• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Bioblas mı, Gliss mi?

ben ikisini de kullandım bioblas hiç tavsiye etmem saçlarımı çok sertleştirdi ve dökülmesi hiç durmadı..
gliss ona göre daha iyi..ama ben ikisini de kullanmıyorum şu an..
elseve kullanıyorum memnunum :34:

ben ikisini de kullandım bioblas hiç tavsiye etmem saçlarımı çok sertleştirdi ve dökülmesi hiç durmadı..
gliss ona göre daha iyi..ama ben ikisini de kullanmıyorum şu an..
elseve kullanıyorum memnunum :34:

Teşekkürler, Elseve'in hangi çeşidini kullanıyorsunuz :)

benim kullanmadığım şampuan kalmadı şimdi organix mocha espresso şampuan kullanıyorum fiyat tuzlu ama şimdilik memnunum en azından saçlarımın dökülmesini epey azalttı ama elseve de iyidir lorealin bal özlü şampuanı vardı ondan da çok memnumdum 3-4 şişe bitirdim ama ben çok şampuan değişirim :)

Bayanlar size 2 tavsiyem var:

1. Kesinlikle kremli şampuan kullanmayın, kremi ve şampuanı ayrı ayrı kullanıp kremin köke gelmesini önleyin. 3 kafaya yetecek kadar saçım var, bir ara kremli şampuan kullanırdım tembellikten, dökülmeyen saçlarım tutam tutam elime gelmeye başladı. Şimdi ayrı ayrı kullanıyorum kesinlikle saç dökülmem eskisi gibi optimum düzeye indi.

2. Saçınıza ve saç derinize uygun 2 şampuan belirleyin, dönüşümlü olarak(ben 6 ayda bir) bunları kullanın. Şampuan ne kadar iyi olursa olsun bir süre sonra saçınız ve saç deriniz alıştığı için etkisini kaybediyor.

Bunlar benim kişisel deneyimlerim, zaten çevremden de duyarak uyguladığım bilgiler.

Ha bir de gliss her türlü harika, teyzemin de saçları dökülüyordu ona da elseve çok iyi gelmişti.

yıllarca bioxcin kullandım ve bi keresinde bioblas alayım dedim resmen bioxcinin çakması hiç tavsiye etmiyorum.. glissin saç maskesini kullanıyorum çok memnunum hatta arada değiştrdiğim oldu farklı markaları da denedim glissin yerini tutmuyor şuan şampuan olarak bonacure kullanıyorum kısacası Schwarzkopf bu işi biliyor

Bitkisel olarak otacı kullanıyordum. Organik olduğu için. Ama saçım boyalı. kurutuyordu, çabuk kırılıyordu. Gliss sarı olanın hem şampuan hem maskesini kullandım iyiydi. Tüm beklentimi karşıladı diyemem. Daha sonra bir arkadaşım bana elidor keratin serisini önerdi. Sadece şampuanını aldım. Dökülmem yok denecek kadar az.:) Ve saçlarım canlandı, çabuk kırılmıyor. Nedense biraz kızılımsılık bırakıyor.:\ Sarı kullandığım için saçımı pek memnun değilim. Artısı eksisinden daha çok diye devam ediyorum. Saç kremi ve maskesini de alacağım.

Son düzenleme:
Head&shoulders kullanıyorum ve çok seviyorum.
saçımı tararken kolay açılması için glissin sıvı saç kremini kullanıyorum.

ve de saçlarımn güçlenmesi için elseven dökülme karşıtı spreyini kullanıyorum :)

İkisini de kullandım, ama öyle aman aman bir yararlarını görmedim. Yeni favorim Down Under Naturals şu sıralar, fiyatının da bioblasa yakın olması lazım.

