Gebeliğe Hazırlık Biontech aşı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

balkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
28
26
3
41
Ben aşı olmadım bebek düşünüyoruz bu hafta salı günü yumurtlama günlerimz aşı etkiler mi bilmediğim içinde aşı olmadım önceden kadın doğuma gitmiştim doktor bana o dönemde en ufak ağrı kesici bile içme demişti bu ay hamile kalırsam aşısız olcam kalmasada aşı olurum diye düşünüyorjm tereddütlerim var tabi napöalıyım

Artık gebelere bile aşı yapılıyor . Ben hamile olduğum halde aşı oldum . Siz yine aşınızı olun. Aşı bebek olmasını etkilemez. Ayrıca yumurtlama günü diye aynı gün gebe kalacaksınız diye bir şey yok bence beklemeyin

Takvime göre ilerleyip salı günü yumurtlamam diyorsaniz yaniliyorsunuz. Aşınızı olun, ovulasyonla takip etmeye başlayın derim. Takvimler yanıltıcı boşa zaman kaybı

Ben aşı olmayı düşünmüyorum. Bir zorlama falan olmazsa olmıycam.Bugune kadar Corona olmadım bundan sonrada olmam inşallah Alahın izniyle.

8 aydır korunmasız ilişkimiz oldu Ben aşıyı oldum 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim

Bende senin gibi düşünüyordum ama bugün aşı oldum yarın da yumurtlama günü inşallah etkilemez bende çok istiyorum bir an önce bebek sahibi olmayı

Bende senin gibi düşünüyordum ama bugün aşı oldum yarın da yumurtlama günü inşallah etkilemez bende çok istiyorum bir an önce bebek sahibi olmayı
En kısa zamanda hayırlı güzel haberler alın inşallah

Bir doktorun "Hamilelere ve emziren annelere ilac bile kullandirmiyoruz, aşı olmalarinasil önerilebilir" demişti.
Bu da yine cok fazla gorus ayrılığı olan bir konu.
Hamile degilim. Aşı olmadım. Hamilelik dusunsem hiçten olmazdım :)

Çok arada kalınacak durumlar bakınca hem korku endişe bir taraf bebek bir taraf bilinmedik bir hastalık risk herşekişde var maalesef bitsin bir an önce şu durum

Peki hamile kalamayip asi olanlarin sayisina ne demeliyiz bu durumda ? Cok arada kalinacak bir konu
Aslinda mantiken bakilmali
Asi olmazsak ve hamile kalsak sonra coronavirus olsak o bebegi saglikla kucagimiza alabilcekmiyiz diye dusunmeliyiz

Peki hamile kalamayip asi olanlarin sayisina ne demeliyiz bu durumda ? Cok arada kalinacak bir konu
Aslinda mantiken bakilmali
Asi olmazsak ve hamile kalsak sonra coronavirus olsak o bebegi saglikla kucagimiza alabilcekmiyiz diye dusunmeliyiz
Bende işte bu durumdan korktuğum için alı olmalıyım diyorum

Ben aşı olmayı düşünmüyorum. Bir zorlama falan olmazsa olmıycam.Bugune kadar Corona olmadım bundan sonrada olmam inşallah Alahın izniyle.
Burdaki konulara girin arattirin asidan sonra cok kisi hamile kalmis asinin icinde protein oldugu icin sperm kalitesini arttiriyor herkes özgür tabiki bende cok cok karsiydim asla yaptirmicaz diyoduk ama söz konusu saglik ve cocuk isteme olunca isler degisiyor, yurt disindan istanbula geldim jinekologa göründüm asini ol dedi ve bugun almanyaya gelip esimle beraber asi vurduttuk hakkimizda hayirlisi bence kötü bir asi degil okadar kisi oluyor ki artik asi

Ben yumurtlama günü olmuştum, tereddüt etmiştim ama covid olsam ve hamile kalsaydım daha çok korkardım

Görüşünüze saygı duyuyorum ben şuan hamileliğin başındayım ve kanda pıhtılaşma sorunum var aşıdada az miktarda olsa bağışıklık icin covid virüsü var covid virüsü de pıhtılaşma yapıyor diye yaptırmak istemiyorum.

Ben iki doz aşımı oldum hiç korunmadan devam ediyorum yumurtlamamı etkilemedi . Ovulasyon testi kullanıyorum :) çok büyük bir fabrikada çalışıyorum hamileler yeni evliler çocuk planlaması yapanlar vurundu ters bi etki görülmedi olmakta sakınca olduğunu düşünmüyorum :) sonuçta olduğunuz diğer aşıların da içeriğini bilmiyoruz zamanında da bizim gibi oldular yani bunda büyütecek bir durum söz konusu değil . Allah’ın hikmetine sual mi olur . Olacaksa her türlü olur yavrularımızın doğacak bi tarihi var yazılı yada yok bilemeyiz tek bildiğim Allah’ın var oluşu ve bizde gam olmaması gerektiği İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Hayirli olsun saglikla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…