madecascol krem ile birlikte şimdi iz yok

Back
X