ben bioblas kullanmıştım 2 şişe. kokusu öyle rahatsız edici değildi. ve işe de yaradı saçlarım avuç avuç dökülürdü resmen gözle görünür derecede azaldı fakat 2 şişe sonunda etkisini yitirdi gibi geldi. sanırım saç diplerim alıştığı için diye düşündüm. şampuan değiştirdim ama şimdi tekrar bioblas aldım

ben gliss siyah seri kullanıyorum çok memnunum. kırmızı kutulu saç serumu da saça ışıltı veriyor

benim de dökülmem arttı. dökülme için karanfil suyu kullanıyorum. bu da etki etmezse ısırgan otuna başlayacağım

bioblas gibi şampuanlar dökülmeyi önlemiyor

ben bioblas kullanıyorum yaklasık bır aydır.acayip saçım dökülüyordu o yuzden almıstım.inanmazsınız 2. yıkayışım da saç dökülmem kesildi.çok çok memnunumm.ben yağlı saçlar için olanını kullanıyorum cunku saclarım cooookk yaglı.yalnız sacları cok kuru yapıyor dolasıyor taranmıyor.ben de sac kremı kullanıyorum dustayken.hıcbır sorun olmuyor o zaman.avuç avuç saçım dökülürdü şimdi çok çok daha az yani normal bı sekılde dökülüyor..ben tavsıye ederım

Lavanta suyu mu, nasıl yapacağım? :44:

Lavantaları suyla kaynatıp saça mı süreceğim? :34:

[BSaç dökülmesine karşı uygulaması oldukça kolay olan bitkisel kür önermekteyim. Bu kürü evinizde kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Lavantanın doğru türü en etkili olanıdır. Bir tutam (yaklaşık 5g) lavantayı 750 ml kaynamakta olan suya ilave ediniz. Yaklaşık 5 dakika yüksek sıcaklıkta (kaynama noktasına yakın) demleyiniz. Demleme tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz ve ılıkken süzünüz. Eğer, saçlarınız temiz ise demlediğiniz lavanta suyu ile saçlarınızı yıkayınız ve yarım saat etki ettiriniz.

Yarım saat etki ettirdikten sonra sadece suyla durulayınız. Eğer, saçlarınız kirli ve çok yağlanmış ise, önce sabun (tabii yeşil sabun) veya şampuanla yıkayınız. Sonra demlenmiş lavanta suyu ile yıkayarak, yarım saat etki ettiriniz. Daha sonra sadece su ile durulayınız. Saç dökülmesi durana kadar haftada bir-iki defa uygulanır. Saç dökülmesi durduktan sonra önleyici amaçlı olarak zaman zaman uygulanır. Eğer, saçlarınızda kepek var ise veya saçlarınıza parlaklık ve canlılık kazandırmak istiyorsanız, bunun için çözüm ısırgandır.][/B]

Bunu aynen uyguluyorum ve gerçekten çok faydası oldu saçıma lavanta çok ucuz birşey zaten aktarlarda var..

İkisini de kullanmadım. Doğal olarak fikrim yok ama bir şey söylemek istedim.
Benim cilt doktorum ve tvde de rastladığım doktorların önerisi : kesinlikle şampuan+krem , yani ikisi bir arada olan ürünleri kullanmayın.
Çok büyük zarar verip, dökülmeyi arttırıyormuş.

Şampuan, sadece şampuan olmalı. Kremsiz.
Saç kremini ayrıca almalısınız diyorlar.

biablosu hıc kullanmadım ama kokusunuda hıc begenmedım ,ilac gıbı :/

elseve kullanıyorum ve cok memnunum .

sampuan + sac maskesı + durulanmayan sac spreyı üçlemesı bana

cok ıyı geldı memnunum .ben beyaz kutukırmızı kapaklısını kullanıyorum .

kokusuda harıka ve sacta gercekten kalıcı .

bazı sampuanlar sac kuruduktan sonra kokudan eser kalmaz ama

elseve gercekten kokuda cok basarılı .işlevınıde begenıyorum .

Teşekkür ederim :) Elseve kullanıyorum su an, 5 onarıcı etki olanı. Henüz bitirmedim ama değiştirmek istiyorum.
Saç dökülme sorunum var :26:

cnm dokulme sorunun varsa bu markaların hıc bırı ısıne

yaramaz .kerastase tavsıye ederım .dokulme önleyıcı seri

gercekten vaad ettıgını karşılıyor .ama bıraz pahalı :/

Back
X