bioalcamid(kalıcı doldu)

sevilay61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
65
0
36
Trabzon
sonunda abim yaptırdı kalıcı dolguyu ve 1 hafta oldu herhangi bir sıkıntı olmadı ve kimse de anlamıyor dolgu olduğuu dedikleri gibi sertlik de yok gayet yumaşak şekilde duruyor

tam olarak bioalcamidmi yaptırdı kaç enjektör kullanıldı fiyatı ne kadar tuttu bu konuda açıklama yaparmısın birde mümkünse abinin önceki soraki halini koyarmısın

işlem 20 dakika falan sürdü öyle çok acı olmadı sızlamalar olmuş şişler bir günde indi ama yüzünün bir tarafı morardı o yeni yeni geçti

ben güner uysalın uyguladığı dolgunun ismini aquamid diye biliyorum bioalcamid ile aynı türevde sadece marka farklılığı var
benim birde merak ettiğim bu kalıcı dolgularının riskleride var kalıcı oldukları için diğer dolgular gibi şu kadar bekleyelimde erisin durumu yok doktor bu konudan bahsettimi alerjik reaksiyon olup olmayacağı
ne kadar sürede anlaşılıyormuş eğer böyle bir şey olursa çıkarmak için illa ameliyatmı olmak gerekli
ameliyat ile çıkarılması gerekirse bu yüzdeki dolgu çıkarılırken iz kalacakmı
diyelim dolguyu yaptırdık 2000 tl verdik anında alerjik reaksiyon gösterirse bu çıkarma durumu için de ayrı ödeme yapılacakmı

çok soru sordum ama aydınlatırsan sevinirim

sonunda abim yaptırdı kalıcı dolguyu ve 1 hafta oldu herhangi bir sıkıntı olmadı ve kimse de anlamıyor dolgu olduğuu dedikleri gibi sertlik de yok gayet yumaşak şekilde duruyor
Sevilay çok iyi bir seçim.Aquamid ve bioalkamid zaten sertlik yapmaz.Yazılanlara pek inanma, hiçbir zararı yok.Zararı olsa avrupada serbest olmazdıAğabeyin gönül rahatlığı ile kullansın..
ben güner uysalın uyguladığı dolgunun ismini aquamid diye biliyorum bioalcamid ile aynı türevde sadece marka farklılığı var
benim birde merak ettiğim bu kalıcı dolgularının riskleride var kalıcı oldukları için diğer dolgular gibi şu kadar bekleyelimde erisin durumu yok doktor bu konudan bahsettimi alerjik reaksiyon olup olmayacağı
ne kadar sürede anlaşılıyormuş eğer böyle bir şey olursa çıkarmak için illa ameliyatmı olmak gerekli
ameliyat ile çıkarılması gerekirse bu yüzdeki dolgu çıkarılırken iz kalacakmı
diyelim dolguyu yaptırdık 2000 tl verdik anında alerjik reaksiyon gösterirse bu çıkarma durumu için de ayrı ödeme yapılacakmı

çok soru sordum ama aydınlatırsan sevinirim
Canım ben sana biraz bilgi vereyim.Kalıcı dolgunun riski sadece bir reaksiyon olursa çıkarması biraz zor.Geçici dolguda reaksiyon çok daha fazla ama eridiği için önemsenmiyor.
Bioalkamid vaya aquamid gibi poliakrilamid jel içeren dolgular,reaksiyon verirse ilk hafta reaksiyon veriyor.Genelde 3 günde ortaya çıkyor.Uzun vadede reaksiyon çok ender bir olay.Dolgunun çıkartılması enjektörle sulandırarak oluyor.Çıkarmak için ücret alınmıyor.Yani illah ameliyat gerekmiyor

Son düzenleme:
bunu yaptırdıktan sonra dikkatli olmak lazım mikrop kapmaması lazım güner bey antibiyotikte verdi onlarıda kullanıyor dikkatli davranıyor denize girmiyor 10 gün oldu hiç sıkıntı yok ve durdukça güzelleşiyor ilk yaptırdığında iğrenç duruyordu

güner uysal iyi bir doktor
bu kadar riskli maddeler olsa kendi başını ağrıtmak uğruna girişmezdi bence
kalıcı dolgu için bioalcamid gerçekden iyi bir tercih bencede
ama yinede önce bir juvederm yaptırıp sonucu görmek memnun kalınırsa kalıcıya geçmek daha mantıklı geliyor bana.
aslında sonucu çok merak ettim benim bir arkdaşımında yüzü baya zayıf ve çökük, bu kalıcı dolguyu düşünüyordu
bir sakıncası yoksa abinizin yüzünü kapatıp önce ve sonrası resmini özel mesaj atarak gönderebilirmisiniz acaba ?

Son düzenleme:
Back
X