Şampuan ve Saç Kremleri Bioblas / Aşırı Saç Dökülmesi

çok berbat bi şampuan bioblas hep döktü hep:( hiç azalmadı döklmesi 2 aydır kullanıyorum,on kişiden biri iyi geldi diyor gerisi lanet ediyor,bioxcin fln hikaye dümen hepsi..

alla alla bende acayıp işe yaradı. öbek öbek dokuluyordu sacım bıoblastla vallahı kesıldı kı öyle böyle bır dokulme değildi. demek herkeste farklı etkı yapıyor. ancak su var, bıraktığın abda devam edıyor dökülmeye. hanı gectı artık baska sampuan alayım dıyemıyorsun ılla gıdecek para:(

Ben tiroid tedavisi görmeye başladıktan sonra saçlarım düzene girdi ancak. Yani şunu demek istiyorum saç dökülmesi fazlaysa böyle bir sorun olabilir, bu durumda da bioxcin veya başka şeyler fayda etmez mutlaka tedavi görmek gerekir. Saç dökülmesi fazla olanlar, hiç fön vs. yaptırmadığı halde saçları hep kuru ve kırık olanlar benim gibi bir sorununuz olabilir -inş yoktur- mtlaka doktora gidip bir tahlil yaptırmalısınız

arkadaşlar sarımsaklı şampuan olayı için bioblas kuru ve yıpranmış saçlar için olanını aldım
ikisini karıştırabilir miyim? bir sorun olurmu lütfen yardımcı olun..

hanımlar dün ilk defa bioblas'ın testerini kullandım hem şampuanı hem de saç kremini. saçlarım zaten dökülüyordu bu aralar ama banyodan çıktıktan sonra ve bugün neredeyse avuç avuç dökülmeye başladı. Aranızda bioblas kullanan ve böyle bir sorunla karşılaşan var mı, çok endişeleniyorum.

Benim de fazlasıyla dökülme problemim vardı. Çok inanarak bioblas aldım. Keşke almasaydım. Kullanmaya başladığımda ilk önce biraz kesti dökülmesini fakat daha sonra gün geçtikçe eskisinden daha çok dökülmeye başladı. İlk zamanlar şampuan yüzünden olduğunu hiç düşünmedim. Ne de olsa saç dökülmesi için dedim. Birkaç ay kullandım. Çok gür ve uzun saçlarım vardı. Canım gibi baktığım, en sevdiğim varlığım olan saçlarımın yarısını bioblas sayesinde kaybettim. Şükürler olsun ki saçlarım çok gür olduğu için büyük bir fark yaratmamıştı. Ne zaman bioblası bıraktım, o zaman saç dökülmem kesildi. Ben belki o şampuanı almayıp saçlarımı kendi haline bıraksaydım bu kadar çok dökülmeyecekti. Yani diyeceğim o ki, bioblası kullanıp da aynı belirtileri gören arkadaşlar hemen bıraksınlar. Benim gibi ha geçti ha geçecek diye beklemesinler. Aksi takdirde saçlarını daha çok kaybederler. Kesinlikle önermiyorum

bioblas çok kötü bir şampuan.... benim saçlarımı hem döktü hem keşeç gibi yaptı... o kadar kuruttuki kestirmek zorunda kaldım. kullananlar dikkat etsin

Bende kullanıyordum arkadaşlar ilk zamanlar saçıma iyi geldiğini hissettim ama sonradan berbat etti saçlarım dökülmezdi benim ve bu şampuan döktü ayrıca kepek yaptı kafamın içi toz gibiydi herkeste aynı etki olmaz elbette ama dikkat edin derim..

ben bıoblas kullanıyorum ve hatta çevremde kullanan herkes dahil olmak üzere inanılmaz memnunuz. Saç tipine uygun olan ürünü seçip kullanım talimatına uygun kullanım yapılırsa bence olumsuz hiçbir etkisi olmaz güzel ürün

Kesinlikle tavsiye etmediğim bir şampuan. En azından bana iyi gelmedi. İnce telli saç yapısına sahibim. Ilk kutuyu bitirirken iyi geldiğini hissettim sonra ki 2 kutuda avuç avuç döküldü. Başta şampuandan kaynaklanabileceğini düşünmemiştim. Sonuç; güzelim saçlarım gürleşsin diye kuaför yolunu tuttum :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar bende bioblasin yagli saclar tipinde sampuanini aldim bazilari memnun bazilari degil simdi kullanip kullanmamakta kararsiz kaldim zaten 2 tutam sacim var baya ince telli ama ben hakiki zeytinyagli sabunla kullanicam :110:

Back
X