• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Biogaia damla ile bebegim kakasini yapamiyor!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mehtapakyayla07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
6
0
1
41
Arkadaşlar 2 gun once gaz icin drum biogaia damla verdi.fakat bebegim 2 gundur devamli agliyor.kakasini yapamiyor.onceden yapiyordu.yapana kadar agliyor ve sonra tekrar basliyor huzursuzlugu.damla kullanip bu sekilde etki alan varmi?

Belki bebeğinizin bünyesine uygun bir gaz damlasi değildir.
Piyasada cok fazla gaz damlasi var.
Doktorunuza supsimplexi bi sorun belki daha faydali olur.

Onla alakasi yoktur. Oglum kakasini yapamiyordu biogaia sayesinde duzene girdi. Baska bir problem vardir.

Metsil bizde kullandik.cok rahatlatmisti bebegimi.ama drumuz bagirsak florasinin gelismesi icin vitamin bazinda verdi.gazinida rahatlatir dedi.bebegim huzurlu iken birden huzuru kactibiogaianin cok iyi oldugunu duymustum.acaba etki gosterme suresi miki bu?

Benim bebegimde cok olmasada gunde 1 kere kakasini yapiyordu. Biogaiadan sonra kesinlikle kakasini yapmayi birakti. Ben yaptirmadan yapmiyor kendisi. Ben durumu damlaya baglamamistim ama arkadasim bebegine biogaianin kabiz yaptigini soyledi. Samplex denicem bakalim degisen birsey olucak mi?

Benim bebegimde cok olmasada gunde 1 kere kakasini yapiyordu. Biogaiadan sonra kesinlikle kakasini yapmayi birakti. Ben yaptirmadan yapmiyor kendisi. Ben durumu damlaya baglamamistim ama arkadasim bebegine biogaianin kabiz yaptigini soyledi. Samplex denicem bakalim degisen birsey olucak mi?
Damlaya basladigimda kabiz oldu ve fena halde aglamaya baslamisti.fakat bu damlanin iyi oldugunu bildigim icin kesmedim damlayi.sizin gibi bende kakasini yapmasi icin ugrasiyordum kendisi yapamiyordu.simdi alisti bagirsaklar sanirim.kendi basina hem gazini hem kakasini yapiyor.aslinda gaz damlalari kullanmamak gerek.dogal akisina birakmak lazim.nede olsa gaz damlalarida nekdar dogal icerik densede hepsinde kimyasal etkiler var.

Back
X