bioalcamid,Radiesse,juvederm,aqualift

Walla canlarim ben dermarollerle e bay dan satın aldığım bir hyalorunik kremle dudaklarima uygulama yapcam.bakalım azıcık da olsa bi etkisi olcak mı?tek merak ettiğim dermarolden önce dudagimi nasıl dezenfekte edeceğim.mikrop kaparsam çok ağır şeylere sebebiyet verebilirim.inşallah bir an önce kremlerim gelir.su yurt dışı alışverişi uzadı mi sinirlerim iyice geriliyor

yaprak hanım kedındi vucud yağınız en iyisi ve en uzun kalanı yani kalıcı olanı en iyisi.yaşadığım kötü tecrübelerden dolayı bende kendi vucudumdan alınan yağla,fibroccel yöntemini düşünüyorum en mantıklısı geliyor.
.
Cnm ben mardin de yaşadığım için burda o tarz şeyler yok maalesef.bi ara dudak dolgusu yaptırdım zor belaonda bile iş yerindekilere oluşan morluklar için böcek ısırdı demiştimbayanlardan bile sakladım tabii bi yere kadaro yüzden evde yapabileceğim şeyler üzerinde duruyorum daha çok,bi fikri olan varsa paylassin lütfen

.
Cnm ben mardin de yaşadığım için burda o tarz şeyler yok maalesef.bi ara dudak dolgusu yaptırdım zor belaonda bile iş yerindekilere oluşan morluklar için böcek ısırdı demiştimbayanlardan bile sakladım tabii bi yere kadaro yüzden evde yapabileceğim şeyler üzerinde duruyorum daha çok,bi fikri olan varsa paylassin lütfen

bence ev ortaminda olucak is degil. kalkisma bile. bosver ince dudak yapay duran dudaktan daha iyidir..

keşke dudağım ince gözlerim küçük olsaydıda sağlığım geri gelseydi hiç birşeyin önemi yok

ben geçici dolgu yaptırdığımı sanarak MERSİNDE ÖZAY ERCANA MESSOESTETİK kalıcı dolgu yaptıpmış yani dr beni kandırdı senin söylediğin gibi yüzüm mahvoldu bu madde gözüme kadar gelip beni rahatsız etti yerdeğiştiriyormuş ve çok zararlıymış dr özay ercanı aradım sekreteri konu nedir dedi kalıcı dolgu deyince biz onu önce yapıyorduk deyip dr bağladı doktora kendimi tanıtıp resmen ağlayarak yardım istedim yüzüme kapatı telefonu 15 dikişle %50sini çıkartırdım yüzüm otabana döndü sorumlu doktor özay ercan hala para kazanıyor bende aynaya bile bakamıyorum kimse kalıcı dolgu yaptırmasın sakın
Kadeesiz lutfen seninle konusabilurmiyim benimde basima ayni sey geldi ve suan dolgulari cikarmak icin ameliyat olma asamasindayim lutfen seninle konusmam lazim buna cok ihtitacim var korkuyorum

Back
X