Doğuma Hazırlık Bio-ritim+rus takvimi+çin takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
doğru anladıysam yani sen kadınsan bio ritme göre sen kızdasın yani tam sınırlarda rus takvimine görede kız ayrıca eşine görede bio ritim gününde ki tahmini veriyorum ilişki günü lazım aslında ama tahmini yumurtlama zamanına göre bakıyorum eşinde kıza yatkınmış...sonucu bize yazarmısın öğrenince...

canım inan profilleri inceleyecek zamanım yok...kızımı uyuttum cavap yazmaya geldim...25 temmuza göre bakmışmıyım bi kontrol edeyim

evet 25 temmuzda sen erkektesin.eşinde kıza yatkın
rus takvimine görede kız...öğrenince mutlaka yazarmısın canım ....

mutluelifffffffffffffff canım ya bana yardım et..bi kontrol edermisin fiona canım sende bio ritim günlerini kontrol edin kızlar...

rus takvimine göre 2010 ocaktan itibaren kıza geçmiş.2012 nisana kadar kız...
bio ritmine görede bakmak için hangi ay hangi cinsiyet istiyorsanız yazın bakıyım...

2012 ocağa kadar kız...
arkadaşlar üzgünüm düzeltme yapamıyorum.mecburen ayrıca yazmam lazım

merhaba rica etsem banada bakarmısınız nerdeyse doğum yapıcam ama bebeğimin cinsiyetini hala tam öğrenemedik
eşim temmuz 1978
ben nisan 1984
subat 2010 da hamile kaldım
tah.yum. günü 16 şubat

merhaba rica etsem banada bakarmısınız nerdeyse doğum yapıcam ama bebeğimin cinsiyetini hala tam öğrenemedik
eşim temmuz 1978
ben nisan 1984
subat 2010 da hamile kaldım
tah.yum. günü 16 şubat

rus takvimine göre kız
bio ritmine göre tam doğum tarihin lazım

ben 1980
eşim 1967
kızıma eylülde hamile kaldım
eğer nasipse bir oğlum olsun istiyorum
ay heyecanlandım hadi bekliyorum
teşekkürler şimdiden

gün olarak yazayım pardon
ben 20 ekim 1980
eşim 5 eylül 1967
kızım 22 haziran 2009 da doğdu
oğlum bakalım ne zaman gelir....

rus takvimine göre kız tutuyor.eğer 2010 ekimden sonra olsaydı erkeğe geçiyordu
bio ritme göre 23 mayıstan sonra kıza geçiyorsun sen.eşinde 25 ten sonra erkeğe geçiyormuş...

mimoza sağol.ben inan çok sıkıldım araştırmaktan.en son ultrasyona girdiğimde 16 haftalıktı.yani hesaplıyorum 3.5 aylıkmış.kız dedi.12 haftalıkken erkek dedi.şu an 18 haftalık yani 4 aylık hamileyim.yanılma payı olurmu diye hep kendime soruyorum.

artık hiçbir şeyin peşine düşmeyeceğim.yoruldum ben elimden geleni yaptım artık herşey kısmet.

mimoza canım topiğin hayırlı olsun çok ilgi var.allah devamını getirsin.benim doğ tarihim 23 nisan 1975 eşiminki ise 22 aralık 1971 şu an hamileyim sat 11 temmuz. bebeğin olduğu gün ise 17,18,19 temmuz.bakarmısın.zahmet olmazzsa.sevgiler.

mimoza yeni topiğin hayırlı olsun bende ani olarak bebek kararı almıştım... normalde önümüzdeki ay düşünüyordum ama bu aydan başlıcam tam topiği gezerken mimozadan takvime bakması için rica edeyim die düşünüyordum ki topik açtığını yazmışsın alkisalkisalkis ..... benim 10.06.1985 ... eşim 21.10.1979 bu ay ama ekimede bakarsan sevinirim opuyorumnanaktan

ben 12.01.1985
eşim 01.01.1985
son adet tarihim 29 mayıs yani haziranın ilk haftası hamile kaldığımı düşünüyorum. bu hafta öğreneceğim cinsiyeti. öğrenmeden tahmin almak istiyorum. teşekkürler şimdiden.

Back
X