Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevilay çok iyi bir seçim.Aquamid ve bioalkamid zaten sertlik yapmaz.Yazılanlara pek inanma, hiçbir zararı yok.Zararı olsa avrupada serbest olmazdıAğabeyin gönül rahatlığı ile kullansın..sonunda abim yaptırdı kalıcı dolguyu ve 1 hafta oldu herhangi bir sıkıntı olmadı ve kimse de anlamıyor dolgu olduğuu dedikleri gibi sertlik de yok gayet yumaşak şekilde duruyor
Canım ben sana biraz bilgi vereyim.Kalıcı dolgunun riski sadece bir reaksiyon olursa çıkarması biraz zor.Geçici dolguda reaksiyon çok daha fazla ama eridiği için önemsenmiyor.ben güner uysalın uyguladığı dolgunun ismini aquamid diye biliyorum bioalcamid ile aynı türevde sadece marka farklılığı var
benim birde merak ettiğim bu kalıcı dolgularının riskleride var kalıcı oldukları için diğer dolgular gibi şu kadar bekleyelimde erisin durumu yok doktor bu konudan bahsettimi alerjik reaksiyon olup olmayacağı
ne kadar sürede anlaşılıyormuş eğer böyle bir şey olursa çıkarmak için illa ameliyatmı olmak gerekli
ameliyat ile çıkarılması gerekirse bu yüzdeki dolgu çıkarılırken iz kalacakmı
diyelim dolguyu yaptırdık 2000 tl verdik anında alerjik reaksiyon gösterirse bu çıkarma durumu için de ayrı ödeme yapılacakmı
çok soru sordum ama aydınlatırsan sevinirim