bioalcamid,Radiesse,juvederm,aqualift

karbeyaz

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
1.178
106
323
radiesse : 2-3 yıl kalıcı

juvederme: 1 yıl kalıcı

bioalcamid: 1-2 yıl kalıcı

aqualift: 3-5 yıl kalıcı

başka aklınızda varsa yazabilirsiniz

merhabalar,kalıcı ve doğal dolgunluk olsun istiyorum
yaptıranlar paylaşabilirse sevinirim en kalıcılıgı ne kadar sürüyor,hangisi daha zararsız ve hangisi daha güvenilir biraz detaylı bilgi verirmisiniz?
lütfen yaptırmayanlar konuyu dagıtmasın
:34:

Son düzenleme:
yaptıranlar hiç yok muuu

3 5 yıl yarı kalıcı dolgu yaptırdım canım 1 enjektor ama az geldı 1 enektor daha gerek hosnut degılım 1000 tl yaptırdım herkes yarı kalıcı dolgu yapmıyor dr na dıkkat et ben burdan dr tavsıyesi aldım gıttım dr begendım bogaziçi tıp dr necdet uçar

Radiesse yaptırdım, kalıcılığı bir yıl. Bioalcamid kalıcı dolgu. Aqualiftin de 5-10 yıl kalıcı olduğu söyleniyor. Yaptırdım, çok yumuşak bir dolgu ancak dr cimrilik mi yaptı ne, hiç kırışıklıklarımı doldurmadı:43:

Radiesse yaptırdım, kalıcılığı bir yıl. Bioalcamid kalıcı dolgu. Aqualiftin de 5-10 yıl kalıcı olduğu söyleniyor. Yaptırdım, çok yumuşak bir dolgu ancak dr cimrilik mi yaptı ne, hiç kırışıklıklarımı doldurmadı:43:

Cimri dr larıda hıc sevmem vercen malzemeyı tam bizlerde dahada guzellesicez dr un kim canım

en çok aqualif dolguyu merak ediyorum 5 - 10 yılda bi kere yaptırıp boşuna paraya kıymayalım ama doktorun kimdi

radiesse : 2-3 yıl kalıcı

juvederme: 1 yıl kalıcı

bioalcamid: 1-2 yıl kalıcı

aqualift: 3-5 yıl kalıcı

başka aklınızda varsa yazabilirsiniz

merhabalar,kalıcı ve doğal dolgunluk olsun istiyorum
yaptıranlar paylaşabilirse sevinirim en kalıcılıgı ne kadar sürüyor,hangisi daha zararsız ve hangisi daha güvenilir biraz detaylı bilgi verirmisiniz?
lütfen yaptırmayanlar konuyu dagıtmasın
:KK34:
ben 2, 3 yıl önce dolgu yaptırdım,, 1 yıl kadar kalıcılığı olacağı söylenmişti,, 1 ay da pufffff :( yarı kalıcı dolgu dışında bir şey düşünmüyorum artık ,, yani kızlar 9 ay 1 yıl kalır diye bizleri yanlış bilgilendiriyorlar,, bu dolgu işi,, 4,, 6 ayda bir yenilenmesi gerekiyor,, 1,2 işlemden sonra biraz daha uzun süre dayanıyor,,, ve tü
m merkezlerin ortak dili,, ilk defa sizde bu kadar kısa sürede eridi,, vucüdunuz kabul etmiyor vs ,, vs gibi açıklamalar , araştırmaya devammmm :) :)

ben 2, 3 yıl önce dolgu yaptırdım,, 1 yıl kadar kalıcılığı olacağı söylenmişti,, 1 ay da pufffff :KK43: yarı kalıcı dolgu dışında bir şey düşünmüyorum artık ,, yani kızlar 9 ay 1 yıl kalır diye bizleri yanlış bilgilendiriyorlar,, bu dolgu işi,, 4,, 6 ayda bir yenilenmesi gerekiyor,, 1,2 işlemden sonra biraz daha uzun süre dayanıyor,,, ve tü
m merkezlerin ortak dili,, ilk defa sizde bu kadar kısa sürede eridi,, vucüdunuz kabul etmiyor vs ,, vs gibi açıklamalar , araştırmaya devammmm :) :)
evet ya ne 5 yılı ne 10 u dalga gecıyolar 1 yıl sürdü benimki

Aqualift i merak eden arkadaşlar. Ben yaptırdım ama memnun değilim. Göz altına yapıldı ve cok yapay durdu malesef. Yani ben ilk kez gören biri bile senin yüzünde ne var neden sis Botoks mu bu falan diyor. Ama kalıcılığı çok iyi malesef. Ersin diye bakıyorum ama 3.5 yıldır erimeden duruyor. Bahtsizlik işte memnun kalırsın erir kalmazsin erimez

Aqualift i merak eden arkadaşlar. Ben yaptırdım ama memnun değilim. Göz altına yapıldı ve cok yapay durdu malesef. Yani ben ilk kez gören biri bile senin yüzünde ne var neden sis Botoks mu bu falan diyor. Ama kalıcılığı çok iyi malesef. Ersin diye bakıyorum ama 3.5 yıldır erimeden duruyor. Bahtsizlik işte memnun kalırsın erir kalmazsin erimez
Yüzde başka bi bölge için farklı sonuçlar olabilir mi ,, göz altı çok sorunlu bi bolge

1 yıl kullanabilmen çok iyi bi süre, , yarı kalıcı dolgu yaptıran arkadaşlar rrr nerdesinizzz
1 yıl kullanabilmen çok iyi bi süre, , yarı kalıcı dolgu yaptıran arkadaşlar rrr nerdesinizzz
arkadaşlar kalıcı dolgu yaptırmayın geri dönüşü yok. Yeni çıkan bir dolgu var. Tv'dede çıktı ellanse doğal ve kalıcılığı 3 yıl diğer dolgulardan memnun kalmadım. Hem çabuk eriyor hem yüzü şişirip doğallıktan uzaklaştırıyor. Bu dolgu bütün yüze yapılıyor ve yüzdeki çökmeler ve kırışıklıkları dolduruyor. 5 yıldır hemen hemen bütün dolguları yaptırdım. Hem çabuk eriyorlar hemde zamanla yüzde beze gibi duruyorlar. Ellanse süper ve daha kaliteli.

Back
X